TaLuSh the MaMuSh
New member
בע
שלוש שעות מחשבים- למדנו ג'אווה סקריפט. אני רק ישבתי והקשבתי כי לא יודעת למה, אבל זה היה נראה בבוקר כאילו יש למורה משהו נגדי. עכשיו אני חייבת להשלים את החומר כי יש על זה בוחן ביום שלישי. שעה ספורט- הלכנו לאולם, והמורה אמרה שמראים סרט כלשהו בחדר הרצאות, אז הלכנו לשם, ראינו שמפוצץ שם וחוצמזה הסרט לא מעניין (על שראס) אז רצינו ללכת, וגם הלכנו בסוף, לא חשוב איך
שעתיים תנ"ך- התחלתי לכתוב ואז לא היה לי כוח אז הפסקתי, לקחתי להשלים מחברה. הייתה חפירה. בתחילת השיעור נכנס אחד הילדים מהכיתה כולו רטוב, הלך שתי שניות בגשם מהאוטובוס עד הביתספר והוא נראה כאילו הוא נכנס לאמבטיה עם הבגדים. שעה ספרות- חפירה. גם פה כתבנו, אבל לא הרבה. אנחנו עוד מעט מסיימים סופסוף אנטיגונה. בית, אוכל, שיעורים, ללמוד למבחנים. בקיצור- אין מצב שאני אמצא את עצמי היום נחה או מנגנת או משהו
שלוש שעות מחשבים- למדנו ג'אווה סקריפט. אני רק ישבתי והקשבתי כי לא יודעת למה, אבל זה היה נראה בבוקר כאילו יש למורה משהו נגדי. עכשיו אני חייבת להשלים את החומר כי יש על זה בוחן ביום שלישי. שעה ספורט- הלכנו לאולם, והמורה אמרה שמראים סרט כלשהו בחדר הרצאות, אז הלכנו לשם, ראינו שמפוצץ שם וחוצמזה הסרט לא מעניין (על שראס) אז רצינו ללכת, וגם הלכנו בסוף, לא חשוב איך