יום חמישי....

gorck

New member
יום חמישי....

אז יום ראשון של בצפר עומד בפתח מאז בערך פורים.... והשאלה היומית- חצות או 24:00 או 00:00?!

yaelush3

New member
בהצלחה!

אני ,את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי..

גליזה

New member
אני כזאת חננה

עד שאני מחליטה לבוא לשיעור חנ"ג כדי למנוע ממני נכשל בתעודה (כל אלה עם הפטור - שקט
) אני מגלה שכל השיעורים שאין בהם בגרות התבטלו, ובעצם..הממ... אין לנו יותר לימודים חוץ ממתכונות ובגרויות, ואף אחד לא ממש טרח להגיד לנו את זה :S בכוונה, הא?

אצלנו

מהשבוע שלפני הבגרות באנגלית הפסקנו ללמוד באופן סדיר\רשמי\אנא עארף ועכשיו כשאין בגרות או מתכונת, זה חופש לכל דבר

linoy7

New member
כנ"ל חח אבל הרבה לפני הבגרות באנגלית../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

וגם לנו לא טרחו להגיד
קקות.

לנו טרחו להגיד

פרסמו את זה בגדול בלוח מודעות של בי"ס
למרות שבאופן מעשי לא הגענו לבי"ס כבר מלא לפני, באופן רשמי זה הסתיים אז
טיפשים.

yaelush3

New member
00:00

מתכונת באזרחות, נקווה שיהיה טוב, ואולי יואילו בטובם להגיד לנו מגנים בתנ"ך כי לא נהיה בביה"ס עד הבגרות, וישב"צ בערב ולא בא לי.. נו, שויין.. יומעולה!!

HeNoOsH

New member
00:00

בוקר טוב =] המורה שלי לתנך מוגבר שלחה לי הרגע הודעה שקיבלתי במתכונת 73 [שזה מעולה כי למדתי בקושי חצי יום] והיא מגישה אותי על 85 =] והמורה לתנך רגיל מגישה אותי על 62 =\ כלבה...היא לא יודעת ללמד בגרוש כל הכיתה נדפקה עם הציוני מגן.. אממ טוב אז היום אני חייבת להתחיל ללמוד לתנ"ך וממש אין לי כוח. יום טוב :]

Black Balloon

New member
חצות ../images/Emo3.gif

המממ... הייתי בתגבור בתנ"ך ב8 ורבע עד 12. מגישים אותי על 82, שזה הציון השני הכי גבוה בכיתה חחח [אחרי טלי שמגישים אותה על 100! 100!!!] כיתה של מפגרים, כן
המממ.. אני אתכונן עוד מעט, אין לי כוח ><

linoy7

New member
ללמוד לתנ"ך זה מתיששששששש../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

ולא, לא גיליתי את זה רק עכשיו. פשוט.. כל היום הזה למדתי והספקתי ללמוד בנתיים רק את ספר יחזקאל והתחלתי את בראשית. נשאר לי.. אמממ... דברים, תהילים, מלכים א+ב, ישעיהו, קהלת וכמובן, לסיים את בראשית. איזה כיף ליייייייי!!!
אוף
אה, כן..00:00

Efrat K

New member
את עוד במצב טוב

אני בקושי למדתי תהילים ונשאר את כל השאר.

linoy7

New member
שמעי לי, תשאירי את הספרים הקלים ליום האחרון..

"קלים" חח.. אבל עדיין... אוף, נמאס לי

גליזה

New member
נראה לי שהיא מדברת על תנ"ך חילוני../images/Emo12.gif

כי יש בגרות ביום ראשון.
לא?

linoy7

New member
דתי, כי אני בבי"ס דתי../images/Emo3.gif ולא, אני לא דתיה../images/Emo41.gif

למעלה