יום חמישי

בע

שלוש שעות מחשבים- למדנו ג'אווה סקריפט. אני רק ישבתי והקשבתי כי לא יודעת למה, אבל זה היה נראה בבוקר כאילו יש למורה משהו נגדי. עכשיו אני חייבת להשלים את החומר כי יש על זה בוחן ביום שלישי. שעה ספורט- הלכנו לאולם, והמורה אמרה שמראים סרט כלשהו בחדר הרצאות, אז הלכנו לשם, ראינו שמפוצץ שם וחוצמזה הסרט לא מעניין (על שראס) אז רצינו ללכת, וגם הלכנו בסוף, לא חשוב איך
שעתיים תנ"ך- התחלתי לכתוב ואז לא היה לי כוח אז הפסקתי, לקחתי להשלים מחברה. הייתה חפירה. בתחילת השיעור נכנס אחד הילדים מהכיתה כולו רטוב, הלך שתי שניות בגשם מהאוטובוס עד הביתספר והוא נראה כאילו הוא נכנס לאמבטיה עם הבגדים. שעה ספרות- חפירה. גם פה כתבנו, אבל לא הרבה. אנחנו עוד מעט מסיימים סופסוף אנטיגונה. בית, אוכל, שיעורים, ללמוד למבחנים. בקיצור- אין מצב שאני אמצא את עצמי היום נחה או מנגנת או משהו

Broken sound

New member
...........!

שחר ישנה פה אתמול. ראינו את הגמר של רוקסטאר סופרנובה. סתם לפני שהיא באה כל המשפחה הייתה פה בגלל היומולדת של אמא.הם אכלו מלא.אבל אני בדיאטה אז הייתי חזקה ולא נגעתי בכלום... וסתם,היום בבצפר היה סתם חרא.

Broken sound

New member
חחחח וואי לא נורא.

בטוח יהיה שידור חוזר או משהו. וואיי אין זאת התוכנית הכי טובה בחיים!!!1

danieli rose

New member
טובי ../images/Emo99.gif

גם לוקאס פרפורמר מדהים, כנ"ל דילנה...דווקא את מאגני אהבתי פחות, העדפתי את סטורם בגמר. היא מגניבה. חח נראה לך יש עונה שלישית?:D

Broken sound

New member
אני ממש ממש לא אוהבת את סטורם.

ממ וכן כבר צילמו את העונה השלישית לפי מה שאני ידועת. נקווה שהיא תגיע לארץ מהר=]

gurke

New member
07 זה כואב. כואב מדי ../images/Emo7.gif

אתם לא מבינים איזה שיעור מטורף זה היה. שעתיים של...שיגעון. כל השיעור פשוט התפוצצנו מצחוק ממה שהלך שם. "חוק הברגים הימניים"
אל תעשו חמש יחידות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כואב לי הראש מזה. ---------------------------------------- תכף ג'ס חוזר, אני צריך לעזור לאמא להרים אותו במדרגות...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif השיעור מתמטיקה הכי מוזר בחיים שלי...

כלל הבורג הימני... מטריצות... WTF.

gurke

New member
גם בלי רגל

הוא עדיין הדבר הכי חמוד בעולם... וחוץ מזה, הוא כל כך מתוק כי הוא עדיין חצי רדום מהניתוח והוא לא מצליח לזוז כמו שיכור כזה
אבל כשהוא בוכה זה כל כך כואב לי

gurke

New member
כי אין לו רגל, וכואב לו...תחשבי על זה

חתכו לו עצבים, והכל...

B a m b o o k

New member
מחזמר של הבצפר

לא למדתי, הלכנו מהבוקר למרכז הצעירים, סידרנו את כל התפאורה ואני וחברות היינו למעלה בצוגים, והלכו לי היידים
והיו שתי הצגות ובערב עוד אחת ואז יש עלקמסיבהכם כל מי שהשתתפה בזה וכאלה... אח"כ נלך לג'ו לשבת קצת עם חברות

שרון710

New member
חזרתי מהגדנ"ע.../images/Emo13.gif

פשוט אחד הדברים הטובים שקרו לי. לא האמנתי שאני אהנה כ"כ הרבה:) צוות- מעולה, מחלקה- כפרעליקום, מפקדת- מדהימה. מחלקה 2- עפה לשמייייייייים צוות7- חותם קבע
"הקשב המפקדת, הוא נפל מהחלון!"

Anni Lupu

New member
כיף לך! ספרי פרטים!

באיזה בסיס היית? מי היו המפקדים? מ"מ? רס"פ? וכמובן שתמונות:)

טקס סיום סמסטר בעעעע

שעה ראשונה-ספרות הכתיבה מלא וקצב מהיר מזה כאב לי היד. שעה שנייה שלישית-אנגלית בשעה הראשונה עברנו על הבחנים קיבלתי 75 על טעיות מפגרות שלי ובשעה השנייה כתבנו מכתבים אחד לשני ליום אהבה היה מצחיק. שעה רביעית-שעת חינוך דיברנו הרבה. ואחריי זה הלכנו לטקס סיום סמסטר בהיכל התרבות היה מכוער,הביתה,מחשב,לישון ב7 אסיפת הורים ולערב אין תיכנון.

למעלה