~יום חמישי~

dcohn

New member
Down comes the rain

down comes our spirits again זה מה שיש לי להגיד.

FartherAway

New member
הייתי!

היה סופר-טוב.

dcohn

New member
נכון!../images/Emo2.gif

איך לא ראיתי אותך?:( ות'אמת שלקראת סוף ההופעה כבר ניקרתי, הייתי ממש ממש עייפה :/

FartherAway

New member
אולי כי לא היית בשורה הראשונה. ../images/Emo98.gif

כיסאות 10-12! הכי אמצע בעולם. ואז זזנו טיפה בגלל איזה 2 בנות, אבל עדיין. וכוס-אומו, עד שהם באים להופיע במודיעין ב12.11, אני בקורס.

dcohn

New member
נכון, ישבתי בשורה 13../images/Emo10.gif

אי שם במרחק... אבל לעומת זאת, פעם שעברה שהייתי ישבתי באחת השורות הראשונות ואפילו קיבלתי את הכרטיסים בחינם
ולא נורא, תל אביב גם ככה יותר שווה

FartherAway

New member
אני גם די בונה על ההופעה ה200

ב27.11. יש לידידה טובה יומולדת והיא ממש רוצה ללכת. הבעיה זו רק השעה.
זה ב2 בצהריים, ולא בטוח שאני אספיק...

dcohn

New member
זה גם בצוותא? איזה מוזר שזה בצהריים...

ההופעה ה200 אמורה להיות מיוחדת? שמע קטע מצחיק- נכון יש את הקירח? (יש שניים, אז ההוא שמשתתף ביותר מערכונים
) קיצר הוא היה איתנו על הטיסה ללונדון וכל פעם שראינו אותו חשבנו מאיפה אנחנו מכירים אותו... בשדה תעופה בלונדון הוא קלט שיש לי על התיק סיכה של ציפורלה (אני ממש שגרירת ציפורלה בעולם
) ואמר לנו סיכה יפה... אמרנו תודה ולא קלטנו שזה הוא... ואז ברגע אחד אני ואחי מסתכלים אחד לשני בעיניים במבט כזה-
. ומסתבר שזה היה הוא, אז דיברנו איתו קצת:]
|סשעתסיפור|

מיאו 179

New member
יופי שכל המדים נרטבו לי

רצתי את כל העליה של הבסיס ובנוסף לזה המפקדים (לשעבר... :)) צחקו עלי כשהם ראו כמה נרטבתי
. כנירא שיציבו אותי בפיקוד צפון :)))))

מיאו 179

New member
בסיס טוב?

את יכולה לספר לי קצת על המקום? שמעתי עליו רק דרך חיפוש באינטרנט...

חחח זה פשוט מקום מדהים.

יש שם שלג בחורף, קריר גם בקיץ, נוף מושלם, מלא עצים ודשא ושקט, הנסיעה לשם ומשם היא לא נוראית (לפחות מחיפה), בסיס סגור (שזה מעולה מבחינתי), לא ניסיתי את האוכל עדיין בחדר אוכל, אבל השק"ם ע-נ-ק (באופן יחסי, כן? חחח) זהו בערך
את תהני שם

מיאו 179

New member
תודה על המידע :)

הבנתי שהאוכל לא משהו אבל לאגף תקשוב יש חדר אוכל נפרד שהאוכל שם נורמלי יחסית ככה שאני מאמינה שאני אסתדר חחחח

מיאו 179

New member
האוכל אצלנו פשוט מעולה!

אולי בחדר אוכל של הפיקוד האוכל מגעיל אבל מי שבגדוד הקשר האוכל ממש טוב, אפילו מגישים לנו אותו (רק צריך להתיישב ליד שולחן ולחכות חחח).

R o n 2 5 6

New member
הרבה עבודה,לא נורא כ"כ

הייתה אתמול אחלה משמרת ערב.יצאנו משם ב-2 ופתאום קלטתי את אייל עובר שם שיכור,שתינו עם 2 הבנות שעבדו איתי בקבוק יין שנשאר מהערב על האש של יום שני,וחזרנו הביתה. היום גם הייתי צריך לקפוץ לאיזה 3 שעות בעבודה,ויותר מאוחר מכבי.. קצת עצוב שסדר היום שלי הוא לישון בבוקר ולעבוד בערב,אבל זה מה שיש כרגע.לפחות מחר כולם יוצאים מהצבא

למעלה