יום עצמאות שמח!
A alon114 New member 7/5/03 #3 יום עצמאות שמח לכל המנפנפים! ../images/Emo166.gif ושלא תעשו מנגל על איי תנועה בטורונטו
D drz400e New member 7/5/03 #4 חג שמיייייח../images/Emo104.gif../images/Emo166.gif אז איפה מנפנפים בונקובר?
A alon114 New member 7/5/03 #5 נפנופים (למה אין אייקון למנגל?) מנפנפים בג'ריקו ביץ' פארק. מסתבר שאין פה הרבה איי תנועה. אני בטוח שאם הייתי אומר לך שמנפנפים בוויסלר, אתה היית מנפנף את עצמך לפה תוך שניה..
נפנופים (למה אין אייקון למנגל?) מנפנפים בג'ריקו ביץ' פארק. מסתבר שאין פה הרבה איי תנועה. אני בטוח שאם הייתי אומר לך שמנפנפים בוויסלר, אתה היית מנפנף את עצמך לפה תוך שניה..
ה הדודה המתוקה New member 7/5/03 #6 היה כאן בטח גם נףנף אבל הישראלים לקחו לעשות מדורה.... סתם חג עצמאות שמח לכולנו ואל תתנו למזג האויר לרפות את ידיכם או רגליכם טורונטאים בואו בהמונכים להפגין נוכחות בצעדה למען ישראל הערב.
היה כאן בטח גם נףנף אבל הישראלים לקחו לעשות מדורה.... סתם חג עצמאות שמח לכולנו ואל תתנו למזג האויר לרפות את ידיכם או רגליכם טורונטאים בואו בהמונכים להפגין נוכחות בצעדה למען ישראל הערב.
ל ליאתA2 New member 10/5/03 #7 יריחו???? אז אולי אני אסע לבר בג'רוזלם, זה 20 דקות מעיר מגורי (וסתם בשביל הקטע: 40 דקות נסיעה מכאן יש עיירה בשם Hell ...)
יריחו???? אז אולי אני אסע לבר בג'רוזלם, זה 20 דקות מעיר מגורי (וסתם בשביל הקטע: 40 דקות נסיעה מכאן יש עיירה בשם Hell ...)