יום מיון באפלייד

Shongi

New member
יום מיון באפלייד

יאמר לזכותם של אפלייד שהם לא מורחים את תהליך הגיוס. יש להם יום מיון אחד ארוך שכולל פרזנטציות, דינמיקות קבוצתיות וראיונות אישיים. זה יתרון עצום לדעתי. אם מישהו התנסה ונכח ביום המיון הזה אשמח לשמוע קצת סיפורים, חוויות והמלצות.

eyalaaaa

New member
לא ממש נכון לגבי המריחה של הזמן..

הייתי במיונים לפני שבועיים וגם לנו אמרו שהכל יהיה באותו יום בפועל לאחר הדינמיקה קבוצתית והפרזנטציות לא היה מי שיראיין. אז קראו לי שבוע אחרי לראיון. זה גם איזשהוא שלב של סינון .. חבר שלי היה שבוע לפני וקרה בדיוק אותו דבר ולא זימנו אותו לראיון

Shongi

New member
כמה שאלות

כמה אנשים היו ביום מיון הזה? מה בדיוק כולל שלב הצגת הפרוייקט? הם מצפים לפרטים טכניים או שרק לבדוק יכולת עמידה בפני קהל? (אגב, זה בעברית או אנגלית?) הדינמיקות הקבוצתיות מעיקות כמו בפילת? כלומר השטויות של בניית מגדלים מדוקים וכו'? כמה אנשים הם מחפשים בכלל? לדעתי היו להם בשבועות האחרונים כ-10 ימי מיון לתפקידי אפליקציה.

eyalaaaa

New member
כמה תשובות

היו 10 אנשים בשלב הצגת הפרוייקט אתה יכול להציג מה שאתה רוצה אבל יש עדיפות שתציג פרוייקט גמר מהאוניברסיטה או מעבודה קודמת, הם בודקים בעיקר יכולת עמידה בפני קהל אולם יש מסביב מספר מנהלים בחברה שכל אחד בקיא בתחום אחר אז צריך להגיע מוכנים כי הם שואלים שאלות אני מניח בשביל לבדוק אם אתה מצליח לענות עליהם תחת לחץ. תהיה בטוח שהדברים שאתה אומר נכונים כי חלק מהאנשים לא היו בטוחים בעצמם. זה בעברית. אין לי מושג כמה אנשים הם מחפשים, אותי ראיין ראש צוות של אחת מהקבוצות אפליקציה שלהם, וממה שהבנתי זה נראה כאילו הם מגדילים כל קבוצה כזאת בבן אדם אחד. הם גם מתרחבים עכשיו פותחים עוד בניין, אז באמת שאין לי מושג, אני רק מקווה שיחזרו אלי כי התפקיד נראה ממש טוב

למעלה