יום חמישי.

LOLI152

New member
איזה יום..

היום היה לי סיור לבית לוינשטיין... שזה בית חולים שיקומי. היה .. לא קל.. בזמן שהעובדות הסוציאליות הרצו לנו.. כל מה שהצלחתי לחשוב עליו זה קרבה שלי לאנשים שהיו מעורבים בתאונות דרכים, אחד שנלקח, וכמה שיצאו מזה בנס כ"כ גדול (עצום!).. ואחי גדול,ומשפחה, וחברות שלי, וידידים, ופתאום, פתאום געגועים מציפים אותך לאנשים שנמצאים ממש שם איתך.. באותו מקום, פיזית אפילו. אבא שכול שהרצה לנו אמר "450 איש מסתובבים איתנו, ולא יודעים אפילו שהם מתים." לקח לי כמה זמן להבין את זה לגמרי.. הרהור של כמה דקות.. וכשזה הכה בי, זה הכה בי. ונזכרתי בהצגה שהייתה לנו בכיתה ח' או ט'.. והנה דמעות מציפות שוב את העיניים. גם לאנשים בלי רגשות יש רגשות, מסתבר.

LOLI152

New member
קיבלתי צו ראשון!

ילידי אפריל- אוגוסט- נא לבדוק תיבות דואר ולעדכן תאריך דחוף ממש!! 4/6 בתל השומר. מי יארח לי חברה?!

Rioter

New member
יובל ../images/Emo124.gif

אני קוראת לך להקים אגודה שמחרימה מורות לספרות. להלן: בוחן בספרות. שאלה על המחזה "חפץ" ועוד שאלה על אנסין. לא רוצה להשמע מתנשאת או משהו, אבל אם יש מקצוע שאני טובה בו זה ספרות (בשאר אני לא משהו
). בתעודה במחצית א' קיבלתי מאה, וכל המבחנים בחנים וכו'... קיצר, הבוחן הזה - טאם טאדם. 95!!! על האנסין היא כתבה לי: "תשובה מעולה", ועל התשובה שקשורה למחזה: "-5, תשובה פחות טובה מתשובותייך הרגילות". נזעמת, אחרי השיעור נגשתי אליה, והיא הסבירה לי שזה "חמש נקודות סמליות". כששאלתי אותה איפה טעיתי, היא לא ידעה להגיד....
(סתם. אבל חוץ מהעסק הזה, עד היום אהבתי אותה מאוד מאוד).

LOLI152

New member
שמסמלות מה?!

סתם. אבל 95 זה ציון מצוין. מה רע? למה לשנוא? זה עושה קמטים כאלה, לא סקסיים, במצח..

Rioter

New member
איפה נתקלת בשורש 'ש.נ.א' בהודעה שלי? ../images/Emo9.gif

מתסכל, כי זה מקצוע שאני באמת טובה בו. שווין. לא נורא. (נכתב בעיקר כדי לעודד הזדהות עם יובל
)

LOLI152

New member
זה היה משתמע מ"עד היום אהבתי"

עד היום= מהיום כבר לא (לפי זוויות מתחלפות בין ישרים מקבילים.) כבר לא אוהבת=שונאת. (לפי צלע זווית צלע.)

../images/Emo6.gif

מורה מפגרת >< אבל אף אחת לא מתעלה על שלי
הסתומה המציאה בחירה בבגרות! משהו שאם בוחרים בשיר מימי הביניים חייבים לבחור גם בביאליק, ואם בוחרים בשירה מודרנית אסור לבחור בימי הביניים או ביאליק
שונא אותה
אה, ולפחות המורה של קוראת את המבחנים

Y a i r 1 9 9 2

New member
חחחחח תשמעי את שלי

ילדה מהכתה שלי קיבלה 98, אז שמחתי כי אני העתקתי ממנה....קיבלתי 77 :S

Rioter

New member
../images/Emo6.gif אפילו להעתיק אתה לא יודע?

אצלנו איזה אחד העתיק ממישהי, באמת, מילה למילה - במחשבים. היא קיבלה כמה נקודות יותר ממנו (המורה לא מתה על אותו תלמיד XD).

o p c

New member
הרבה פחות מפחיד ממה שזה מרגיש

מניסיון. אחרי רבע שעה בתור לאימות נתונים הלחץ נעלם ונשאר.. ובכן נשאר בעיקר השעמום

LOLI152

New member
איזה תאריך מבאס..

איך מפסידים ככה לימודים?!
לארגן את סיירת הבידור החיילית שלי (הם גם ממש יפים.) שיבואו לבדר גם אותך בתל השומר?

tamaguchi girl

New member
תכלס זה לא מבזבז לי ימי לימודים,

אבל לפחות זה לא תקוע בין כל הבגרויות..סוג-של נחמה
ואני אשמח מאוד!D:

למעלה