~יום חמישי~

oO Barbie Oo

New member
כועסת על עצמי :/

4 שעות בייביסיטר, שעתיים וחצי במסעדה, שעה וקצת עם הבנות ודילגתי על אימון אחרי שגם ככה קיצצתי לעצמי קצת השבוע. והשעה אחת ככה שבדוווק אני לא אקום מחר ב6 כדי להתאמן ואני עובדת מחר מ8 עד 3 :/ שאלוהים יעזור לי!

Aline In Chains

New member
גשם../images/Emo23.gif:)

סיימתי ביום רביעי את הקורס, היה טקס מדהים :] אח"כ נסעתי עם ההורים הביתה, ולמחרת חזרתי לבסיס כדיי לקבל את ההצבה שלי.. אז ביום ראשון אני נוסעת לצריפין כדיי שיגידו לי אם אני בממרם או בפיקוד דרום :] סבבה לאללה. קיבלתי את מה שרציתי בתכלס. בחמישי אחרי הבסיס נסעתי לחנצ'וק...וירד מה זה מבול..חחח יכולתי לקחת את המדים שלי ולסחוט אותם^#^#@ אח"כ הלכנו לג'פאניקה..והיה נחמד. אח"כ מאיזה שבע עד 12 הוא היה בעבודה, אז ישבתי עם חברים שלו והיה מה זה מצחיק :] וזהו כזה. גם היום אני נשארת אצלו, וחוזרת רק במוצ"ש הביתה. החיים טובים.

Snow fairy

New member
כיף חיים בבט"ר ניצנים!

ממש נחמד לי בטירונות [רוב הזמן
]. ועכשיו אני בבית ווהו! סופ"ש נעים לכולם!!!!

FartherAway

New member
נעשה חמישישי כזה.

התעוררתי מהגשם ב10, הייתי הכי שמח שיש. ואז נרדמתי. קמתי שוב ב2 וחצי, ואז נסעתי עם נעה לקניון. כיף לראות אותה סוף-סוף. :) בערב נסעתי עם נועה ונועה לציפורל'ה. היה אחד המצחיקים! אני חושד שלוטוס בהריון. הממ. היום היה מפגש כיתתי קצת מאולתר, אבל בתכלס היה נחמד ממש. התגעגעתי לכולם. :( עכשיו נוסעים לבסיס של אחותי לביקור, אח"כ אל סבא וסבתא ואז לבית-ריק של נועהל! אנשים. גשם!!!

dcohn

New member
דיברתי איתה בטלפון ובsms אתמול../images/Emo3.gif (עם לוטוס)

dcohn

New member
אני לא יודעת,

אבל גם בטלפון וגם אתמול על הבמה היא נשמעה ונראתה קצת תשושה.. אולי היא סתם חולה? בכל אופן אם אתה רוצה יש לי את המספר שלה, אתה יותר ממוזמן להתקשר לשאול

giraffeeeee

New member
חמישישי[;

הגעתי באיחור של שעה לבסיס, הייתי צריכה להגיע בשמונה ועשרים לטקס רבין בפרגולה א' אבל החלטתי לוותר על זה ולישון אצל בני דודים שלי עד מאוחר ככה שיצאתי מהם רק ב0840. כל היום דפקו אותי לשבת בחדר נושאי שהכנתי אז די נדפק לי המוח מהסרט שהקרנו שם, כי לא רק שהוא חזר על עצמו כל 20 דקות צפיתי בו/ שמעתי אותו 246546115352 פעמים. יש לי שוב פצעים ברגליים מהסנדלים הצבאיות [ אני כל כך הולכת להוציא אישור נעליים גבוהות]. שישי. שוב ביטלו את המפגש צוות מהקורס, פעם שניה, וזה מתחיל להימאס עליי כל הקטע הזה. אז במקום זה, ובגלל שכבר הייתי בדרך לקוקו הצטרפתי אל אבא לשגרירות ההונגרית עם סבתא ואחר כך לארוחת צהריים במסעדה הונגרית. חזרנוו לפני שעה.

Anni Lupu

New member
ניצנים ונהנים :)

כמה שקשה לפעמים בטירונות, ולפעמים פשוט נמאס לי, אני נהנית שם כמעט מכל רגע. הבנות במחלקה מדהימות אחת אחת (חוץ מכמה שלפעמים יכולות גם ממש לעצבן), מצחיק באוהל ובכיתה,והמפקדת שלי מעולה! אני כ"כ הולכת לבכות שזה יגמר...

oO Barbie Oo

New member
חברות שלי אמורות להיות איתך רק שאני מסטולה מי

די כדי להיזכר מי...

Anni Lupu

New member
יש הרבה פלוגות בניצנים

וגם אם הן איתי בפלוגה, יש עוד 3 מחלקות חוץ מהמחלקה שלי.

זונע

New member
טוב דבר איתי בימים הקרובים

אגב גשם רצח היום בדרבי...תתכוננו בהתאם בזמן שאני אראה אותו מכורבל עם שוקו ושמיכה

למעלה