יום נישואין

עד שהגעת - הוא כבר הלך!!! ../images/Emo6.gif

אני נשבעת לך שאת הורגת אותי.. פשוט.. ע-נ-ק-י-ת תביאי

אטיוד5

Active member
ולמען הסדר הטוב,

יש טעם לחגוג אירועים משמחים. קצת להוציא מהשיגרה מפעם לפעם. באותו הגיון שאין צורך בחגיגה לציון הארוע, אפשר גם לומר שלא צריך לחגוג את הארוע עצמו, כלומר את החתונה עצמה. אפשר ללכת לרבנות (או לפקיד העיריה אם את חיה בארץ נאורה), להרשם וזהו.

ואם ממש מחפשים סיבה למסיבה....

אפשר גם לחגוג את יום הפרידה!!! היום בו הכרזתי קבל עם ועדה- חזרתי להיות אישה פנויה!!

אייייייייי......היבלת ......כואבת

מייקי...וואלה, דרכת על היבלת הכי כואבת ולוחצת שלי. יום נישואים? מה זה? זה יום מיוחד שחוגגים אותו??? לא נעים לי לומר, אבל.....אף פעם לא חגגתי את יום נישואי (ואני נשואה כבר 15 שנה). היית מאמינה? אפילו לא בשנה הראשונה. וזה כנראה רק מראה את פני נישואיי עוד בתחילת דרכם. ממש לא היתה סיבה לשמחה.

מייקי69

New member
עצוב? מה ´פתום עצוב?

למה עצוב? ממש לא!!!! הייתי שם, רקדתי עד שנפלתי, חוויתי עד הסוף. צחקתי, שמחתי, נאבקתי, ניסיתי, התעקשתי - זהו. תם ונשלם. קיבלתי מתנה ענקית (שהסכימה סוף סוף ללכת לישון לקראת בית הספר). מה עצוב? עצוב שלא הצליח לי? וואללה, עצוב. אבל זה קשור להוויה היומיומית שלי. לצורה שבה אני מסתכלת על עצמי במראה כל יום. כל יום. לא קשור ליום הנישואים. ממש לא. קשור למה שקרה לפני ומה שקרה אחרי. אבל כרגע ציינתי לעצמי (ולכם, ידידי המחבקים) את היום בלבן. יום היוגורט והקצפת. זה היה יום מאד מאושר. לא עצוב בכלל!

אטיוד5

Active member
רמז שני או שלישי כבר.

נו ספרי!!! מי האביר ? מה צורתו? הוא בא על סוס? הוא נחמד? הוא רגיש? הוא עושה לך את זה? והעיקר, העיקר, הוא שרמנטי? אטיוד5 מתבטא בציניות אבל באמת באמת שמח אם נפתח לך פתח תקווה היום.

יום נישואין

אני נשואה שנים רבות וכל שנה חוגגים לא בחגיגות ענק לא בכרזות בכל העיר אבל מציינים זאת כל פעם בדרך אחרת רק השנה לא חגגנו ביום הנכון אלא יום אחרי אבל לא בגלל שלא זכרנו. בשנה הבאה נחגוג כפליים אני גם חוגגת לו יומולדת כל שנה נישואין הם לא עונש אנחנו יכולים להפוך אותם לעונש או לגהנום אבל אנחנו יכולים גם לדאוג שיהיה לנו הכי טוב שאפשר בהם אומרת "הכי טוב שאפשר" כי כל אחד עם היכולות או הרצונות שלו אבל באמת יותר קל להתרחק מאשר לעבוד כל יום ויום ואולי כל רגע ורגע כדי לשמור כל הזוגיות ובמיוחד אחרי הרבה שנים ועכשיו- אם מישהו הקדיר פנים בקוראו את דברי: לא מבקרת פה אף אחד כל אחד חי את חייו כהבנתו רק עונה על כמה שרשורים ביחד

כל כך אמיתי. כל כך פשוט. למה כולם

מסבכים. אני נשוי מעל 10 שנים. וגם בקטנות אנחנו נותנים. לפעמים אחד/ת שוכח. השני מזכיר לו בהפתעה. לא בקטטה. דניאל

שום דבר מיוחד. רק קצת..רעש ../images/Emo8.gif

אנחנו מפקירים את הילדים בכל מיני מקומות ללילה.. יום אחד בשנה הוא יכול לשמוע אותיייייייייייי.. הוא והשכנים

אורמור

New member
ימי נישואין וחגיגות..../images/Emo67.gif

פישרים, כמותכם, 10 שנים? 12?.. 15.. פחחחחחח... הרשו לי לגחך.. אני כבר 23 שנה שם.. כן, התחתנתי טמבלית בת 20.. <דגש על טמבלית> אז ככה.. בשנים הראשונות תמיד אני יזמתי ארוחות סיניות לאור נרות..<והוא בוהה בTV> שיר קטן, מתנה.. עוד שנה, ועוד שנה, ושוב אני, ורק אני.. כנ"ל ימי הולדת וחגים.. והתרוץ התמידי.."אני לא טוב בזה".. בשנים האחרונות.. כל מה שאני עושה זה להדליק נר זיכרון וירטואלי, מין "יורצאייט" כזה.. <אזכרה בבית כנסת..
> נותנת לעצמי מדליה, על כושר השרדות.. והולכת הלאה.. אההההה..עשורים הוא מציין.. ביום הולדת 30 היתה הפתעה מלון בירושלים ביום הולדת 40 מסיבת הפתעה..<בעיקר ביוזמת הגיסה>.. אבל גדלתי והחכמתי וכאמור הבנתי, מה שלא תעשה לעצמך..לא יהיה.. אז כבר כמה שנים שביום ההולדת שלי קונה לעצמי..מתנה, רצוי יקרה, רצוי לא פראקטית, תכשיט למשל.. וליום הנישואין?..מתנה?..ממש לא.. גם ככה בקושי מתמודדת עם ה"מתנה" שקיבלתי לפני 23 שנה..<קרפיון פולני..בהפקדה לטווח ארוך>.. אור במצב רוח "קוטרי".. ובלב אומרת

למעלה