יום חמישי

בגרות במשפטים../images/Emo10.gif

מחכה כבר לשעה 17:00...שזה יהיה מאחוריי כבר!!! וזהו היום בערב כנראה נצא לחגוג את היומולדת שלי
ומכבי מול אולימיפאקוס בחוץ
משחק אש!

סתם דברים קטנים ומעצבנים

שעתיים ראשונות ביולוגיה - כמעט נרדמתי ולא הקשבתי לכלום. שעה אזרחות - סתם חפירות. באמת סתם, לא למדנו. שעה ספרות שהפכה לשעה של תאטרון כי לא קשה לבזבז שיעורים עם המורה הזו. ואז באתי לאנגלית והמורה רק נכנס להודיע שיש ביטול של שעתיים. אז סיימתי ב-11 וחצי ורציתי ללכת הביתה. אבל מסתבר ששכחתי את הסוויטשירט והמעיל בכיתה ויש שם כיתה שלומדת.. אז החלטתי לבקש מחברה שתיקח לי אותם אח"כ ולהתחיל ללכת הביתה. חצי שעה הליכה, באמצע התחיל גשם ואח"כ גם ברד. עכשיו הגעתי הביתה כולי רטובה ומלאה בוץ ואני צריכה גם לחזור לבי"ס בשעה 3.

תמיר1991

New member
חזרתי מבצפר מוקדם, היום הטקס באו"פ../images/Emo9.gif

יום טוב לכולנו!

זונע

New member
כואב לי הראש

סתם יום מעצבן עוד מעט שיעור פרטי במתמטיקה...וביטלתי תשיעור גיטרה כי אין לי כוח.

dcohn

New member
הפי וולנטיינס דיי!../images/Emo23.gif

שעתיים אנגלית הרגישו כמו 10 שנים. שעתיים מתמט' עברו בסדר, וקיבלתי 33 במבחן
(כן כן, מתוך 100). הסטוריה סתם ציירתי במחברת וזה.. וביולוגיה היה משעמם אבל בדקנו איזה דף עבודה ולא באמת כתבנו אז זה בסדר. למזלי בדרך הביתה לא היה גשם
אמא הזמינה לנו סיני
אז אני מחכה שיגיע השליח... בינתיים ש"ב באלגברה + אולי לראות גברים על עצים במחשב.. בערב לא עושה כלום כנראה... אם באמת לא יסתדר שום דבר אני אעשה בייביסיטר... נו טוב.

מישו22

New member
יום סבבה

דוקא זה לא כזה נורא לעוף,ראיתי סרטים כל היום,מחשב וזהו

giraffeeeee

New member
פשוט רע לי.

ואיך לומר כל הזמן את בין לבין ולא בדיוק ברור לך מה לומר כשהפוך וכל דבר מבלבל ומעורפל מכאיב כל כך היומיים האלה. בלי יותר מידי מילים - אני פשוט אוהבת להכאיב לעצמי יותר מידי והיא כבר חלק גדול ממני.

אחרי שחררו את הורידים שלי בתל השומר

ואחרי אקו לב קיבלתי סוף סוף פרופיל. 97 עם כל הבעיות שלי טחחחחח

תמיר1991

New member
אכן טחחחח, הצבא נותן 97 לכולם.

אפילו לי
97 עם 3 סעיפים (בקרוב 4...), אבל 97. איזה טמבלים

Anni Lupu

New member
לילד מהכיתה שלי נתנו 21

בגלל שהוא עבר ניתוח בלב שנה שעברה...

למעלה