כן
א אוליב הורנבי New member 31/5/07 #32 הו, כן וצ'עצע'ת אותי שכבר התחלת ללמוד. אני נראה לי אתחיל רק בשבת
L linoy7 New member 31/5/07 #36 ../images/Emo2.gifאיך תספיקי עם כל החומר המטורף הזה?!../images/Emo41.gif
ס סוריקטה1 New member 1/6/07 #52 ../images/Emo121.gifאז למה בית ספר דתי? חזרת בשאלה וההורים לא מוכנים חילוני?
L linoy7 New member 1/6/07 #53 לא.. פשוט ככה יצא../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif וואי, אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם ששאלו אותי את השאלה הזאת...
לא.. פשוט ככה יצא../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif וואי, אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם ששאלו אותי את השאלה הזאת...
L linoy7 New member 31/5/07 #31 16:00! יימח שמם!../images/Emo41.gif נו, אני עצבנית, מה לעשות 4 עד 6 וחצי!! זה מטורף!!!
ג גליזה New member 31/5/07 #34 יאללה, יהיה בסדר!../images/Emo23.gif לפחות אפשר לקום מאוחר, לרענן את החומר בפעם האחרונה, לאכול ארוחת בוקר מסודרת, לטייל קצת בקניון ולחזור לנוח בבית, ללכת לים ולחזור ועוד כ"כ הרבה דברים שאפשר להספיק לפני הבגרות הזו:]
יאללה, יהיה בסדר!../images/Emo23.gif לפחות אפשר לקום מאוחר, לרענן את החומר בפעם האחרונה, לאכול ארוחת בוקר מסודרת, לטייל קצת בקניון ולחזור לנוח בבית, ללכת לים ולחזור ועוד כ"כ הרבה דברים שאפשר להספיק לפני הבגרות הזו:]
L linoy7 New member 31/5/07 #35 להתעייף ולהתרוצץ ככה לפני בגרות זה לא../images/Emo41.gif מומלץ, ובטח שלא לפני תנ"ך. טוב נו, אני מדברת על עצמי. לא מסוגלת ככה
להתעייף ולהתרוצץ ככה לפני בגרות זה לא../images/Emo41.gif מומלץ, ובטח שלא לפני תנ"ך. טוב נו, אני מדברת על עצמי. לא מסוגלת ככה