יום נפלא לכם..........חברים

magy

New member
יום נפלא לכם..........חברים

וגם לי.......תודות לחברים.....טובים........ עוד מעט אצא בעקבות השמש......... אל המרחב הפתוח , הרחק מבנייני הבטון........ להביט אל האופק..........לשעה קלה......... ולזכור שהעולם יכול להיות גם יפה ......לעיתים.......... (בוקר טוב לשלדים בארונות- יהודה פוליקר) שבת נהדרת לכם...........................

טרה10

New member
רק היום בתיבת הדואר..ראיתי מכתב

ולא התאפקתי..מלספר [לך ורק לך, ופעם גם לנשמה האחות שלי] ת´סיפור החטא.. שאירע ב-13 באוגוסט 1983 והוציא אותי לימים אחדים מתוך מערכה ומאבק על חיי בני הצעיר שהיה בן חמש, ושבעזרת רופאי בי"ח שניידר [שאז עדיין לא הוקם והיה רק מחלקה.] ולכן שאלתי: האם יש אלהים. ששלח אותה אלי מעיר המלאכים. [מה נבדק ?]

שקדי

New member
שלמה כה השכמת קום אחותי............

ואם כבר נפלת ממיטתך ובאת בואי ושתפי אותנו בנפלאות הנוסטלגיה שצמאים אנו למוצא פיך....................

שקדי

New member
ו.....אותי זה עדיין מדהים..........

הציעו לג´ורג´ קלוני שישה מיליון דולר תמורת השתתפותו בשלושה פרקים של אי אר.....הסדרה המעולה והוא סירב........ומי אמר שהכסף יענה את הכל..................

טרה10

New member
באהל בבית דאראס,בקורס מכ"ים נחל

השיר שהחזיק אותי..בכושר לריצת הערב עד לצומת קסטינה.

טרה10

New member
ואני לא ידעתי שבחדרי על המדף כל

שירי התרנגולים..ועוד רבים אחרים משל חיים חפר..!

magy

New member
המצאה טכנית משגעת....

יום חדש...... סוגר יום קודם...... ופותח דף חדש..... ופתאום הכל מסתדר....... וסוגרים קצוות......מתנצלים, מסבירים, מסדרים...... ומעשה קסמים.......הכל פתאום בסדר............. הכל ניתן לדיבור.........ואין מלחמה.......... ושקטו המים.........ויהי אור............

magy

New member
ועדיין אני מהלך בשדות

סתם נזכרתי.......... 10/94 ...ועדיין אני מהלך בשדות... ועדיין אני מהלך בשדות אל "המקום שלנו" הולך כדי לרוות... נחיריי שיכורים מכל הריחות לזכר זיכרך מעלה נשכחות... צועד מיוזע - מרחוק ממטרות מגלה שכבר סתו ועצוב לי לראות... שאינך כאן איתי כמו אז - כמו תמיד אך את לא תדעי... שגדולה היתה אהבתי שמילאה את תוכי וברי ואת לעולם לא תדעי... ...ועדיין אני מהלך בשדות הולך כדי לשכוח להשיר זכרונות...

magy

New member
סוף סוף הגיע לידיי תמונה

של הצי´פנדיילס הכי הכי......

על מה את מדביירת מגי../images/Emo12.gif

ואופו נשמת אויר צח ? ומה הסתדר ואיזה אור... בחוץ כבר חושך, עוד שבת מאחורינו.. חלפה לה - מהר מידי ! שבוע טוףףףףףף

מב קרה -כולם היום ממשילים משלים

על איזה מעשה קסם את מדברת? מופע מולטי מדיה של מים ואור על מה את מדברת???? אבל תמיד טוב לפתוח דף חדש. אפשר להגיד כבר שבוע טוב כי יצאו שלשה כוכבים? שבוע טוב לכולם!

magy

New member
סתם, קורה לפעמים

שגם היום יפה, גם האנשים. גם השיחות... גם........תיקון נזקים. משהו כמו שמתואר בתנ"ך "בראשית ברא אלהים את השמים ואת הארץ. והארץ היתה תהו ובהו וחשך על פני תהם ורוח אלהים מרחפת על פני המים. ויאמר אלהים יהי אור ויהי אור. וירא אלהים את האור כי טוב ויבדל אלהים בין האור ובין החשך. ויקרא אלהים לאור יום ולחשך קרא לילה ויהי ערב והיה בקר יום אחד." אז אצלי , זה היה בשבת. לא ביום ראשון. סתם הרגשה טובה. קורה לפעמים בחיים.......לא??????????????????? מין תחושה שכל מה שאני נוגעת בו ,,,,,,הופך לזהב......... מי רוצה להיות זהב?????????????????????
)))))))))))))

magy

New member
איפה כל האפרוחים?????

עדיין לא חזרו מהטיולים ??????????

גה גה גה אמא אווזה-חזרתי ואני נקייה

אחרי אמבטיה ארוכה. היינו בשדות היפים של בית לחם הגלילית. לפי כמות המסעדות שפתחו שם אפשר לחשוב שעםישראל כולו רק מטייל ואוכל.

למעלה