בוקר טוב
יום שמח לישראל וירושלים.
השיר האהוב עלי
ירושלים, לך אשתחווה אפיים
אכן תמונת היום.תמונת היום צפה בקובץ המצורף 48580 יום ירושלים שמח ומאושר.
מדוע יש צורך לנקר עיניים לבני דודנו?תמונת היום צפה בקובץ המצורף 48580 יום ירושלים שמח ומאושר.
את מנקרת להם עיניים בזה שאת חייה כאן וחוסמת להם את המעבר הרציף בין המדינות הערביות.מדוע יש צורך לנקר עיניים לבני דודנו?
אכן היה טוב אלמלא היה צורך. אולם דווקא ההתנגדות העזה, הן זו של ארגוני הטרור ותופסי הטרמפים אך הרבה יותר מכך, זו של ערבים 'פשוטים' כמו גם זו של מדינות שאין להן כל קשר לנושא אך הן מרגישות צורך להתבטא בעניין (כמו המעצמה הגדולה בעולם למשל), דווקא ההתנגדות הזאת מלמדת שלגמרי יש צורך במצעד הזה ולגמרי יש צורך להעבירו דווקא שם ודווקא עם דגלי ישראל מתנופפים בכיף.מדוע יש צורך לנקר עיניים לבני דודנו?
זה יום שחשוב לציון ולא ספירת העומר.יום ירושלים שמח
אני אוהבת את הקלאסיקה של נעמי שמר, האחת והיחידה.
מסתבר שהלחן אונו שלה.זה יום שחשוב לציון ולא ספירת העומר.
אגב, אם כבר הזכרתי את ספירת העומר, האם יש קשר בין יום ירושלים לספירת העומר או שזה מקרי שנפל בזמן העומר?
אני אוהבת את הקלאסיקה של נעמי שמר, האחת והיחידה.
נכון, אבל בכל זאת גדלתי על ירושלים של זהב וחשוב לי יותר המילים עם המשמעות העמוקה שלהן מאשר הלחן.מסתבר שהלחן אונו שלה.
איזה כיף שאנו חיים בתקופה בה אפשר להזכיר גם את זה וגם את זה מבלי שזה פוגע במשהו, במישהו (שאינו חמוץ אובססיבי עם בעיות נפשיות), ואזכור האחד לא שולל את אזכור השני. תקופה מדהימה. אשרינו שזכינו (ותודה שהזכרת את ספירת העומר, כך שבזכותך לא אשכח להזכיר הערב לגולשים היקרים שמעוניינים בכך)זה יום שחשוב לציון ולא ספירת העומר.
לך על זה עם ה-OCD שלך ואני נהנית לבקשתך, מאחר שאתה כ"כ אוהב שאני מאבחנת אותך, לכן מצאתי לך עוד משהו שאתה סובל ממנו.איזה כיף שאנו חיים בתקופה בה אפשר להזכיר גם את זה וגם את זה מבלי שזה פוגע במשהו, במישהו (שאינו חמוץ אובססיבי עם בעיות נפשיות), ואזכור האחד לא שולל את אזכור השני. תקופה מדהימה. אשרינו שזכינו (ותודה שהזכרת את ספירת העומר, כך שבזכותך לא אשכח להזכיר הערב לגולשים היקרים שמעוניינים בכך).
בינתיים לא שמעתי ממך משהו שאני סובל ממנו. כלומר, קבעת הרי שאני סוטה. אבל אם אני כזה, למה שאסבול מכך? אחרים יסבלו אבל אני אהנה. קבעת שאני ילד. מה רע בלהיות ילד? תענוג לא נורמלי ואין דאגות בעולם כלל. החלטת שאני קוקסינל. זה אמנם קצת קשה אולי עם היותי סוטה לשיטתך, שכן אני כבר לא יודע כלפי מי לסטות, גברים? נשים? מה שביניהם? אבל עדיין, אם אני כזה כנראה שאני רוצה להיות כזה ושוב אינני סובל.לך על זה עם ה-OCD שלך ואני נהנית לבקשתך, מאחר שאתה כ"כ אוהב שאני מאבחנת אותך, לכן מצאתי לך עוד משהו שאתה סובל ממנו.
רק בריאות![]()
שמחה עבורך שלמדת לשמוח מבעיותיךבינתיים לא שמעתי ממך משהו שאני סובל ממנו. כלומר, קבעת הרי שאני סוטה. אבל אם אני כזה, למה שאסבול מכך? אחרים יסבלו אבל אני אהנה. קבעת שאני ילד. מה רע בלהיות ילד? תענוג לא נורמלי ואין דאגות בעולם כלל. החלטת שאני קוקסינל. זה אמנם קצת קשה אולי עם היותי סוטה לשיטתך, שכן אני כבר לא יודע כלפי מי לסטות, גברים? נשים? מה שביניהם? אבל עדיין, אם אני כזה כנראה שאני רוצה להיות כזה ושוב אינני סובל.
מה החלטת עכשיו? שיש לי OCD? שוין. רק אלוקים ואת יודעים מה הקשר בין OCD למה שכתבתי, אבל מאחר ואני כנראה גורם לך לאושר רב ומאפשר לך להוציא את כל הזיותייך וחמיצותך עלי, אין סיבה מיוחדת שאסבול כאן. להיפך, אני נהנה לגרום אושר לאנשים וזה עושה לי רק טוב.
הדבר היחיד שאני סובל ממנו בהקשר שלך ולא ברמה האישית (שלי), הוא עצב על מה שנהיה מהקומונה בגלל אנשים (?) כמוך שהתעלקו עליה לאחרונה. אבל היי, הקומונה שרדה מצבים קשים גם בעבר. גם את הטרנד הזה היא תעבור בהצלחה כך שגם בעניין הזה, הסבל שלי לחלוטין יחסי ורגוע.
מסתבר שלא כ"כ שמח, המשטרע לא מנעו מערבים להשליך אבנים והם פצעו את המאבטח שאיבטח את השרה מירי רגב.יום ירושלים שמח
ואוווי באמת?! ואני התמוגגתי מהתמונה של יהודים חובשי כיפות הרוקים ברחבת הכותל עם דגלי ישראל.מסתבר שלא כ"כ שמח, המשטרע לא מנעו מערבים להשליך אבנים והם פצעו את המאבטח שאיבטח את השרה מירי רגב.
שישו ושימחו השיר הכי מחובר לירושלים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.