יום כיף ביחד...

יום כיף ביחד...

אז ככה בננות... תכננו לנו יום שלם להיות ביחד, באמצע שבוע. ועכשיו צריך רעיונות מה אפשר לעשות. אנחנו באיזור תל אביב + רכב. סומכת עליכן...

frolic

New member
אני לא מהמרכז..

אבל סיפרו לי שלהיות ביחד בלונה פארק זה מעניין ומרגש, את יכולה ללמוד מזה הרבה {הוא מפחד או לא מפחד מרכבות הרים?} וגם שזאת חוויה בפני עצמה.. להיות בגלגל ענק עם מישהו? להסתכל על הנוף ולנשק אותו? כיף לא נורמלי :)

../images/Emo10.gif

אוף...אני כבר שנה מנסה לסחוב אותו ללונה פארק, הוא לא רוצה...אוף אוף אוף...

McBlack

New member
מממ קשה, האמת היא שבאתי להציע בעצמי לונה פארק

ואני לא עד כדי כך מכירה טוב את המרכז, צפונית שכמוני, אולי תנסי לסדר שזה יהיה ביום שבערב שלו תלכו למופע סטנדאפ?

זאת בדיוק הבעיה...

שגם אני לא מכירה את המרכז...
בגלל זה אני שואלת אתכן...כי גם הוא את רוב החיים שלו בילה בצפון הארץ ועכשיו אין לו יותר מדי זמן פנוי לחקור את האיזור. . .

חפשי בגוגל

או את שם הסטנדאפיסט (שחר חסון, וכו'..) או את שם המועדון (צוותא, קאמל קומדי קלאב) גוגל מוצא הכל

חיפשתי...

והם לא אוהבים אותי...אנחנו יכולים ביום ראשון או שני ואני לא יודעת למה אבל הם החליטו שראשון שני אין הופעות...אוף

lia2sh

New member
מה את אומרת על

איזה ספא ובריכה וים... כזה יום מפנק?

בריכה וים לא...

ספא דווקא חשבתי, אבל ממש יקר, מאות שקלים...
אנחנו דווקא צריכים איזה מסאג' טוב
אני רוצה לונה פארק...אוף איתו...אוףףףף אני רוצה משהו כיף, שיעביר את הזמן , לא חייבים משהו רומנטי... בסוף הוא ייקח יום חופש ונשאר בבית חח

lia2sh

New member
ספא לא כזההה יקר

אם זה בכיוון שלך דברי איתי במסרים אני אנסה לסדר לך משהו טוב... סתם כי את כזאתי נשמה

ועוד משהו...

אני מקווה שהוא לא ייכנס לפורום
יצא לי להיות אצלו בבית כמה שעות לבד ורציתי להכין לו משהו. רעיונות יתקבלו בברכה...

lia2sh

New member
אממ.. לא יודעת

די מזמן קפצתי לחדר של החייל שלי ומילאתי לו בכל מקום לבבות משוקולד כדי שיהיה לו נחמד שיחזור מהבסיס.....

אני חשבתי...

נרות, מוזיקה, יין... מי מוכנה לבוא לבשל? חחח מה אפשר לקנות שיתאים לאווירה, אני לא יודעת לבשל....(כן אני יודעת, בושה, איזו מן אישה אני חחח)

adidush007

New member
תקני מוכן!

יש בראשון את נאפיס... שכל דבר שיש בתפריט שלהם את יכולה לקנות הביתה החל מתפוח אדמה מוקרם ועד לכנפיים ברוטב צ'ילי

למעלה