סרט? הצגה? מופע מוסיקה? פיקניק ? מסעדה טובה ולא עושקת כלכלית? לכו לג'ירף באבן גבירול
הכי מגניב ללכת ללונה פארק... גם חבר שלי ואני מתכננים לפלוש לסופרלנד ברגע שנזכור להגיד לאח שלו להזמין לנו כרטיסים... אם הוא לא רוצה תסחבי אותו אולי למיימדיון זה פארק מים...(לא הייתי שם מכיתה ח'... בערך 8-9 שנים...) תעשו שופינג, הוא יקנה לך משהו ואת לו ואז הוא יקנה לך עוד משו כי ככה זה.... הכי כיף
../images/Emo163.gif מה זה ג'ירף? ../images/Emo9.gif
ואם כבר מדברים פה על הלונה פארק, תגידי, יש לך מושג אם הוא פתוח בשישי, ואם כן עד מתי? פשוט אמרתי לו שברגע בו אהיה עם רישיון ובלי מלווה אקח אותו לאנשהו, אמרתי לו לחשוב על מקום, הלונה פארק יכול להיות מקום נחמד, אבל את יודעת איך זה עם חיילים
"מחיר כניסה לאישה בהריון מחודש שביעי 70 ₪ כולל מע"מ" ואם היא בחודש שישי? היא צריכה לבוא עם אישור מהרופא? כאילו מה נסגר... "ילד מתחת לגיל שנתיים ללא תשלום בהצגת תעודת זהות" עכשיו הם יגלו שהילד בן שנתיים ושבוע...אוי ואבוי... חייל וגימלאי 70 ש"ח, מחיר רגיל 88 ש"ח... אין הנחה לסטודנטים, חוצפנים
חיפשתי על זה קצת מידע באינטרנט (ממליצים לי, צריך לבדוק), וחוץ מהמון ביקורות של אנשים מאוכזבים לא מצאתי יותר מדי, אני לא מכירה את האיזור אבל מה שהבנתי זה שהקטינו את המנות, העלו את המחירים, והאיכות של האוכל ירדה.
הגבתי למורן שהמליצה על המסעדה חחח ממך אני מתעלמת חחח...סתםםםם גם אני לא ידעתי מה זה...אבל למזלי, אני מכירה את הבן אדם הכי הכי הכי חכם שיודע הכל. מיסטר גוגל...