אז.. איך היה הצום?? תודה לאללל ניגמר!!! אאאווווכככככלללללל
ל לאיור New member 22/9/07 #20 האאאאאאאא../images/Emo178.gif א. למה את מסננת אותי בטלפון!? ב. את יודעת שזה היה צום קשהה ומייגע אוכל..אויי... זה פשוט דבר נפלא ניראה לי שאני חייה בישביל לאכול ולא אוכלת בישביל לחיות
האאאאאאאא../images/Emo178.gif א. למה את מסננת אותי בטלפון!? ב. את יודעת שזה היה צום קשהה ומייגע אוכל..אויי... זה פשוט דבר נפלא ניראה לי שאני חייה בישביל לאכול ולא אוכלת בישביל לחיות
י ירדן88 New member 23/9/07 #21 הלך לי כ"כ אבל כ"כ מהר!../images/Emo6.gif חזרתי ב-5 בבוקר הביתה וישנתי עד 3 וחצי,ככה שעבר לי דיי מהר. למרות שהייתי ממש צמאה..למים.
הלך לי כ"כ אבל כ"כ מהר!../images/Emo6.gif חזרתי ב-5 בבוקר הביתה וישנתי עד 3 וחצי,ככה שעבר לי דיי מהר. למרות שהייתי ממש צמאה..למים.
A A t z a New member 23/9/07 #22 כבר אמרתי שאני מאוהבת בחומוס../images/Emo99.gif??../images/Emo80.gif אחחח זה היה הדבר הראשון שדחפתי לפה!!!!!!! המצאה גאונית.
כבר אמרתי שאני מאוהבת בחומוס../images/Emo99.gif??../images/Emo80.gif אחחח זה היה הדבר הראשון שדחפתי לפה!!!!!!! המצאה גאונית.
א איגי וקסמן New member 23/9/07 #24 עבר בקלות הצום עבר בקלות רק שבשעה האחרונה התפוצץ לי הראש אבל זה היה רק בשעה האחרונה וזה לא נורא אוהבת את הניקיון שהצום עושה
עבר בקלות הצום עבר בקלות רק שבשעה האחרונה התפוצץ לי הראש אבל זה היה רק בשעה האחרונה וזה לא נורא אוהבת את הניקיון שהצום עושה
ה הוד המשובקת New member 23/9/07 #25 עבררר הכי מהר בעולם והצום היה קללללל../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif