יום מזעזע

zebrafish

New member
יום מזעזע

א. בקושי ישנתי בלילה ב. בצהריים היה לי מבחן ג. אחה"צ היתה לי מצגת להציג ד. הייתי אחרונה כי המצגת שלי היתה אמורה להיות ארוכה ה. אבל רוב הזמן הלך על 2 המצגות שלפני ו. אז סתם "הרצתי" את המצגת כמו רשימת מכולת, לא התעמקתי כי ראיתי שאנשים כבר לא בפוקוס ז. וגם המרצה לא שאל שאלות באמצע (והוא תמיד שואל) ח. ואין לי כ"כ מושג מה יצא לי מהפה מרוב עייפות ט. גם הייתי רעבה כל הזמן של הסמינר זהו לפחות היום הזה נגמר, אפשר לאכול, לנקות ולישון, מחר מקבלים תואר

zebrafish

New member
מה סלסה...

2 צרכים שאני צריכה למלא באופן מיידי הם- שינה ונקיון.

stkachov

New member
את חלשה

את צריכה לאכול יותר אצל אפי... שיהיה לך כוח

stkachov

New member
איכשהו

זה משהו שתמיד אומרים כדי לעודד את עצמך... אבל בסוף זה לא עוזר

amitk80

New member
גם לי היה יום מזעזע

זברה אני מזדהה איתך. משהו משפחתי שכבר נמשך חודש שלם..

stkachov

New member
מקווה מאוד שעברתי

ע"פ חישובים שערכתי, אם לא יהיה לי עובר... מישהו יצטרך לתת על כך דין וחשבון !

berta84

New member
ואני עוד נבהלתי כראיתי בלוח מודעות

שמצבו הבריאותי של לה דרמן הורע... לא שאני שמחה לאיד חלילה אבל חשבתי כבר שקרה משהו לכתוב שאלה קשה למבחן במיקרו לא היתה לו בעייה

deathcaster

New member
../images/Emo10.gif .... מזדהה איתך זברה

אני חושב שהלך לי חרא במבחן... פשוט רציתי לברוח משם היום, את רוצה להגיד לי באמת שאת לקחת את הספר מהספרייה ? (נעלבתי... השקעתי בסיכומים.... סתם סתם) השמש הרגה אותי לפני המבחן, הרגשתי לא טוב... במבחן הרגשתי שהאותיות קופצות לי... אני מקווה שהוא יהיה רחמן... אם קיבלתי ציון טוב .... זה המבחן האחרון בתואר...

zebrafish

New member
אני הייתי במצב דמוי חצי הכרה...

כן, לקחתי את הספר. אבל לא קראתי את כולו, רק הסתכלתי בתמונות (הדפסתי לי את המצגות בשחור לבן, והסתכלתי על מה שהיה כתוב מתחת). אולי רק משהו כמו פעמיים-שלוש קראתי כמה שורות בטקסט עצמו. אבל לא מעבר לכך. פשוט החסרתי מלא שיעורים בקורס...

למעלה