יום נישואין

מייקי69

New member
יום נישואין

שלום חברים יקרים ותומכים שלום עם רב - והרי הודעה: היום הוא יום הנישואים שלי.
לא, לא השתגעתי. זה באמת יום הנישואים שלי, וכיוון שלא יהיה לי עוד אחד (עד כאן), אז מן הראוי שאשלוף מעט ציניות, א-ביס´לה נוסטלגיה, אם בכלל נותרה, ואחייך לאותה אחת צעירה בלבן, שכבשה את החלום האקזיסטנציאליסטי של כל נערה יהודיה כשרה. היום לפני הממממ... שנה. לא, זה לא אירוע שדורש חגיגה, אז לא להתנפל בברכות מאזל-טוף. אלא אירוע שדורש ציון. (חחחחחחח... ציון, עלק. ציון נכשל!) סתם משונה שיש תאריכים כאלה שצריך לזכור אותם, שחוגגים ומציינים אותם... ופתאום - לא. אגב, ממרחק השנים, אני עדיין חושבת שמרחו לי על הפרצוף יותר מדי צבעים, ושהקייטרינג לא היה משהו. תגידו, אתם עדיין חוגגים את יום הנישואים? חוגגים ב... חגיגה? חוגגים בשמחה? חוגגים באיזה ריטואל מייגע, כי צריך? אופס... דרכתי על יבלת? טוב, אז הנה, ציינתי.

יום נישואין... ממממ...

כשהיינו קטנים, תמיד היינו עושים להורים שלי איזו הפתעה ביום נישואים שלהם כי זה היום שהתחילה המשפחה שלנו... כך אמרנו... ואני? את יום הנישואין שלי? חוגגת! חוגגת את העובדה שאנחנו מצליחים להחזיק מעמד ביחד ולהשאר שפויים... עוד חדשיים ימלאו לנו דוז פואה... אני , אגב, חושבת שהייתי כלה מקסימה, שאנשים נהנו בחתונה שלנו (למרות שנסעו חצי מדינה בשביל זה) והייתי צעירה מידי. היום אני יודעת... דינה.מית חתנת

...Blue

New member
ערב מייקי..../images/Emo13.gif

חיי הנישואין מכניסים אותנו בשלב זה או אחר לתוך בועת שיגרה.. וסדר העדיפויות שלנו משתנה ופתאום אנו מוצאים את האהבה בשוליים.. אך יש ימים ותקופות שגורמות לאהבה להופיע שוב בחיינו.. זה קורה בהולדת פרי אהבה..אחר כך בר מצווה..ימי הולדת.. סופי שבוע מדי פעם..וכן..אירוע כמו יום הנישואין מחזיר אותנו אחורה בזמן לימי החיזור והרומנטיקה היפים.. החגיגה היפה ביותר היא חגיגת היחד..רק היא ואני.. זה יכול להיות במסעדה טובה כפתיח לערב ואחר כך טיול על שפת הים.. וסיום ב"דואט" קצבי בחדר השינה לאור נרות..
הבעיה היא שלפעמים שוכחים את התאריך ואז יש בעיה..חחחחחח blue

אטיוד5

Active member
הכל היה בסדר עד הנרות

מה יש לכם מנרות? זה הדבר הכי אנטי-רומנטי שאני מכיר. גם גוזל חמצן וגם מסריח. ועוד משהו. אצלי לא היו מעולם חיזור ורומנטיקה. היתה משיכה טבעית הדדית.

מייקי !!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif|

נכון, כמו בתיכון גם כאן, מעדיף לשוטט ולא להתבלט אבל כשלמייקי יש אניברסרי זה כמעט בלתי אפשרי את הידיים לשלב ולא, להתכתב... אז יקירתי, שיהיו לכם עוד אלפי דקות טובות ביחד ומליוני שניות ללא פחד. ואני, מה אאחל לך עוד ?? משהו מעולמי - בעוד מספר ימים הולך להתקיים כנס מחזור של מסגרת שבה הייתי שותף לפני 15 שנים... (ס´ מבהיל את עצמו, ומתלהב...) ונתבקשתי לחפש בבוידעם תמונות עם החבר´ה מאותה תקופה, ואחר בילוי של יותר מ3 שעות בארון התמונות - יכול לומר לך שזה בילוי, היה לי פשוט מסע.... אז יקירתי - לבלות, בדרך שהכי בא לך.
אני.

מייקי69

New member
אבוי "אני" יקירי ../images/Emo10.gif

חמוד אחד אתה. ורואים עלייך את ה"ירוקת"... חחחחחחח, כמה מתוק אתה!!!! סליחה, אני פשוט על הרצפה!!!! סרוגייט מתוק שלי אני כבר לא!!!!!! לא נשואה לו יותר. לא. עכשיו תחזור ותקרא את ההודעה. ונראה מה אתה מאחל לי. אה, וקח נשיקה ענקית!!! עשית לי ת´יום !!!!!!!!

א ו פ ס . . . . . ../images/Emo9.gif

נו שויין... את מאושרת
בעיני זה מה שחשוב, אבל... (ס´ מגרד ת´ראש...ומתלבט לאן לקחת אותך עם המילים....) למה כאילו, את רואה לנכון להזכיר משהו שכבר לא קשור לחייך הנוכחיים
ואני שואל, זוכרים - "תם"- מההגדה של פסח... רק שואל (ס´ חושב לעצמו...אם בכלל כדאי להתחתן...) מת עלייך - זהו - זה מה שאאחל לך היום- אוהב אותך

אני מתחיל לגלות...

אתכם כאן יקיריי בפורום המקסים הזה... אבל...תסלחו לי אני צריך להיות אחראי היום ל´ הזמינה לנו כרטיסים לנפלאות התבונה... ואני עוד צריך להתקלח וכו´ למרות שבא לי להשאר איתכם עכשיו... אז תהנו בינתיים - ולא לעשות שטויות ! ביי איש-תחליף (ס´ מביט מבט כנוע בקצה אפו...)

סרט מדהים.

אתמול בערב היינו בו. עדיף שלא יספרו לך כלום. לכי לראות. ד"א גם לסרט אנחנו מפתיעים. הפעם היא הפתיעה. קנתה קרטיסים סידרה לנו ערב רומנטי. דניאל.

פחחחחחחחחח..

אני עדיין נשואה וגם לי היום ההוא נראה מנותק לחלוטין מהמציאות הנוכחית שלי..
ואתה.. אתה אלגנטי עד הסוף, יקירי.. שלא כמו גברים אחרים בסביבה

מייקי69

New member
אוסקר ה"שרמנטי" הועבר בזאת!!!

פה-אחד (אחת)!!! זהו זה. סגרתי. וגם לי יש מספר קושיות: למה עם ל´ ולא עם מ´ ? (גם מ´ טרם ראתה את הסרט!) למה למות עלי ולא לחיות... עלי? ואני דווקא כן מחפשת תחליף-נס..... יש´ך???? האמת? - דווקא היום עברה בי מחשבה מאושרת במיוחד. אז כן, אני מאושרת. הייתי יותר מאושרת לו הייתי עכשיו באמצע קורס ריקודי בטן, סייף, ודהירה על סוסים. הייתי יותר מאושרת אם הייתי עכשיו בדיוק באמצע העבודה על רב המכר השני שלי. וגם הייתי יותר מאושרת אם מדי פעם הייתי יכולה להכנס למיטה לא פיג´מה, אל תוך חיבוק גדול וענק. אבל בהחלט - אני מאושרת!!! ותאמין לי - עשיתי הרבה עבודה כואבת בדרך ללהיות יכולה להגיד את זה.
עד כאן וידויה סוחט הדמעות (המיותר קצת) של מייקי

קודמקול, חשוב מאד

וטוב מאד שהיום את יכולה לומר זאת למרות ואולי בגלל שעשית כברת דרך גדולה היכולת לומר מה את ובמיוחד אם את מאושרת היא נפלאה עד כאן הכי ברצינות ועכשיו לחיוך: אז מתי מראה תמונה שלך דוהרת על סוס עם חרב סיף בידך תוך ריקוד בטן מרתק? אם זה מה שנשאר כדי לעשותך מאושרת (וכן, זוכרת את החיבוק, מאמינה שיש לך מדי פעם, גם אם לא כל פעם שאת רוצה, אבל ככה זה אצל כולם) אז למה את מחכה?

אטיוד5

Active member
יש לי בקשה מיוחדת אליך חמודי

תבוא עוד. לא פעם בשבוע. תבוא כל יום. בחייך, תעשה טובה. כי כל פעם שאתה בא אתה מפיל אותי לרצפה מצחוק. הפעם צחקתי שלש פעמים. בפעם הראשונה מההודעה המקורית השגויה שלך, מלאת הפאתוס שכל כולה מבוססת על אי ידיעה. בפעם השניה מהצהרת האהבה הבלתי מתפשרת אל מייקי, כשברור שאתה לא יודע את הדבר הראשון עליה. אבל מה זה משנה? גבר לא צריך ממילא להגיד את האמת. רוצים שהוא ישקר. בנוסח "כן, שקר לי. זה מרטיב אותי לאללה". ופעם שלישית - כזה באמת עבד. הקסם עבד. המילים הריקות עבדו. מייקי שלך לנצח. היא כבר העבירה לך את נס השרמנטי. אח, אח, אח. הנאה צרופה. דחיל רמבם, תבוא! תבוא! הצחוק יפה לבריאות!

אטיוד5

Active member
צחוק רם.

סליחה מייקי, אני לא יכול שלא לצחוק כל פעם שסרוגייט אומר משהו. תגיד אופס גדול, יא גבר, היא ישנה באלכסון ענק !!

ראבאק! איזה מתלהב!! ../images/Emo6.gif

הלו! תחליף!! קרא טוב את הדברים
היא מזמןןןןןןןןןןןןןןןן השאירה אותו מאחור, יקירי אבל מה´כפת לי אני.. העיקר שאתה בסביבה. אני חושבת שתהייה אחלה שידוך לענת הגדולה! מה את אומרת מייקי?

למעלה