יום נפלא לכם..........חברים

שקדי

New member
אז תגידי אחותו.........

אני גר לא ממש רחוק משם ועוד אף פ´ם לא הייתי שווה??? ומה בדיוק ראית ששוה?? בקיצור.... תאור קצר בבקשה........תודה

קודם כל בתים ישנים שהזמן עצר שם

מלכת. חלקם ממש משוחזרים. שנית פריחה , ובחודשים ינואר והלאה תהיה עוד יותר יפה. שלישית, מיגוון של מסעדות מעולות(פרובנס בגליל למשל-חובה להזמין מראש בשבתות, )אבל גם ג´חנון שמישהו עושה בבית ומרקיה שמישהי פתחה ברפת הישנה. סתם לטייל בין הבתים. לנשום אוויר ולחשוב שאתה בראשית המאה בקלות.

magy

New member
ישבנו פעם בבית לחם הגלילית

דווקא על פיסת אדמה......על צלע גבעה רעננה...... נחנו מהטיול שעשינו בעיירונת, מושבה........או ווט אבר...... ישבנו שתי משפחות עם ילדים קטנים..... פתאום...................עדר פרות התחיל לדהור לכיווננו...... בפראות רבה....... כולנו נבהלנו...........וברחנו לכל עבר....... הפרות האלה לא יודעות שעירוניים הגיעו לביקור?????????? ככה לשעוט.......????????????????

שקדי

New member
שירים עד כאן...............

הבכי והצחוק קולות האנשים כוכבי הזמן השמש והים הלחם העולם המר והמתוק וכל מה שהיה נשאיר וכל מה שהיה נשאיר לחיות בתוך השיר נתן יונתן........(בית אחרון)

magy

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

רציתי לכתוב........שכבר מזמן מזמן........אין לך מוזה להדביק לנו שירים והנה..........הוא הגיע........ביס קטן......של שיר....... האם יש בינינו טלפטיה???????
))

טרה10

New member
אני כדרומי[וצפוני לשעבר] הופתעתי.

מהקניון החדש[?]שנבנה בצומת אלונים..רק נכנסנו לקנות מברשת שיער שנשכחה בבית. אח"כ בדרך לאלונים מימין יש מטע אבוקדו,וזה לעדינים שלא נכנסים לשירותים ציבוריים. בפניה לצומת המוביל כמעט תמיד יש פקק. ובאלון הגליל שבאיזור גרה ליאורה..[שם אמיתי..וקבלתי רשות..!] על זה ועל ההפגזה שממנה יצאנו ביחד מעמק החולה, ועל איך שנהג האוטובוס שלקח אותנו לדרום, תעה בדרך ונכנס בצומת הנ"ל, ובדיוק מול אלון הגליל- אמרתי לו : תעשה סיבוב פרסה, טעית..טועים, קורה. ועל כל הענין המוזר הזה, פעם אחרת.! [נבדק]

למעלה