יום לא קל

lee68

New member
יום לא קל

יש איזו מישהי בעבודה שהיא ככה ככה איתי כלומר : בעבר היא הייתה נחמדה והייתה אומרת לי שלום היום כבר לא , אז נכון תגידו זה הדדי תגידי לה את שלום אבל לא נראה לי שהיא מחבבת אותי במיוחד. קשה לי להתמודד עם אנשים שלא אוהבים אותי. לדוגמא היום אחרי העבודה ישבתי עם חברה לעבודה לקפה והיה ממש נחמד, ותאמינו או לא זה משו שלא עשיתי כבר הרהב זמן אז במקום לבכם את היום : בהיה נחמד , אני מתמקדת באותה בחורה. מה גם כאשר היא יצאה מהעבודה בלווית מישהי אחרת היא ראתה אותי והתעלמה ממני לגמרי והיה נדמה לי גם שהיא צחה עליי עם חברה שהייתה לידה. * כמו כן : היום בסוף היום נכנסתי למטבחון בעבודה והייתה שם גם איזו מישהי שאני מכירה ואז היא הסתכלה עליי ואני הסתכלתי עליה ואז היא שאלה אותי עם יש איזו בעייה , שאלתי על מה היא מדברת והיא אמרה " לא יודעת איזה מבטים יש לך. ** אני נפגעת מאד בקלות מאנשים לדוגמא בדרך חזרה באוטובוס , למרות שהיה נחמד עם החברה ממש ירדו לי דמעות כאשר חשבתי על אותה בחורה שכבר לא מתייחסת אליי וכן ניסיתי גם אני מצידי להיות נמחדה אליה אבל כפי שאמרתי היא פשוט לא מחבבת אותי.

שירשולי

New member
ליקוש לא צריך לקחת הכל ל../images/Emo23.gif

נכון קל להגיד קשה לבצע... את לא צריכה להיתייחס לכל אחד ואחת שאומרים,לך משהוא... קחי את זה בקלות אני יודעת כמה זה קשה,לחשוב שמישהוא אומר עלייף משהוא, או שהוא לא מחבב,אותך וצוחק,עלייך מאחוריי הגב. מקווה שתיתגברי. ותלמדי להנות מעבודתך ולא רק לחפש,את מה יגידו עליי. בהצלחה.

לא יאומן! כל כך דומה למצב שלי...

גם אני נפגע מאנשים בעבודה על ימין ועל שמאל.. מישהו לא אומר שלום ואני יכול לחשוב על זה אחר כך שעות... ווואו לי אין לך מושג עד כמה אני יודע שזה מבאס!

למה לי לקחת ללבבבב ../images/Emo79.gif

הזכרת לי את השיר הזה פתאום. אני הייתי נעלבת סדרתית פעם אבל כשראיתי שאני הנפגעת היחידה בכל ההעלבויות האלה, חשבתי לעצמי שיש דברים שפשוט חבל להיעלב מהם ואני פוטרת את זה בכך שככה אנשים מתנהלים, וזה לאו דווקא קשור אליי אז חבל על העצבים ועל העצבות. תהיי את עצמך-מי שיאהב אותך בזכות עצמך הוא זה ששווה את אהבתך.

Maurey

New member
היי לי,

יש אנשים שפשוט לא מתחברים אחד לשני, ואין מה לעשות מציעה לך להתרכז בחברה שישבת איתה לקפה, זה באמת כיך
לגבי זאתי עם המבטים, אני ממש מזדהה, גם לי אומרים דברים כאלה לעיתים ואני נורא נפגעת
אני מתארת לעצמי שאלה בדיוק האנשים שאני לא צריכה להתחבר אליהם...

למעלה