יום חמישי מסיבה!!!!

MRITAMAR

New member
הזמנה ליום הולדת ומסיבת גיבוש אחרונה

טוב אנשים זאת כנראה הפעם האחרונה שיש לנו הזדמנות לעשות סוג של ערב מחלקה,לפחות בפורום המלא יחד עם שנה ג',אני חוגג יום הולדת יום חמישי הזה ועורך מסיבה,זה יהיה בסגנון של שנה שעברה,אז מי שהיה אז שיפיץ ויכתוב כאן מה היה,היו מעל 100 חבר'ה מהמחלקה שנהנו,הפעם המסיבה עוברת מהבית של סקיף לוילה של תמר יהיה יותר מקום וכולכם מוזמנים,לאולי הפעם האחרונה שכולנו נבלה ביחד לפני שכל אחד לפחות מהמחזור שלנו ייעלם לו לעבודה שלו,לתואר שני,לחתונה,ילדים וכו.... אז כל מי שקורא את זה,מוזמן ליום הולדתי ה26(זקן אה?),פעמיים בר מצווה(בר אילן השפיעה עלי יותר מידי), יותר חצי יובל הצלחתי לשרוד ולא להיכנס לבית משוגעים או לכלא כמו שהרבה חשבו כך,אז זאת סיבה למסיבה לא?..... בכל אופן המסיבה היא ביום חמישי הקרוב ה15 ל5,בבית של אחת הבנות הכי שוות באונ' בר אילן(ואני לא כותב את זה רק בגלל שהיא גם מקבלת את ההודעה הזאת)... יהיה מלא אוכל(פיצות טעימות,מטעמי כשרות), ואלכוהול חופשי,אחלה מוזיקה אווירה מעולה וחבר'ה סבבה להכיר לפנויים ולפנויות מביניכן..... פעם קודמת יצאו מהיום הולדת שלי שני זוגות שעד היום יחד,וגם היה שם איזה סטוץ אבל לא נרחיב על זה,בכל אופן יש לה וילה ענקית,והולך להיות ממש כיף,מבטיח לכם שלא תסבלו,ולא מתאים התירוץ שאתם לא מכירים שם אף אחד,רובכם כבר בוגרים אני בטוח שתסתדרו ותמצאו נושאי שיחה משותפים,ואם לא תמיד אפשר לשחק 7 דקות בגן עדן..... אז המסיבה היא בסביבות 8 בערב עד אור הבוקר או עד שהמשטרה תסגור לנו את המוזיקה,ואז נמשיך לשתות ולאכול ולעשות משחקי חברה,כמו אמת או חובה,או טאקי(אני לעולם לא הפסדתי במשחק הזה אני חייב לציין),זה בקריית אונו,ברחוב מנחם בגין 10. הוראות איך הגיע מצומת אלוף שדה: אם באים מדרום פונים ימינה וממשיכים כל הזמן ישר חולפים את רמת אפעל תל השומר ומסעדת מפגשים, ברמזור שאחרי המסעדה ממשיכים ישר ולא פונים שמאלה לבקו"ם וברמזור שאחריו פונים שמאלה למייסדים (מרחוב שלמה המלך) ממשיכים ישר בכיכר עם הפסל המוזר להמשך רחוב המייסדים עד התן זכות קדימה בו פונים ימינה למנחם בגין המסיבה תהיה בהמשך מצד שמאל, מספר 10 איך להגיע מצומת בר אילן: אם בר אילן משמאלכם לוקחים ימינה ברמזור עד לכיכר שבה לוקחים שמאלה ממשיכים עם הכביש שמתעקל ימינה ואז ממשיכים ישר עד לכיכר שבה לוקחים שמאלה לרחוב הנשיא נוסעים ישר ,ישר, ישר עד שלוקחים ימינה לא.בן יהודה בעצור ממשיכים ישר ובתן זכות קדימה הבא, לוקחים שמאלה לרחוב מנחם בגין המסיבה היא בהמשך מצד שמאל, מספר 10. כל מי שצריך טרמפ או יש לו מקום פנוי ברכב שיכתוב בעמוד של המסיבה בפייסבוק- http://www.facebook.com/event.php?eid=27886404016&ref=nf ועכשיו לחלק הפחות כיפי,בגלל שאנחנו מארגני האירוע סטודנטים תפרנים ואנו לא רוצים להיכנס לחובות ענקיים כבר בשנות העשרים לחיינו,ואז לשעבד את הגוף שלנו לגבר גדול ומפחיד בשם עובדיה ששון,אנחנו נאלצים לבקש מכל אחד שמגיע לשים 20 ש"ח,בשביל איכשהו לכסות על כל האלכוהול והאוכל שנקנה,אם למישהו זה סכום גדול מידי,והוא לא יכול לעמוד בו,אז הוא מוזמן להגיד לנו,ונוותר לו,אבל שלא יתפלא למה הבירה שלו תהיה בטעם קצת מוזר:) בכל אופן אני ממש אשמח לראות את כולכם,ואתם מוזמנים להביא בני/בנות זוג,או חברים אם אתם מרגישים לא בנוח לבוא לבד,למרות שאחרי כמה כוסות כולם כבר יהיו יחד ויהיה בסדר.... אז נתראה ביום חמישי הקרוב שבוע טוב,ומבטיח לא להציק לכם יותר.. שלכם ברעות איתמר(איזה גאוני הרעות הזה אה?) ואם כתבתי כאן בלשון זכר,זה לא חלילה מטעמי נוחות,אלא בגלל שאני שוביניסט מוצהר אז סליחה אם מישהו נפגע....

מסיבת היומולדת של איתמר משנה ג'

התבקשתי לפרסם את המסיבה גם כאן. מדובר ביומולדת של איתמר משנה ג', והיא תערך ביום חמיש הקרוב בקרית אונו. לפי עדויות משנים קודמות, כדאי מאוד להגיע
מצ"ב קישור להודעה בעניין בפורום שנה ג'. מצ"ב קישור לקבוצה בפייסבוק.

YuviDeus

New member
מזל טוב איש יקר...

אמנם רשמתי בפייסבוק שאני MAYBE ATTENDING, אבל בתכלס סתם ניסיתי לשחק אותה קשה להשגה... נתראה שם

YuviDeus

New member
אה ושאלה קטנה

יש מצב שאבא שלך נהג משאית? (תענה מהר)

MRITAMAR

New member
לא ,למה?

ואני עונה כך כי טילפנת אלי ובכית לי בטלפון שיש לך פאנץ' ליין אדיר שעבדת עליו כמה ימים....

YuviDeus

New member
אז מאיפה הצמיגים???

חחח יא חרטטן לא התקשרתי אליך כולה רשמתי הודעה במסנג'ר...

MRITAMAR

New member
מהבירות שתמיד יש אצלי במסיבות....

בני יהודה עברה את הקו האדום והתחלת לתפוס גובה אה?

ח ו מ י 1

New member
אני בא עם רכב

מחולון, אז אם יש מישהו שתקוע שיתקשר כי אני לא נכנס לפה כמעט 0545888324

YuviDeus

New member
אני גם בא עם רכב אבל...

אם יש מישהי שתקועה, סבבה.. אם יש מישהו שתקוע, שיילך לחפש

nir s 23

New member
יום חמישי מסיבה!!!!

איתמר פרחי חוגג 26 בבית של תמר דקר בקרית אונו. כל מי שהיה שנה שעברה יודע כמה טוב היה, והשנה יהיה אפילו יותר טוב. אז לכל המתלבטים למיניהם שלא רוצים לבוא כי הם לא מכירים אף אחד או תירוץ דבילי אחר,פשוט תבואו יהיה כיף, תביאו חברים שלכם או שפשוט תכירו אנשים חדשים, הגיע הזמן שתעשו את זה. עוד פרטים בקישור

abalaba2

New member
חבר'ה

ממני נבצר להגיע אבל הנה כמה סיבות עקריות למה לכם כדאי להיות במסיבה: 1. זה יהיה המקום היחידי בעולם היום בערב בו בטוח שלא ידברו על כלכלה. 2. בטוח שלא יהיו שם עקומות (הבטחה מאיתמר). 3. יהיו שם חבר'ה משנה ג' ואתם סופסוף תוכלו לראות איך באמת נראה הסוף. 4. יהיו שם חבר'ה משנה א' ותוכלו להזכר בקטעים משנה שעברה וגם קצת להפחיד אותם. 5. לא לדאוג- יהיו שם גם חבר'ה מהשנה שלנו שבסוף המסיבה יחזירו אתכם למר גורלכם (אבל רק בסוף- במסיבה תהיו באופוריה). 6. לראות את האנשים הכי מגניבים במחלקה ביומיום- רק שיכורים. 7. יהיה שם את איתמר. 8. הובטח השנה שפינת הדוסים תקבל מקום גדול יותר (אולי אפילו חדר) 9. יש מצב לשתייה החריפה (דו משמעי) של שלומי. [לא טעמתי- אבל היא מפורסמת]. 10. כמה פעמים באמת יצא לכם להיות בק. אונו- אתם הולכים להכיר מקום חדש (בדרך ךבקו"ם זה לא ממש נחשב) בכל אופן, איתמר ממש רוצה לראות אתכם שם ולא ממש אכפת לו אם אתם מכירים אותו, הוא ישמח להכיר אתכם, מי שלא יודע איך הוא נראה שיכנס אלי לפייסבוק, בואו, מקסימום תכירו אנשים חדשים מה"תעשייה". יש שם אוכל, שתייה, פינת דוסים, איתמר וכדו'. ובתור מנהל הקומונה- משהו חינוכי- אם שותים לא נוהגים- בשביל זה יש סנג'רים.

למעלה