יום חמישי...

אתם מיד ושם או מהמעורר?

כי המדריך שלנו גם נזכר לחזור השבוע עם משלחת של רמת השרון

gorck

New member
מה זה אומר?!

המדריכים היו מורים בבתי ספר שונים, שניים מהמדריכים היו מהבצפר שלנו ואחרים לא משלנו....

m i c k e y 15

New member
יש לי שאלה לפולין..

איך היה? ואם היה קר חח אני מקווה שיתחמם לקראת חודש הבא... אני נוסעת עוד חודש.. מקווה שלא יהיה יותר מדי קשה בשבילי..אני מפחדת..

gorck

New member
כולם מפחדים....

זה טבעי.... העיקר שתהיה עם חברות/חברים באוטובוס!!! היה מזג אוויר נפלא, הייתי עם שכבה אחת רוב המסע....

m i c k e y 15

New member
הזהו

שחברות שלי כבר נסעו..וזה טיול רק לכיתה שלי..משלבים אותנו אח"כ עם אמריקאים.. ואין לי הרבה חברות בכיתה..אז זה קצת עיצבן.. אבל יהיה טוב אני מקווה..

gorck

New member
למה כל השכבה נסעה ואתם לא?!

הלוואי שיו משלבים אותנו עם אמריקאים!

m i c k e y 15

New member
אממ כי בכיתה שלנו

היו כאלה עם בעיות כלכליות..כמוני..ורצו לנסוע..כאילו היו כאלה שיכלו אבל המורה שלנו אמרה שהיא תעשה הכל כדי שכל הכיתה תצא אח"כ ביחד.. אנחנו כיתת מב"ר..ועכשיו שילמתי..כולם משלמים..לפי הדולר 1250 שקל..יצא טובבב חח וחשבו שאם אנחנו כבר יוצאים בנפרד אז נצא עם אמריקאים למצעד החיים ואח"כ נארח פה בקרית ביאליק 65 מהם.. אני יארח כבר בטוח חח..

gorck

New member
סטייל....

אם יש איזה אמריקאית שלא מצאו לה בית.... שלחו אותה אליי לרמה"ש...

m i c k e y 15

New member
חחחח סבבההה../images/Emo9.gif

מה אין אצלכם כאלה דברים? עם לארח אמריקאים וזה..יענו שורשי ישראל? חח

Simply Blonde

New member
הלוואי עלי../images/Emo68.gif

לארח אמריקאים סתם ככה.. טוב נו לפעמים בשבתות אבל הם מסריחים רצח

Simply Blonde

New member
התארח אצלנו../images/Emo68.gif

אחד חולה וכל שניה הוא התעטש על הכל ואיכס
סתם עזבו אמריקאים זה פשוט
*משוחדת* מיכל אם בא לך למות אני אשלח לך תמונות של ידידים שלי חחחח רר חבל שעוד שניה זה כבר שנתיים שלא ראיתי אותם

m i c k e y 15

New member
חח שלחי שלחיייי..אבל

את אירחת?? נראה לי יתנו לי לארח בת..ולא בן..חח אני מקווה לשמור איתם על קשר.. כי אמרו לי שפה בקרית ביאליק הם שומרים על קשר כבר הרבה זמן.. אני מכירה ילדים שכבר היו איתם ועדיין מדברים..

Simply Blonde

New member
אירחנו../images/Emo68.gif

שתי בנים מישיבה או משהו לשבת לא קשור לבצפר או משהו איכס. אני לא אוהתב את אלה. מה המסנג'ר שלך?

m i c k e y 15

New member
אממ

גם אני לא רוצה שיהיו כאלה דתיים אבל יהיו...פפ יש לנו מלא חוקים שאני צריכים לציית בגלל שהם יהיו... [email protected] תגידי לי דבר אחד..הם חמודים כאלה? נראים טוב[כמו שתמיד אני חולמת על אמריקאים]? חחחחחח

Simply Blonde

New member
הם אנשים חח../images/Emo68.gif

בדיוק כמו שבישראל יש יפים ויש מכוערים ויש חכמים ויש טיפשים ויש אדיוטים מניאקים ויש חמודים ככה יש בארה"ב חחחחח ואיכס אני לא אוהבת דתיים. (חזקוש אל תיפגע,אתה המלך שלי טוב?
)

למעלה