יום ירוק ראשון 2003!!

יום ירוק ראשון 2003!!

יאאא אתמול היה לנו היום הירוק ה-1 לי אישית הלך דיי נחמד.... ואייי מה שהלחיץ אותי זה שהפעולה שלי במקום שתיכח שעתיים תוך שעה היא נגמרה לי!!!!!!!! ואז התחלתי להפליץ משחקים..... ואייי כל החינכות שלי היו צומי!כל שנייה מישהי אחרת הולכת לצד וכיאלו נעלבת או משהו כזה התחלתי להיתאייש!!! אבל בסכ"ה הכל לי דיי טוב... ואיי ני כבר מתה לדעת תמשוב שלי!!!

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo124.gif זה קרה גם לי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ביום הירוק שלי, קיבלתי את הקבוצה ה-כ-י מופרעת שהייתה בשבט... אבל ה-כ-י ....... הכנתי פעולה ממש חמודה על חכם בשמש, ואחרי שעה ו-10 ד' היא נגמרה לי.... ואז עשיתי פזחי"ם עד סוף הפעולה........ והיום אני מדריך טוב
....... אז שיהיה לך ב ה צ ל ח צ ה

כל הכבוד!!!:)

הגר, אל תדאגי, אף מדריך לא מתחיל עם מלא ניסיון, לאט לאט הכל נבנה.. וחוץ מזה - נשמע שהסתדרת מעולה..
חניכות הן תמיד צומיות על ההתחלה, ואחרי זה מתחילים את הפעולות, שמסבירות להן הרבה דברים שהן לא ידעו..והן משתנות!! אמנם התהליך איטי, אך מורגש בסוף השנה.. יש לי הצעה בשבילך: תבקשי שיכינו לכם מילון משחקים ענקי כזה, או שתורידי מהאתר של הצופים, ותלמדי משחקים חדשים שיהיו לך למקרה חירום.. עוד הצעה היא להיות מאוד מאוד מסודרת..תכיני קלסר שבו תכתבי את כל הפעולות, ואל תתעצלי, כי אני עשיתי טעות שהפסקתי להיות מסודרת באמצע שנה..אז רלסר, מחברת- מה שבא לך.. עצה אחרונה: 100% תכנון, כשאת כותבת פעולה, את כותבת ליד כל הפעלה כמה זמן את תיקח לך בערך, וככה את יודעת מה מצבך..תמיד אפשר להוסיף אול להוריד, ועדיף שיהיו יותר הפעלות מאשר שלא יהיו בכלל.. בהצלחה בהמשך!!

לכולם זה קורה...../images/Emo13.gif

אף פעם הפעולה לא מספיקה - זה חוק
! לנו היה יום ירוק רק במחנ"ק, ישבנו שבע שעות על פעולה, ולי הביאו קבוצה של 18 חניכי ד'!!! את לא יודעת כמה באלגן הם עשו, כמה צומי... אולי הצלחתי להעביר להם 2 משימות מכל מה שכתבנו... וזה לא היה פעולה אחת זה היה חצי יום! מ-2 עד 6 או משהו כזה... את לא יודעת איך אחרי הייתי מבואסת, ולא רציתי הדרכה!!! וככה היה אצל כולם...
אז קחי הכל בחפיף... כלום לא יוצא מושלם בפעם הראשונה...
אבל באמת כל הכבוד שהיסתדרת עם כל ה"צומי", ושהצלחת לאלתר מישחקים!

2003 SkiPeR

New member
אני מסכים ../images/Emo70.gif ומשהו לנועה.....

אז קודם כל- אני מ-ס-כ-י-ם
כל הכבוד לך שהצלחת להתמודד עם ה"צומיות" של החנכים וזה מאפיין של חניכים שחוזר על עצמו בכל הגילאים. כפי שאמרתי לך כבר מזמן, ככל שתצברי יותר ניסיון, כך יהיה לך יותר קל
ודבר נוסף.................. לנועה: אם תואילי בטובך לעבור לאיזור המאמרים..... תוכלי לראות איזה עבודה השקעתי שם. הוספתי ה-מ-ו-ן מאמרים, קיטלגתי אותם מחדש לקטגוריות ואפילו שיניתי את המאמרים שבעמוד הראשי
(כל הכבוד לי !!!
)

אמממ

הייתי שיא המסודרת וגם כתבתי תפעולה ועשתי כמה זמן יקח כל דבר וזה פשוט רץ ממש טוב והם לא הפירעו וכלום אז זה עבר מהר ולמזלי אני תמיד מיסתובבת באתרים וכותבת לי משחקים נחמדים אז היו לי רעיונות למשחקים שהם לא מכירים.... בסוף הייתה לנו שיחה עם המפקדת קורס שלנו ופיתאום כמה חניכות באו וקפצו עלי (באמצה שהפקדת שלי דיברה) אז אמרתי להם לא עכשיו אני בשיחה והם כזה אומרת לי תחליפי תמדריכה שלנו את יותר כפית חחח זה היה קצת לא נעים... עכשיו מתחילים להיתקונן ליום הירוק הבאה שיהיה ב-17-6! נ.ב SkiPeR כל הכבוד לך!

אלעד, כל הכבוד ../images/Emo13.gif!!!

אחרי שאני ניפטרת מהמתכונת בהיסטוריה הזו אני גם יתחיל לעשות משהו... לעלות את התמונות לגלרייה וכאלו... והגר, גם, כל הכבוד
!!! הדבר הכיכ הכי כיפי ומספק זה שחניכים באים ואומרים איך שהם נהנו...
נועה.

פרה גאה

New member
שלושת הדברים הכי גרועים שיכולים להי

+ות בפעולה עפ"י סיוון מרכזת הדרכה בהנהגת שרון א.פעולות שלא מתאימות לקבוצה ב. פעולה ללא ערכים ג. אילתורים

בלללעעע

New member
וחוץ מא'.....

גם הם לא עד כדי כך גרועים... לכל דבר אפשר להכניס ערך! ואילתורים- בסוף עדיין יש משהו, אז גם לא עד כדי כך נורא....

אילתורים זה ביכלל לא גרוע!!!

מדריך שלא יודע לאלתר הוא לא מדריך טוב. נקודה. אחד הדברים הכי הכי חשובים בהדרכה זה יכולת האילתור!! נניח בנית פעולה שהיא קצת לא מתאימה, או שהיא ניגמרה מהר, או שהיא לא משהו או לא יודעת מה - אתה חייב לדעת לאלתר, ולאלתר כמו שצריך כדי שהפעולה לא תהרס. תמסרי למרכזת הדרכה שלך שכדי שהיא תעבור מהר איזה קורס הדרכה! נועה.

פרה גאה

New member
כשהיא אמרה את זה היא לא התכוונה

שאסור לאלתר כי צריך מישהו שיודע לאלתר כשמשהו לא מסתדר אבל חייבים שיהיה בסיס ואי אפשר לבוא לפעולה בלי כלום - זאת היתה הכוונה והיא הבנאדם האחרון שצריך לעבור איזה קורס הדרכה ובפעולה של הגר באמת היה בסיס פשוט סתם נזכרתי בזה אז רשמתי אל תתעצבנו:(

למעלה