דאמט. **
A A t z a New member 20/9/07 #1 יום כיפור מגיע!../images/Emo80.gif מחרתיים (ת'אמת שמחר לפי השעון)... אז שיהיה לכולכם צום קללללל מאוד, ותנסו לא להשתעמם יותר מדי ביומיים האלה... וגמר חתימה טובה!!! ותבקשו סליחותתתתת כי כולם בפורום הזה אנשים רעים בתוך ליבם טוב נו,רק אני. והמשפט המתבקש- סליחה אם פגעתי במישהו מכם חעחע באים להתחלות אצלי בבית הריק והולך להיות כיף
יום כיפור מגיע!../images/Emo80.gif מחרתיים (ת'אמת שמחר לפי השעון)... אז שיהיה לכולכם צום קללללל מאוד, ותנסו לא להשתעמם יותר מדי ביומיים האלה... וגמר חתימה טובה!!! ותבקשו סליחותתתתת כי כולם בפורום הזה אנשים רעים בתוך ליבם טוב נו,רק אני. והמשפט המתבקש- סליחה אם פגעתי במישהו מכם חעחע באים להתחלות אצלי בבית הריק והולך להיות כיף
A A t z a New member 20/9/07 #2 אגב../images/Emo80.gif אל תחפשו קשר בין התמונה לבין מה שכתוב. היא סתם חמודה בטירוף
ס ססילייה New member 20/9/07 #3 וואי, שכחתי מכיפור בכלל. אני חושבת שאם אני אתחיל להגיד "סליחה" בספציפיות, זה לא יגמר גם בעוד שלושים שנה. אבל האנשים שהיו צריכים לשמוע את זה, שמעו. אה, אבל אני רוצה לבקש סליחה מפורום איגי וקסמן כי אני חופרת.
וואי, שכחתי מכיפור בכלל. אני חושבת שאם אני אתחיל להגיד "סליחה" בספציפיות, זה לא יגמר גם בעוד שלושים שנה. אבל האנשים שהיו צריכים לשמוע את זה, שמעו. אה, אבל אני רוצה לבקש סליחה מפורום איגי וקסמן כי אני חופרת.
A A m 0 s New member 20/9/07 #4 אהה כן גם אני... צריך לבקש סליחה מהפורום... כי אומרים שאני לא יודע לשרשר !!
A A t z a New member 20/9/07 #6 חח זה בסדר אבל יש לך הסברים!../images/Emo80.gif בשרשור שבו דודי שם תמונה של השרשרת הגבנו וכתבנו לך איך לשרשר זה קל מאוד..
חח זה בסדר אבל יש לך הסברים!../images/Emo80.gif בשרשור שבו דודי שם תמונה של השרשרת הגבנו וכתבנו לך איך לשרשר זה קל מאוד..
מ מאיה911 New member 20/9/07 #5 צום קל לכולם!!!! שיהיה לכולם צום קל...! תכינו את המונופול+טאקי סליחה אם פגעתי במישהו או עשיתי משהו רע
צום קל לכולם!!!! שיהיה לכולם צום קל...! תכינו את המונופול+טאקי סליחה אם פגעתי במישהו או עשיתי משהו רע
י ירדן88 New member 20/9/07 #8 צום קל!! וסליחה! שיהיה צום קל וגמר חתימה טובה!! זה הולך להיות כה משעמם אללי בלי מוזיקה,בלי מחשב..
D dsol New member 21/9/07 #9 צום מועיל... אוח מזל שיש ספרים_../images/Emo189.gif להעביר איתם את הזמן הקצת שלא ימולא בשינה עמוקה זה כמו יכולת מיוחדת... בכיפור אני נכנס לישון ומתעורר שעתיים לני שיוצא הצום
צום מועיל... אוח מזל שיש ספרים_../images/Emo189.gif להעביר איתם את הזמן הקצת שלא ימולא בשינה עמוקה זה כמו יכולת מיוחדת... בכיפור אני נכנס לישון ומתעורר שעתיים לני שיוצא הצום
ל לאיור New member 21/9/07 #12 צום קל ../images/Emo9.gif וגמר חתימה טובה [משום מה אני שונאת את המשפט הזה -.-] סליחה אם פגעתי
A a d i 8 New member 21/9/07 #15 צום קל../images/Emo13.gif ומצטערת אם פגעתי/העלבתי מישו גמר חתימה טובה
R Ronushnush New member 21/9/07 #16 צום קל לכולם!!! "כי כולם בפורום הזה אנשים רעים בתוך ליבם, טוב נו, רק אני" לא רק את, דנה, לא רק את ...
צום קל לכולם!!! "כי כולם בפורום הזה אנשים רעים בתוך ליבם, טוב נו, רק אני" לא רק את, דנה, לא רק את ...