יהיה טוב זה במקרה יוני כהן? הוא בשכבה שלך והכרנו פעם, אני יודע שהיו לו בעיות לב...
ת תמיר1991 New member 16/2/08 #69 יהיה טוב../images/Emo13.gif זה במקרה יוני כהן? הוא בשכבה שלך והכרנו פעם, אני יודע שהיו לו בעיות לב...
יהיה טוב../images/Emo13.gif זה במקרה יוני כהן? הוא בשכבה שלך והכרנו פעם, אני יודע שהיו לו בעיות לב...
S Snow fairy New member 14/2/08 #12 יום רגיל כזה בי"ס היה הכל משעמם ומאעפן עד הערב אני טוחנת פסנתר וכינור, הייתי מכניסה גם ללכת לקנות בדים לתחפושת שכדאי שאני כבר אתחיל לתפור, אבל אין מצב אני יוצאת מהבית במזג אוויר הזה [ ] בערב אותלו עם תיאטרון
יום רגיל כזה בי"ס היה הכל משעמם ומאעפן עד הערב אני טוחנת פסנתר וכינור, הייתי מכניסה גם ללכת לקנות בדים לתחפושת שכדאי שאני כבר אתחיל לתפור, אבל אין מצב אני יוצאת מהבית במזג אוויר הזה [ ] בערב אותלו עם תיאטרון
F FartherAway New member 14/2/08 #39 הכרתי אותה בימים פחות טובים. ../images/Emo6.gif תשאל אם היא זוכרת את יונתן מפורום סימפל פלאן.
F FartherAway New member 14/2/08 #41 אגב, ימים פחות טובים - ע"ע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=204&msgid=62824721
אגב, ימים פחות טובים - ע"ע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=204&msgid=62824721
U Under the GUN New member 15/2/08 #52 כן ראיתי את ההודעה הזאת וגם אני הכרתי אותה ב"ימים הפחות טובים" ולא דיברתי איתה משהו כמו שנתיים-שלוש ואז החלפתי מסנג'ר, והיא הוסיפה אותי והיא ממש השתנתה, והיא אחלה ילדה עכשיו
כן ראיתי את ההודעה הזאת וגם אני הכרתי אותה ב"ימים הפחות טובים" ולא דיברתי איתה משהו כמו שנתיים-שלוש ואז החלפתי מסנג'ר, והיא הוסיפה אותי והיא ממש השתנתה, והיא אחלה ילדה עכשיו
D DanieLushka New member 16/2/08 #70 אוי יש לי שם כמה תגובות של פריקונית.. היו זמנים. לא משנה כמה זמן יעבור, פאבל יצא שם פשוט מלך.
G gurke New member 14/2/08 #42 אתה לא רציני, זאת לא היא פאק...היא אחת האגדות בפורומי תפוז. ואחת המפגרות. וואי איזה שרשורים קורעים היו...בחיי, הזמנים הטובים
אתה לא רציני, זאת לא היא פאק...היא אחת האגדות בפורומי תפוז. ואחת המפגרות. וואי איזה שרשורים קורעים היו...בחיי, הזמנים הטובים
U Under the GUN New member 15/2/08 #53 ואני חשבתי שזה היה ככה רק ב602../images/Emo6.gif גם במפגשים היינו צוחקים על קטעים שהיא עשתה.. אבל היא השתנתה מאז, ולטובה..
ואני חשבתי שזה היה ככה רק ב602../images/Emo6.gif גם במפגשים היינו צוחקים על קטעים שהיא עשתה.. אבל היא השתנתה מאז, ולטובה..
S Snow fairy New member 15/2/08 #54 היא עדיין מטומטמת../images/Emo3.gif מצטערת, אבל אני בפורום א"א וכ-ל הודעה שלה גורמת לי לבכות מצחוק מול המחשב בצרחות "וווואאאאאוו, זה לא אמיתייייייייי"
היא עדיין מטומטמת../images/Emo3.gif מצטערת, אבל אני בפורום א"א וכ-ל הודעה שלה גורמת לי לבכות מצחוק מול המחשב בצרחות "וווואאאאאוו, זה לא אמיתייייייייי"
G gurke New member 15/2/08 #57 לא, אתה לא מבין...בכל פורום בתפוז בערך שרשורים של 300 הודעות של דברים שהיא אומרת וממציאה (?) וסיפורים וצומי מטורף, וכולם יורדים עליה אלו היו שרשורים כל כך קורעים...בפורום מטאל ופאוור מטאל בעיקר ברני אתה זוכר את זה?
לא, אתה לא מבין...בכל פורום בתפוז בערך שרשורים של 300 הודעות של דברים שהיא אומרת וממציאה (?) וסיפורים וצומי מטורף, וכולם יורדים עליה אלו היו שרשורים כל כך קורעים...בפורום מטאל ופאוור מטאל בעיקר ברני אתה זוכר את זה?
ת תמיר1991 New member 15/2/08 #65 אני זוכר את זה, יצא לי לקרוא בתור סמוי כמה הודעות שלה בכל מיני מקומות
G gurke New member 15/2/08 #56 ../images/Emo6.gif קרה לי בדיוק אותו הדבר עם מיכמיכ כמובן שלחצתי "yes"