יום כיף ביחד...

daphnadk

New member
אוכל..

ממ אם את לא יודעת לבשל הכי פשוט זה ספגטי שפכי עליו שמנת מתוקה (לבישול)! מלח ואורגנו וזהו =) יאמ יאמ

ממממ.......

סרט? הצגה? מופע מוסיקה? פיקניק ? מסעדה טובה ולא עושקת כלכלית? לכו לג'ירף באבן גבירול
הכי מגניב ללכת ללונה פארק... גם חבר שלי ואני מתכננים לפלוש לסופרלנד ברגע שנזכור להגיד לאח שלו להזמין לנו כרטיסים... אם הוא לא רוצה תסחבי אותו אולי למיימדיון זה פארק מים...(לא הייתי שם מכיתה ח'... בערך 8-9 שנים...) תעשו שופינג, הוא יקנה לך משהו ואת לו ואז הוא יקנה לך עוד משו כי ככה זה.... הכי כיף :)

McBlack

New member
../images/Emo163.gif מה זה ג'ירף? ../images/Emo9.gif

ואם כבר מדברים פה על הלונה פארק, תגידי, יש לך מושג אם הוא פתוח בשישי, ואם כן עד מתי? פשוט אמרתי לו שברגע בו אהיה עם רישיון ובלי מלווה אקח אותו לאנשהו, אמרתי לו לחשוב על מקום, הלונה פארק יכול להיות מקום נחמד, אבל את יודעת איך זה עם חיילים
אי אפשר לסמוך על זה שהוא בדיוק יהיה ברגילה.

אז ככה...

הלונה פארק פתוח בימי חול בין 10:00- 23:00, בימי שישי סגור, ובימי שבת פתוח בין 10:00-23:00

ומחירים...

"מחיר כניסה לאישה בהריון מחודש שביעי 70 ₪ כולל מע"מ" ואם היא בחודש שישי? היא צריכה לבוא עם אישור מהרופא? כאילו מה נסגר... "ילד מתחת לגיל שנתיים ללא תשלום בהצגת תעודת זהות" עכשיו הם יגלו שהילד בן שנתיים ושבוע...אוי ואבוי... חייל וגימלאי 70 ש"ח, מחיר רגיל 88 ש"ח... אין הנחה לסטודנטים, חוצפנים

McBlack

New member
מממ 158 ש"ח כניסה לשנינו, זה כמעט יום עבודה

(איזה עצוב זה שכשעובדים מחשבים הוצאות והכנסות לפי ימי עבודה?
) תודה על המידע מותק

ToryMaster

New member
יש לזה סיבה טובה דווקא

אישה מחודש שביעי לא יכולה לעלות על חלק נכבד מהמתקנים שבלונה פארק, לכן זה רק הגיוני לגבות ממנה פחות.

על אותו משקל...

גם ילד בן 3 לא יכול לעלות על כל המתקנים, למה לא גובים ממנו פחות?

ToryMaster

New member
אני לא בטוחה שאת לחלוטין צודקת

ובכל מקרה, ילד בן שלוש יכול לעלות על יותר מתקנים מאישה בהריון.

McBlack

New member
אה אם שבת פתוח אז אני די מסודרת ../images/Emo9.gif

אבל בטח כל העולם ואחותו יהיו שם בשבת
טוב, נראה לי שהוא יהיה ברגילה בערך באותה תקופה, אארגן לנו יום טיול ^^

אמממ...בקשר לג'ירף...

חיפשתי על זה קצת מידע באינטרנט (ממליצים לי, צריך לבדוק), וחוץ מהמון ביקורות של אנשים מאוכזבים לא מצאתי יותר מדי, אני לא מכירה את האיזור אבל מה שהבנתי זה שהקטינו את המנות, העלו את המחירים, והאיכות של האוכל ירדה.

McBlack

New member
יכולתי להסתפק ב"מסעדה", אבל תודה ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

חחחח

אבל לא הגבתי לך
הגבתי למורן שהמליצה על המסעדה חחח ממך אני מתעלמת חחח...סתםםםם גם אני לא ידעתי מה זה...אבל למזלי, אני מכירה את הבן אדם הכי הכי הכי חכם שיודע הכל. מיסטר גוגל...

OgaliO

New member
אוף אני כבר חצי שעה מנסה למצוא לך משו

וקולטת שאני לא מכירה את ת"א בגרוש =\ טוב, חוץ מכמה ברים + מועדונים .. ממ, אבל שמעתי שיש בת"א סקי מים אם אתם בקטע ..

למעלה