יום לאומי

een ogenblik

New member
משום מה

זה לא פותח את האתר עם התמונה המתאימה. צריך ללחוץ על Langues de Chat מצד שמאל, ואז רואים למה הכוונה.

elley

New member
ענק!

הם גם טעימים?

MayFebruar

New member
רגע רגע, איפה הגאווה הפטריוטית?

אין דבר כזה בבלגיה? שום דגלים? מצעדים? מסיבות? משהו?

(נראה לי שאני שומעת שאת כל הבלגים בפורום צוחקים...)

הסיפור בתמונות חמוד ממש! מצחיק שהכורסא מתאימה בדיוק בבריכה

העיקר שכאוס נהנתה

הפשטידה נשמעת מאוד מאוד טעימה!

een ogenblik

New member
את יודעת את התשובה לבד

אז אני עדין צריכה לענות?

ידוע שהיום הלאומי נחגג בבריסל, ובה לבדה. שאר בלגיה מנצלת יום חופש, ותו לא. מכיוון שזה נפל על שבת, אפשר לקחת יום חופשה חלופי בתאריך שיהיה נח לעובד הנופש, וזה אפילו יותר טוב מאשר סתם יום חופש ביום הלאומי.

MayFebruar

New member
די עצוב, לא? מדינה שלא חוגגת את היום הלאומי

שלה... וגם אם זה רק בבירה זה עדיין עצוב

לפחות נדיבים בימי חופש!
היום הלאומי האחרון של נורבגיה היה ביום חג נוצרי שחוגגים בכל אירופה. אין לך מושג כמה הנורבגים התבאסו. נראה לך שיתנו בנורבגיה יום חופש אקסטרה?

smaak

New member
מאפיית פשושיק

נסגרה מוקדם אתמול לכבוד החג.
לא שיכולתי לנוח, כי שתי עוגות גדולות שהוזמנו טרם הגיעו להאסף בשעה שבה החנות היתה אמורה להיסגר. אחרי שהתייאשתי כתבתי על הלוח את מספרי הטלפון וביקשתי להתקשר אלינו כשהם מגיעים.

אסירה בביתי שלי, לא יכולה לצאת מהבית, או להוריד את בגדי העבודה, או לישון, עד שהם יבואו לקחת את העוגות.

בסוף הם הגיעו בארבע וחצי (ועכשיו אני גם קולטת ששכחתי לקחת להם כסף על התמונה שעל העוגה וחייבתי רק על העוגה עצמה. GVD).

אחר כך נאלצתי לנסוע מעבר לגבול, כי יום חג, והכל סגור. מסתבר שחצי מפלנדריה חשבה כמוני. פקקים עצבניים וכולם בלגים, ילד עייף שהציק לי כל הדרך, ושני נציגי מכירות בחנות מכשירי החשמל שלא עזרו לי במיוחד, כי לא היה שם מתאם השקע שרציתי לקנות לכבוד הטאבלט החדש של יאן, שהגיע דרך הברווזית ויש לו תקע בריטי (הכל הם צריכים לעשות הפוך הבריטים האלה). אם צרפתי רוצה לנסוע לאנגליה, אין בעיה, אבל האנגלים שמגיעים לצרפת- שייחנקו, כנראה.

alma fa

New member
אממ.. דווקא בחנות תקשורת בשדה התעופה של בריסל

הצליח מוכר חביב להתאים עבורי שקע (טוב, לא בדיוק עבורי אלא יותר לתקע המשולש של הנייד שלי) אחרי שזה זכה למבטים מבוהלים ולצחקוקים נבוכים בשדה התעופה של פולין מטעם מוכרים ובעלי לפ טופ גם יחד. איש מעולם לא ראה תקע משולש קצוות!
ודווקא כאלה היו מלא בשדה התעופה שופן:
UK to Euro Plug Adaptor

למעלה