יום טוב יקרים

יום טוב יקרים ../images/Emo42.gif

מה שלומכם?
שמעתי אתמול ברדיו את אלויס שר לפני שצללתי לשנת לילה. Love Letters Love letters straight from your heart Keep us so near while apart I'm not alone in the night When I can have all the love you write I memorize ev'ry line I kiss the name that you sign And darlin, then I read again right from the start Love letters straight from your heart מצאתי גם קישור למי שרוצה גם לשמוע את המלך שר. יום טוב יקרים

magy

New member
איזו טלפטיה

זה מה שבאתי להדביק פה. לא אלוויס...אלא את נט קינג קול....... קיבלתי מחברה..... ורציתי לשתף אתכם בקצת מוסיקה.

אל תפחיד את מגי ../images/Emo3.gif

היא מפחידה אותנו עם הטילים.......עכשיו עם המחלות. לפי המחקרים [הסותרים לפעמים]בקושי מותר לנשום השאר מסוכן. עדיף לשיר

Yaara77

New member
למה להיות פסימיים ?

אכלי ושתי כי מחר את מתחילה דיאטה

אופטימית תמיד ../images/Emo4.gif

דיאטה........מה זה?משהו זמני? תזונה נכונה ומסודרת במינון נמוך

magy

New member
לא נפתח או נפתח?

אפשר להקשיב שם להמון שירים שלו............. תיכף אכניס קישור שמצאתי באותו אתר......... עם שירים נוספים..............המוןןןןןןןןןןןן ובקשר לזיהום האויר בפריפריה....שמעתי על הבוקר וזה עשה לי מצב רוח משופר...........בנוסף למצב רוח הקיים.....שגם ככה היה מאד מאד "משופר". בצד שמאל אפשר לבחור את סוג המוסיקה. (בחרת USA) אבל יש גם שירים בספרדית , צרפתית.............ועודדדדדדדדדדדד http://www.anos60.com/usa/usa.htm

יום טוב לכולם ../images/Emo20.gif ../images/Emo9.gif

השיר מתאים לפני צלילה לשינה . איזה קול מדהים היה לאלויס.זוכרת מה עשיתי כשהודיעו ברדיו על מותו[שטפתי ריצפה] ואת בתי בת ה-10 ח' ברקע.זכרון נוסף שיש לי:התפרסמה תמונתו במדור הרכילותי בעיתון עיינתי ברפרוף מבלי לזהות שזה הזמר החתיך אלויס פרסלי. יום נעים

Yaara77

New member
עונג של שיר

גם לשמוע, גם לקרוא, לדמיין, לחוש, להתמזג. משאיר חיוך על השפתיים, טעם של עוד
יערה

תודה לכולם ../images/Emo9.gif

וזה לא פחות יפה, קיימים המון ביצועים של השיר, כל זמר/ת שמכבד/ת את עצמו/ה שר/ה אותו...אני אוהב דווקא את הביצוע של ג'וני מתיס אבל לא מצאתי ברשת לשמיעה אונליין, מי שימצא תודתי מראש. What are you doing the rest of your life What are you doing the rest of your life? North and south and east and west of your life? I have only one request of your life That you spend it all with me. All the seasons and the times of your days. All the nickels and the dimes of your days. Let the reasons and the rhymes of your days. All begin and end with me. I want to see your face, In every kind of light, In fields of gold and Forests of the night; And when you stand before The candles on a cake. Oh let me be the one to hear The silent wish you make. Those tomorrows waiting deep in your eyes In the world of love you keep in your eyes, Ill awaken whats asleep in your eyes, It may take a kiss or two.. Through all of my life.. Summer, winter, spring and fall of my life, All I ever will recall of my life Is all of my life with you. המשך יום נעים

Yaara77

New member
אהבתי

מאד - מתאים למצב הרוח האביבי שבו אני שרוייה.
יערה

מצב רוח אביבי זה מצוין ../images/Emo24.gif

והנה קובץ הנעימה בלבד, זה מה שהצלחתי לדוג ברשת. להנאתכם

למעלה