נגמר הפאץ
E edenlevi2 New member 20/6/13 #39 הממ.... יש לך דמג׳ מדהים אבל הריינג׳ המטורף שיש לך וזה פחות מ-10מיל מה צריך להיות הריינג׳ כדי לתקוף 50 מיל?
הממ.... יש לך דמג׳ מדהים אבל הריינג׳ המטורף שיש לך וזה פחות מ-10מיל מה צריך להיות הריינג׳ כדי לתקוף 50 מיל?
פ פעם 3 סוכריה New member 21/6/13 #46 We will be performing a brief, unscheduled maintenance beginning on June 20, 2013. Thanks for your patience! Time: Pacific: 11:45 AM - TBD Thursday, June 20, 2013 Eastern: 2:45 PM - TBD Thursday, June 20, 2013 What will be unavailable: All MapleStory game servers Changes and Updates: An issue with missing items from player Storage will be resolved.
We will be performing a brief, unscheduled maintenance beginning on June 20, 2013. Thanks for your patience! Time: Pacific: 11:45 AM - TBD Thursday, June 20, 2013 Eastern: 2:45 PM - TBD Thursday, June 20, 2013 What will be unavailable: All MapleStory game servers Changes and Updates: An issue with missing items from player Storage will be resolved.
פ פעם 3 סוכריה New member 21/6/13 #48 אין לי מושג. אולי אני רוצה את החפצים שלי חזרה ! עבדתי קשה מאד בשבילם. נחמקו לי כל החפצים שהיו לי. רוב האנשים לא הספיקו לעשות הרבה בשעתיים שהיה משחק. אני מניחה שימחקו לי ה 6% שלי.... אבל לא אכפת לי . גיליתי מפות שנותנות ניסיון מעולה. בטח כל איוונט של נקסון יהיו שם מלא KS
אין לי מושג. אולי אני רוצה את החפצים שלי חזרה ! עבדתי קשה מאד בשבילם. נחמקו לי כל החפצים שהיו לי. רוב האנשים לא הספיקו לעשות הרבה בשעתיים שהיה משחק. אני מניחה שימחקו לי ה 6% שלי.... אבל לא אכפת לי . גיליתי מפות שנותנות ניסיון מעולה. בטח כל איוונט של נקסון יהיו שם מלא KS
מ מ י ל ר New member 21/6/13 #51 כול מה שקשור אליך, אני לא מופתע יותר מיליון ריינג ? אני מאמין. 200% בוסים? מאמין גם לזה לא מופתע..
מ מ י ל ר New member 21/6/13 #56 פונטציאל... יש לה 2 נשקים (חרב ועוד משהו שזה גם "נשק") ו-DS רמה 200 הופ הגעתי למקס בוסים