יום חמישי...

gorck

New member
יום חמישי...

אז ככה.... הרגע הרגע הגעתי למחשב מיום רביעי שעבר. חזרתי מהמסע הקשה המגבש החשוב והמדהים מכל- המסע לפולין! בינתיים אם מישהו רוצה לספר לי מה הלך בארץ הוא מוזמן.... וגם לשאול שאלות על פולין

dark dumb

New member
שביתה!!! חיחיחיחי ../images/Emo85.gif

ולידיד שלי יש היום יומולדת!!! מזל טוב לו!!
איך? איך? איך איבדתי את המספר טלפון שלו?? איך!?!? חחח לא נורא כולם שם בחבורה, אני אשאל עוד מהידידים שלי שהם החברים שלו

יואו! תגיד

היה שם ממש קר או קר ברמות שאפשר להתגבר על זה? כולם מפחידים אותי
אה וכמובן,ברוך השב

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif חברים שלי עכשיו חזרו,

והם אמרו שהיה קר שם ברמות, אבל ברגע שלבשת מעיל דובי כזה מחמם וצעיף וזה... זה היה בהחלט נסבל.

gorck

New member
ממש לא....

רוב הזמן הסתובבנו עם שכבה אחת או שתיים (כמו בארץ ביום חורפי...לא קפוא, אבל חורפי...) ויש שמש הרבה, וכאלה...היה מזג אוויר מדהים של 8-15 מעלות ביום.... ובכל מלון ואוטובוס יש חימום מעל 20...אז היה די חם....

Osher191

New member
היה ממש נעים

אני הלכתי עם גופיה ארוכה דקה, עליה סריג\גולף ועל זה מעיל גדול ומחמם והיה ממש נעים מרץ זה חודש מאוד לא צפוי בפולין, או שממש נעים או שמאוד קר מה שכן, אם אתם בזקופנה- תתלבשו טוב, קפאו לי היידים ולא יכולתי לצלם כמעט

באמת?!../images/Emo2.gif

אמרו לנו היום במפגש שיש שם שמש ויותר חם שם מהארץ]; אני לא רוצה! אני רוצה עיר לבנה!! אפשר קישור לתחזית בבקשה?

גם לנו היה שלג../images/Emo99.gif

ואם אמרו לכם שיותר חם מהארץ, עבדו עליכם. לא נראה לי שהיה מצב כזה איי פעם, שפולין היתה חמה יותר מהארץ.. המקום קר. מאוד קר. אנחנו הלכנו עם 3 זוגות גרביים(אני עם 2..P:) ואיזה 4 שכבות של בגדים (גופיה טובה, חולצה רגילה, סוודר ומעיל) הקטע הוא שתמיד שאת נכנסת לאוטובוסים ולמלונות חם שם.. אז את נשארת בערך רק עם 2 שכבות:) אל תתני לזה להדאיג אותך! ולהגיד שאת רוצה עיר לבנה.. הממ.. תראי, כשקר ואתם נמצאים באמצע מקום קפוא עם שלג, כל מה שאתם מסוגלים לחשוב עליו זה האוטובוס. וזה מאבד את הריכוז במדריך\ה. אז קחי את זה בחשבון, קני שקיות חימום(כי זה כיף
) וביגוד טוב..

Osher191

New member
מאיפה את\ה?

כי גם אני חזרתי אתמול והיו איתנו משלחות מיבנה ומהוד השרון אם אני לא טועה..

gorck

New member
רמת השרון אולי....

הוד השרון חזרו ביום ראשון, הם היו באושוויץ ומשם נסעו לשדה תעופה.... אני מרמה"ש.... מאיפה את/ה?!

danina the 1

New member
אתה באמת מרמת השרון?!

אולי אתה זוכר שהייתה איתכם משלחת במלון בקראקוב אני חושבת מגן יבנה? אממ גמני חזרתי מפולין ביום רביעי לפנות בוקר והייתה חוויה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!! הכרתי אנשים מהשכבה שלי שבחיים לא חשבתי שאני ידבר איתם והיה לנו גם מאבטח פולני חמודד חחחחח

gorck

New member
קראקוב?!

היינו בנובוטל נדמה לי.... ולא זכור לי שהייתה שם עוד משלחת.... אבל אני יודע שהיו גן יבנה באזור...למה?!

gorck

New member
הם אמרו גן יבנה....

והיו גם אשקלון, חולון, רמה"ש, פרדס חנה, גבעת זאב (י-ם), הוד השרון, דתיים שאין לי מושג מאיפה...

danina the 1

New member
זאת המשלחת שלי :)

אני זוכרת שראינו את רמת השרון באיזה מקום אבל אני לא זוכרת איפו....
גם אנחנו היינו בנובוטל בקראקוב אני חושבת.... ואממ התכוונתי לגן יבנה.... אני מגן יבנה חח

למעלה