יום נישואין

יום נישואין../images/Emo23.gif

שלום העלתי את הנושא כבר בעבר .. אני חוגגת עם בעלי היקר את יום נישואינו ביום חמישי. הציעו לי ללכת לקופי-בר ... אני מחפשת מסעדה שווה וכייפית בטווח מחירים של 150+- לאחד... באיזור תל-אביב-הרצליה. אולי תוכלו לעזור לי.. הומלץ לי גם על מנטה-ריי.. האם?

Lear22

New member
אבל למה

לא ללכת לקופי בר? אוירה טובה, אוכל מצויין מחיר סבבה מנטה ריי זה טוב, אבל רק אם אוהבים דגים ופירות ים. אחרת חבל על הכסף גם יש את השלישיה רפאל-ארטישוק-כרמלה בנחלה

meravbr

New member
לירי

אתה מתחיל להשמע כמוני (יותר נכון כמו תקליט שרוט
)

liti

New member
אני מסכימה איתך

ולפני שחברי הפורום מגישים עצומה להעיף אותי מתפקידי
- הקופי בר אמנם מצויין ובהחלט אחד המובילים בעיר, אך הוא המוני ורועש מידי לחגיגת יום נישואים.

meravbr

New member
ללליייייטטטטיייייי I OBJECT!

מה קרה לך? יש לך חום? הכל בסדר? יום נישואין ראשון, שני, שלישי אפילו, אולי מחפשים מקום סופר רומנטי ללחשש כל מיני מילות אהבה זה באוזני זה ככה על הספה ברפאל ... אבל להכפיש ולהגיד "אך הוא המוני ורועש מידי לחגיגת יום נישואים." ככה באופן גורף? תתבישי, לכי לפינה ותרשמי 1789 פעם (כמו שלירי לימד אותי להעניש) " תמיד אמליץ על קופי בר לכל הזדמנות של חגיגה - יומולדת, נישואין, לידת פיצי קטן, העלאה במשכורת, ואפילו הלוויה (?!)". תגישי את זה במפגש הפורום הבא בקופי בר (שאני עדיין מקווה שתתרחש ...).

liti

New member
אני מאחלת לי ולכולם ../images/Emo26.gif

שכל ימי הנישואים יהיו כמו יום הנישואים הראשון, השני והשלישי, ושכולם יחגגו במקומות סופר רומנטיים בהם ילחשו האחד לשני דברי אהבה...

הספירה לאחור התחילה..

עוד 4 ימים ליום הגדול.. ואני מאחלת לעצמי,ליטי ,את הברכה שלך לגבי ימי הנישואין שלי..... והעיקר -עוד המון ילדים.. לא? -אהבה לכולם-..

meravbr

New member
מיקה יכולה להיות סופר רומנטית

ובהחלט משלבת את מה שאת מחפשת ...

גידי42

New member
אם צרפתי אז

ההמלצות שלי: ארטישוק, קורדיליה, אם יפני אז אונמי קיוטו ויקימונו. תהנו.

תודה על ההצעות

מיקה וקיוטו הם המסעדות האהובות עלינו אז הפעם חשבנו קצת לשנות כיוון- ארטישוק וקורדיליה-עוד לא ניסינו.. נבדוק את האפשרות. מה לגבי קלואליס?

שח_מט

New member
קלואליס

היא מסעדת דגים יקרה לפי מה שאני יודע (ולמרות שלחבר טוב של אח שלי יש קשר משפחתי למקום עוד לא ביקרתי בו...) שח

פערטל

New member
קלאוליס נהדרת, יש גם חדר פרטי

מסעדה נעימה, מצויינת עם שירות משובח. ויקטור מסביר פנים, מסביר ומארח באופן אישי. השרצים מצויינים באמת, הקיר למטבח שקוף, ניתן לראות את ביצועי הסו-שפים. המחירים לא נמוכים, אך בהחלט מצדיקים. שיהיה לכם בהנאה, לקראת העונג הבא.
אני מזהירה מארטישוק, היתה נפילה די קשה.

שח_מט

New member
הייתי מנסה את קורדיליה...

נתנו פה ביקורות טובות מאוד עליה. אני חושב שאנחנו המרנו את ארוחת היומולדת הקרובה לבת-זוג בספא אישי לגברת... נמצא "תירוץ" אחר לדגום את קורדיליה/ארטישוק/פסטיס וכו' שח

אני דווקא קראתי תגובות די צוננות

על קורדיליה אבל ארטישוק נשמע לא רע וגם התפריט מעניין... תודה

meravbr

New member
אנחנו דווקא מאוד נהננו בקורדיליה

אבל יש האומרים שזה תלוי אם ניר צוק נמצא או לא... בחדר הפנימי שם ממש ממש רומנטי (ספות, נרות ...)

למעלה