יום נישואין

חמניה1

New member
לדעתי הדבר החיובי היחיד

בקורדיליה זה האוירה. האוכל ממש ממש לא משהו ולדעתי המחירים מופקעים.

אם יפני, ממליצה על סאלי בהרצליה

איכות הדגים שם ממש מעולה. כתבתי לא מזמן ביקורת עליה, רק זה נבלע באיזה שרשור. יש שם גם פינת ישיבה יפנית וזה יכול להיות רומנטי ומיוחד, אם כי לא מאוד נוח... יום נישואין שמח

שח_מט

New member
הנה -

אגב, אני לא ממש נהניתי שם. כלומר היה טוב אבל ביחס למחיר יש עסקאות טובות יותר (מיאקו, KAI... ואמרו פה גם סושידו ועוד מקום). המקום יפה ורומנטי. השולחנות השקועים זה קטע מיוחד. שח

שח_מט

New member
זה יותר באר שחייב להגיש קצת אוכל

יקר מאוד! לא חושב שהייתי ממליץ כמסעדה לארועים... שח

גידי42

New member
גזום הגזמתה גזם

ננה זה יותר בר שחייב להגיש קצת להגיש קצת אוכל ? ננה זו אחלה מסעדה שמגישה אוכל מעולה באוירה כייפית וגם קצת בר בעיקר בשעות הלילה. והיא מאד מומלצת לאירועים רומנטיים.

../images/Emo101.gifואי,וואי..

בלבלתם אותי כבר לגמרי.. כבר גמלה בליבי ההחלטה ללכת על ארטישוק ופתאום אני קוראת שזה לא משהו... דרך אגב למי שתהה זהו יום נישואינו השלישי +יציאה שנייה ללא ילדינו האהוב שהוא (שימו לב!!!!!!!) -כבר בן שנה ותשעה חודשים.. הבנתם כבר בכמה מסעדות הוא בילה ולמה המאורע כה חשוב לי....

Lear22

New member
הבעיה בקורדיליה באמת

ושמעתי את זה גם מפה וגם מאנשים בחוץ היא שאם ניר צוק לא שם יש סכנת נפילה קשה. ככה שצריך לבדוק לפני שמגיעים. זה שווה את זה. אבל רומנטי בטוח יהיה תראי לגבי הקופי אין עוררין המקום הוא אחד הטובים. אנחנו חגגנו שם יומולדת לאמא שלי והיתה אוירה טובה. בערב לא המוני שם בכלל ולא רועש. אבל, להחלטתכם מירבי, השגתי כבר רואה חשבון לעמותת הקופי בר, תשיגי את עורך דין

פומפיה

New member
מצד שני

כשניר צוק נמצא שם, הוא עשוי להצטרף אליכם לשולחן. זה קצת מטריד (למרות שזה חלק מהאווירה של "ברוכים הבאים לסלון הפרטי שלי"). ובכל זאת - אני מאוד ממליצה. המסעדה מאוד רומנטית. העיצוב יפהפה. ואני מאוד נהניתי מהארוחה עצמה.

שרהשיר

New member
על חוף ימה של נתניה

אבל לא במרכז העיר, אלא דווקא בכניסה לעיר. בחוף הים של רמת-פולג. מסעדת "תמוז", יש מבחר נרחב של מאכלים, בשרים פסטות וסלטים וגם דגים או שרימפס. עוד מסעדה וותיקה בעיר, שעברה לא מכבר שיפוץ, היא "פונדק הים" במדרחוב נתניה. לאלו ששומרים מסורת, עוד מסעדה שנקראת "היקב" ברח' גד מכנס עם ישיבה בחוץ וצפיה על גן המלך המשקיף לים. קצת בהמשך הרחוב, בית קפה מסעדה, "על הים" יושב ברח' דנקנר פינת גד מכנס בנתניה. מכיוון שהוא גבוה יותר, הוא משקיף על הים. גם באזור התעשיה יש מסעדות טובות, "פומפדורו" . אם תסתכלי כאן בפורום יש המלצות למסעדות באזור נתניה.

למעלה