יום עצוב...

danieldrimer

New member
יום עצוב...

שלשום בשעה 16:50 זה נגמר..... רומן בן 3 שנים עם הפסקות וחזרות ביני לבין רומח הדרקון הסתיים. לקח לי יותר מ 15 דקות לגמור את העמוד האחרון, העמוד האחרון בסדרת הספרים שגדלתי עליה... :'( זאת ההודעה שראשונה שלי בפורום הזה.... וגם הפעם הראשונה שאני נכנס לפה. אז.... היי! ועכשיו שאלה: מישהו מאלה שסיימו לקרוא את הסידרה (כולל טרילוגייט מלחמת הנשמות שעדיין לא תורגמה במלואה) יודע אם המחברים הודיעו ש DRAGONS OF A VANISHED MOON זה הספר האחרון?... ואם כן... אז מה אני עוד יכול לקרוא אחרי זה שקשור לעלילה...? וחג שמח !

midnight dragon

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

(לרגע בהתחלה של ההודעה שלך חשבתי שהתבלבלת בפורום.. חחחחח) יש המון ספרים שמחוץ לקו העלילה הראשי שכתבו סופרים שונים, יש יותר טובים ויש פחות אבל הבעיה בהם שהם כולם באנגלית ועוד לא תורגמו (חוץ משישית המפגשים כמובן) אם לא מפריע לך שזה באנגלית אתה יכול להסתכל בארכיון הפורום בכל הביקורות ספרים של סטראהד

danieldrimer

New member
תודה :)

תודה. :) ו... לא, אנגלית ממש לא מפריע לי, האמת עדיף אנגלית (אוריגינאל) חחח. בקשר לספרים.. אני יודע שיש מלא שלא קשורים לקו העלילה.. וזה לא ממש מעניין לדעתי...

סרינה99

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo140.gif

אל תהיי עצוב...תסמוך על מרגרט וטרייסי שהם יוציאו עוד ספרים

SaberTooth

New member
ברוך הבא... ../images/Emo140.gif

כן, דרקונים של ירח נעלם הוא הספר האחרון בקו העלילה הראשי של רומח הדרקון, אבל יש המון המון המון המון הספרים בקוי עלילה משניים שכדאי לקרוא.

איך? איך???

איך אתה מנהל פורום ואומר דברים כאלו? דרקונים של ירח נעלם הוא בינתיים הספר האחרון, אבל כבר עכשיו ידוע שתיצא הטרילוגיה הבאה בכיכובה של מינה, פרי עטה של מרגרט וייס.

danieldrimer

New member
יש תקווה.(ספוילר)

ספוילר:(אני חושב) לדעתי היא/הם ימשיכו גם את העלילות של ואלט'וניס..(ככה זה יוצא בעברית?. הכוונה לפאלדין). הסוף של הספר משאיר תקווה להמשך(לדעתי לפחות).

ליסאן

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ברוך הבא למועדון של מי שסיים לקרוא את העלילה הראשית .אני מציעה לעבור לסדרות אחרות של וייס והיקמן .

danieldrimer

New member
TNX

תודם לכם :) . ולליסאן, כבר קראתי גם את מחזור שער המוות, עכשיו אני חושב להתחיל לקרוא את שיר של אש ושל קרח.(ככה השם שלו?).. הבעיה היא שהבנתי שזה מאד כבד ועמוק.. ואין לי כח להתחיל עכשיו ספר כזה.

BlackCuty

New member
קראתי את שיר של אש ושל קרח...

לא ממש אהבתי...זה סתם מלא באנשים אכזריים חסרי לב וכול הספר מלא באכזריות חסרת לב,(
, יש מצב שזה ספוילר...) ואם יש שם מישהו אחד שהיה טוב ובעל מצפון אז הוא מת! לעומת זאת מחזור שער המוות- מ ד ה י ם
זאת סדרת הספרים בין האהובות עלי ביותר!!! ורשימת האהובים מסתכמת ב- רומח הדרקון ומחזור שער המוות. ועכשיו בספריה שלנו בביצפר קיבלו את הספרים של הסידרה באנגלית, ולמרות שהייתי בעמצא ספר אחר, פשוט לא יכולתי להתאפק!!! נ.ב. ברוך הבא!!!!!!
אולי תנסה גם את ממלכות נשכחות, זאת גם סידרה מגניבה...

python 4

New member
קיוטי?!?

הגם את מבקרת בממלכות? חשבתי שאני היחיד.. את קוראת גם באנגלית? ולגבי מחזור שער המוות - ללא ספק, היצירה הגדולה ביותר של מגיטריי. מלאה בשיאים דרמתיים. נהדרת. עוצמתית. חד פעמית. וחבל.

BlackCuty

New member
כן, כן, מאחורי כל הבלונדיניות שלי

מסתתר אדם משכיל עם טעם לא רע בספרי פנטזיה...
את מערכת היחסים שלי עם ממלכות נשכחות בהחלט ניתן להגדיר כביקור. קראתי שניים או שלושה ספרים...זה היה מזמן. אני לקחתי אותם מהספריה בביצפר אבל מאז עברתי לתיכון ושם יש לנו ספריה עלובה ביותר! כל ספרי הפנטזיה שיש שם זה שר הטבעות והארי פוטר! עלוב למדיי...ורק באנגלית יש שם ספרים שהייתי רוצה לקרוא, אז כך שמחוסר ברירה אני עוברת בהדרגה לקריאה באנגלית.

NJS

New member
אני מוחה!

ששא"וק זו סדרה מדהימה! שמומלצת בחום נ.ב אם אתה מחפש ספרים קלילים תקרא ספרים של דייויד אדגינס ספרים נחמדים ביותר

BlackCuty

New member
מה כל כך מדהים בה?

אני עדיין לא מבינה מה הסופר מנסה להגיד עם זה...חוץ מזה שהעולם זבל, כל האנשים זבל ואין דבר כזה רעים או טובים יש רק אכזריות חסרת לב מכל הצדדים... מצטערת נאג'ס, אבל אני פשוט לא התחברתי לסדרה...

python 4

New member
קודם כל ברוך הבא,

שנית כל, הנה אייקון הברוך הבא שלך -
ועכשיו לענייננו. נתחיל בזה שטרילוגית הנשמות היא בהחלט לא האחרונה שממשיכה את קו העלילה הראשי של הרומח, גם אם היא האחרונה בנתיים שנכתבה ע"י הצמד מגיטריי. העלילה בהמשך תיכתב ע"י סופרים אחרים, כמו מלחמת המינוטאורים של ריצ'רד קנאק. ובנוסף, מגי ממשיכה לכתוב לרומח את טרילוגיית מינה ובטוח שטריי לא אמר את המילה האחרונה בקרין. אבל עזוב את הצמד המובחר. הרומן שלך עם הרומח נמשך שלוש שנים? שלי הוא נמשך כבר 13 שנים, עת יציאת הרשומות בעברית, והוא ימשך עוד שנים רבות, תלוי מי יתייאש קודם - WotC שמוציאה את הספרים או אני שקונה אותם. אתה מבין? רומח הדרקון זו לא סדרת פנטזיה רגילה כמו סדרות אחרות שאתה קורא אותה ונהנה ממנה במשך תקופה מסויימת. זו סדרה אינסופית (כמעט), שמלווה אותי כבר כמעט חצי מהחיים: כל פעם שאני קורא ספר חדש של הרומח אני חוזר לאותו עולם ישן ומוכר שאני מכיר היטב אבל שתמיד מפתיע מחדש. וזה לא משנה אם אני קורא את ה- heroes, ה- meetings, הטרילוגיות ההיסטוריות או אחת מהאנתולוגיות הרבות - להבדיל מקוראים אחרים פה בפורום עוד לא נתקלתי בספר רומח גרוע במיוחד. וזה מה שרציתי להגיד לך בהודעה ארוכה זו - אתה חושב שהרומן שלך עם קרין הסתיים, כשיש לך עוד 130 ספרים נפלאים יותר ונפלאים פחות (+ כ- 6 חדשים שיוצאים כל שנה) להנות מהם. סור לסטימצקי הקרוב לביתך וקנה לך את legend of huma, שמופיע שם בהוצאה חדשה, ותבין שהרומן רק מתחיל. ואם נמאס לך קצת מהרומח סור (אני אוהב את המילה הזו!) שוב לסטימצקי וקח את shadowdale, הספר הראשון בטרילוגיה הראשונה (פחות או יותר) של ממלכות נשכחות, עולם שלידו קרין מתגמד, ואולי תמצא רומן חדש! (גם אני צריך רומן חדש, אבל אמיתי, ובוא לא ניכנס לזה).

danieldrimer

New member
אממ...

דבר ראשון. וואו.. השקעת בהודעה הזאת. ודבר שני. זאת באמת פעם ראשונה שאני שומע מישהו שמבין מרומח הדרקון אומר שגם הספרים שלא נכתבו ע"י המחברים המקוריים, ולא מגוללים את סיפורי החבורה והדורות שבאו אחריהם שווים קריאה. כבר רציתי להתחיל לקרוא סידרה חדשה, אבל אולי בכל זאת אני ינסה גם ספרי רומח הדרקון אחרים. תודה.(פעם 3 או 4 שאני אומר את זה היום..)

python 4

New member
אני אגלה לך סוד

אבל אל תגלה לאף אחד. לא קראתי את טרילוגיית הנשמות, ואפילו לא את דרקוני להבת קיץ (למרות שיש לי אותם, כמובן). פשוט אני קורא את ספרי הרומח לפי סדר יציאתם לאור, ובין רשומות ואגדות לדל"ק יש משהו כמו 50 ספרים שאני קורא קודם. פשוט לא מעניין אותי איזה סופר כתב מה, כל הספרים (איך שאני רואה את זה, וכבר היו לנו ויכוחים בנושא) מגוללים סיפור אחד, הסיפור של קרין, שבו הדמויות יכולות להשתנות והעלילות יכולות להשתנות. אני רואה את זה כסדרה של 130 ומשהו ספרים שמספרים סיפור אחד - הסיפור של קרין, וזה לא משנה לי אם את הספר שאני קורא כרגע כתבה מגי וייס או דגלס ניילס או תומפסון וקרטר. ברור לי שאת הקפיצות הגדולות בעלילה עושים הספרים של מגי וטריי, אך אני אגיע אליהם בתורם. הם כשלעצמם לא מספרים את הסיפור המלא. אני יודע - אני בדיעת מיעוט בנושא הזה, אבל ככה אני אוהב לקרוא!

למעלה