יום חמישי!!! 1.2.2007

יום חמישי!!! 1.2.2007../images/Emo70.gif

חודש פברואר שמייח!! התעושה שלי יצאה חמודה מאוד- כל הציונים מעל 85(חוץ מאנגלית, שאני מתוסבכת שמה) חודש טוב!

limors2

Well-known member
בוקר/צהריים טובים!

לא אוהבת לעבוד בערב ביום חמישי

yhaa hi

New member
בוקר טוב../images/Emo199.gif

אני עייפה והכל כואב לי
וקר לי

RJlake

New member
בוקר טוב!

אני נמצאת בדיכאון זמני כרגע. ראיתי את לוח הבגרויות שלי השנה וראיתי שחור בעיניים
יש לי 4 בגרויות בשבוע וכל אחת מהם היא ככה גדולה והבגרות באזרחות היא ביום הולדת שלי
אבל עכשיו יש מושימושי וגם אכלתי אז יותר טוב

../images/Emo12.gif זה ה-מ-ו-ן!!

בהצלחה!!! אצלנו מפצלים את הבגרויות על י-יא-יב ככה שלא נראה לי(אני מקווה) שלא יווצר לי מצב כזה...

limors2

Well-known member
עומרי היה ממש מעופף היום

עומרי- צא לחופשה קטנה. זה בסדר מצידנו. תהנה ותנוח!

tkuihehr

New member
עומרי מעופף תמיד (חפירה כללית)

פעם הוא הנחה את המצעד והיה צריך לשים במקום השמיני שיר של דינדין אביב, הטמבל שם שיר אחר שלה, ולא עלה על זה עד שהשיר נגמר!! כשהשיר היה כמעט בסיומו, עמרי קטע את השיר ואמר כמובן שלא זה השיר ותיקן את עצמו, וכך הייתי צריך לשמוע 2 שירים רצוף של דינדין אביב [שלא אהבתי אותה], ובסוף השעה אביבוש שהיה מקום 6 נקטע באמצע. המון פעמים הוא מתבלבל במקומות ולא מתקן את עצמו כי "מי לעזאזל יזכור", אבל אנחנו זוכרים וקולטים, כל מיני "ירידה של 2 מקומות" לשיר שהוא בעצם עליה של 2 מקומות ,וכאלה הוא גם עצלן בתוכניות, מתעצל לדבר ככה שלפעמים יוצא שיש אפילו 4 שירים ברצף בלי שדרן, ביום רגיל זה מילא, אפילו טוב, אבל במצעד צריך לדעת טיפה אינפורמציה מה עשה השיר בשבועות האחרונים [שבוע שעבר, עליה/ירידה, מספר שבועות ,האם היה במקום הראשון, כניסה חדשה, השיר הותיק וכאלה] ,אינפורמציה כזאת שעמרי צריך להביא, והוא לא. כי הוא עצלן. שלא לדבר על פעמים שפתאום יש שקט באולפן עד שהוא נזכר לשים את האוזניות ולחזור לדבר שוב, בקיצור עומרי דפוק, יוחלף לאסף לאלתר איך היה בכלל המצעד היום?

Inbar789

New member
הוא התחיל להשמיע../images/Emo103.gif

את המתוקות האחרונות במקום יום חדש נפלא
אבל היה כיף לשמוע אות שוב במצעד, הוציאו אותו מוקדם מדי

ShukyD

New member
זה כבר עולה לך יותר מדי

ההתנשאות הזאת תרשה לי להיות אלה שמגיבים לגלעד ולהמליץ "לא טוב לך? תשמע משהו אחר" אל תגיד שומדבר לפני שאתה שידרת בגלגלצ במקומו ולא עשית שום טעות קל מאוד לשפוט אחרים

tkuihehr

New member
נכון ../images/Emo45.gif

ניסית אי פעם להקשיב לזה בעצמך? אולי אפילו תעשה את זה טיפה

ShukyD

New member
בטח שניסיתי

אבל כשזה מגיע אליך שאתה לא עושה את זה למה להשקיע מאמץ בכלל?

limors2

Well-known member
אני זוכרת את הדין דין../images/Emo4.gif

בסוף עוד נגרום לזה שיפטרו אותו אם נמשיך ככה
שנמשיך ככה?

RJlake

New member
עמרי לא דפוק עמרי מזלזל

ולא צריך להגזים. נכון הוא עושה מיליון טעויות ומפשל ולא יותר מדי פעיל וזה מעצבן אבל לא להיסחף. חוץ מזה אני זוכרת שפעם העירו על זה ואז אתה קפצת עם "גם הדר מתבלבלת ואני לא רואה אתכם צועקים עליה" אז אפשר להירגע קצת

limors2

Well-known member
אבל עומרי נשמע כאילו שהוא תמיד משדר

(או כמעט תמיד) בקטע של "אני עומרי ואני אלוהי גלגלצ שנמצא פה כבר שנים, מותר לי לעשות מה שבא לי מתי שבא לי" הוא מושעה כל שבועיים בערך ולא חושב שאולי זה סימן שהוא צריך לשנות קצת את שיטת השידור שלו או היחס שלו. מילא אם הוא היה בשעת לילה מאוחרת, אבל הוא באמצע היום. ופעם ממש אהבתי אותו, זה לא שתמיד הוא היה ככה.

tkuihehr

New member
מסכים לגמרי (חיבור בעד ונגד)

כל מה שהביא לזה זה רק זלזול מצדו. הבנאדם מוכשר, יש לו ידע גדול מאוד במוזיקה והוא אחד המנחים היותר קשורים שקיימים בתחנה ולא סתם ילד שבא להנחות. יש לו נסיון אדיר של שנים במסגרת מוזיקה עריכה והנחייה ברדיו. וכל אלה נחשבים ליתרונות ענקיים מצידו, במיוחד במקצוע שהוא בחר. הבעיה היא שהוא מזלזל, וכתוצאה מהזלזול הזה כל היתרונות שלו לא מורגשים. הוא עושה טעויות של ילד, כאלו שאפילו יעל כהן לא עושה, ויעל ברדיו שנה, לעומת עמרי שעבר את ה5 בטוח. עמרי מתעצל לדבר, הוא לא מראה לנו מהידע שלו, לעומת אסף שמספר המון, או לעומת פריצקר שמסוגלת לעניין את המאזינים גם בסיפור הכי משעמם בעולם, דבר שעמרי לא עושה... אז נכון, יש לעמרי המון יתרונות, אבל חסרון אחד ענק, זלזול, חיסרון שפוסל את כל היתרונות, וחבל. ורק בגלל זה אני ורבים אחרים לא אוהבים אותו, הוא יכול להיות המנחה הכי אהוב בתחנה, אבל רק בגלל הזלזול שלו הוא לא.

למעלה