יום חמישי

Aline In Chains

New member
בדרך לרותם/tapuzforum/images/emo13.gif

אני ברכבת ואי זה מעצבן זה להגיב מהפלא ...בכל מקרה יום אהבה שמח לכולם מיאו

LadyFlame123

New member
חמדמד../images/Emo3.gif

בצפר היה סבבה:] באתי בהרגשה טובה, אז היה יום טוב:] אחרי זה הלכנו עם שני ידידים לעזור לליאורה לקנות מתנה לחבר שלה.. היא נסעה אליו ואנחנו נסענו הביתה.. עוד איזה שעה עושים משו מגניב ממש.. החלטנו לעשות ארוחה "רומנטית" עם כל החברים
יהיה גדול אחלה יום:]

לא עשיתי כלום היום

חוץ מוויכוח ממש ממש מתוחכם עם המורה לאנגלית חח באיזה שלב היא כבר לא ידעה איך לענות לי אז היא הוציאה אותי מהכתה עכשיו אני סתם רואה טניס, אני אפילו לא מבינה מה הולך שם מעבירה את הזמן עד שיוצאים ואז אני אעביר בחוץ את הזמן עד למשחק. זהו

sky darkens

New member
ישנתי 18 שעות והורדתי 4 קילו. ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח, איזה אדיר זה לישון. עכשיו אוכל!

FartherAway

New member
אני מפגר. ../images/Emo6.gif

בשיעור ערבית (שאגב, פיספסתי שעת אפס והיא שונאת אותי, אבל לא נורא) המורה שאלה אם אפשר להשאיל ממישהו פלאפון, כי היא שכחה את שלה בבית והבת שלה צריכה להתקשר אלייה. אז אמרתי שהיא יכולה את שלי. אבל אני מפגר, ושכחתי ששמרתי אותה בפלאפון בתור "רותי סקס 3>". סתם כי שיעמם לי. ואני שונא אותה. בקיצור, הסתכלתי בשיחות יוצאות, וראיתי שהיא התקשרה לפלאפון שלה, ואני ממש מקווה שהיא לא ראתה איך קוראים לה בפלאפון.
חוצמזה היה מגניב. היו רוחות מטורפות וסוף העולם הגיע ונפל עץ. וזהו.

dcohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifח-ז-ק!

Double U

New member
היום שלי

התחיל עם שיעור נהיגה, שעתיים תנ"ך! המורה אמרה שכנראה קיבלתי 96 במבחן
שעתיים מתמטיקה - שעה טריגו שאני סוף סוף מתחיל להבין את החומר ושעה אינטגרלי שזה קל
אח"כ שעתיים פיזיקה במקום 3 שהמשכנו מתקף ותנע. זה ממש נחמד האמת! אחה"צ הייתי במועצה ובמפגש משלחת והיה נחמד

dcohn

New member
יורד ברד או שנדמה לי?../images/Emo12.gif

אני לא יכולה לשים לב כי גם ככה כל אדן החלון שלי מלאה בשברי צלחת ובקטשופ ומיונז שהתייבשו להם שם
זה כבר חודש ככה
איזה יום אנה וליאורה אצלי, ופתאום אנחנו קולטות משהו מתעופף ומתנפץ על החלון שלי, אז מסתבר שלאחת הקומות למעלה נפלה איזו צלוחית
ואי אני משועממת.

Anni Lupu

New member
פגישה עם ניצולת שואה

שעתיים ראשונות (של ביה"ס) נסענו הכיתה שלי ועוד כמה נספחים לבית האבות משען בגבעתיים, לפגישה עם ניצולי שואה. הם ישבו כל אחד מיד שולחן עם עוד שלושה כיסאות, ואנחנו התחלקנו והתיישבנו ליד אחד מהם. התיישבתי ליד האישה שהייתה הכי קרובה לדלת, ואיתי עוד שתי בנות מהכיתה. עשינו הכרות, והיא סיפרה לנו מאיפה היא, ומה עבר עליה לפני המלחמה, בזמן המלחמה, ואיך היא ניצלה. מפה לשם היא סיפרה לנו שרק היא ואחת מהאחיות הגדולות שלה ניצלו, ושאחיה הגדול במזל עבר לברזיל כמה שנים לפני פרוץ המלחמה. אחרי המלחמה אחותה עברה לגור בברזיל, וגם היא אבל רק לשמונה חודשים. אז היות ואני דוברת פורטוגזית, התחלנו לדבר בפורטוגזית. באוטובוס אחת מהבנות שהייתה איתי סיפרה לי שמתי שהלכתי לשתות האישה, לאה, אמרה "חמודה הברזילאית הזאת", פנתה לשתיים האחרות "לא שאתן לא! אבל הברזילאיות היהודיות הבלונדיויות האלה ממש חמודות". חוץ מזה הייתי עם סחרחורת כל היום..

למעלה