יום חמישי-מה אכלנו...

זה לא כזה נורא, העיקר שלא תתני לזה לדרדר אותך עוד. תעשי חישוב קלורי אמיתי מעבר להשפעה הרגשית שיש לזה עלייך מבחינת תחושת אובדן השליטה, תנסי אולי לקזז בהמשך היום אם את יכולה, והעיקר, תעצרי את המגמה עכשיו. אופס, אני כותבת באיזה 6 שעות איחור....מקווה שלא איחרתי את המועד.... ../images/Emo6.gif

IAM20072007

New member
יום חמישי מה אכלתי

בוקר בטיול שליוותי את בכיתה של הבת שלי - לחמניה מחיטה מלאה וקוטג' , 2 מלפפונים ותפוח ירוק צהרים: שניצל לא גדול ואורז עם גזר , פסיפלורה אחת ארבע: נס קפה עם כפית סוכר ו2 פרכיות שוקולד של עלית 20 קלוריות ארוחת ערב בתיכנון : לחמניה מחיטה מלאה , שכבה דקה מיונז , חסה ופסטרמה טבעית , ירקות: סלרי, קולרבי, שומר נישנוש: לא בתיכנון!! אבל תלוי מתי אני הולכת לישון , אז אולי או תותים בלי סוכר, או פופקורן זהו ** אני ממש השבוע מתמידה יפה ולא מנשנשת שטויות עם בעלי., השתדלתי לעלות על האופנים ואני במחזור ובד"רכ במחזור קשה לי מאוד

IAM20072007

New member
יעל, לא נורא העיקר שתמשיכי הלאה

אי אפשר להמנע לגמרי . גם אני לפעמים לא עומדת בפיתוי.

גם אני חגגתי קצת אחרי מה שכתבת

אבל המשכתי יפה. כריך עם קוויאר וירקות 2 קוביות שוקולד מריר + 3 דובוש - חטאים איומים אבל בשביל כל השבוע. שקית קטנה של ציטוס גבינה צלחת מרק עם נקניקיות וסוגר את היום סלט ענק ירוק מכל מה שמצאתי בבית + קצת זיתים + קוביות גבינה בולגרית 5 אחוז (סלט יווני עאלק). ואליו אני מצרפת ביצה קשה לכל אחד.

ואני רק עכשיו סיימתי לאכול....

בבוקר אכלתי 2 כריכים לחם קל גם גבינה בולגרית 5% וגמבה וירקות - קולורבינ וגזר חתוכים עם לימון ומלח צהרים - לא אכלתי אחה"צ עד עכשיו כריך לחם קל עם קוטג' 2 משולשי פיצה קטנים מרק עדשים הפיצה היתה מיותרת - אני יודעת אבל לא עמדתי בפניה....

לילית462

New member
מילא ../images/Emo78.gif אבל קולורבי ?

האמת בחיים שלי לא אכלתי את הירק הזה, אני לא ממש בטוחה שאני יודעת איך הוא נראה ואיזה טעם יש לו - עם כזה שם... זה ההוא שאם אוכלים אותו מרזים, כי הלעיסה דורשת יותר קלוריות ממה שהוא מספק ?

בפעם הראשונה שקניתי אותו...

התלהבתי וחתכתי לבעלי לעבודה הנחתי בקערה עם מלח ולימון ובהמשך היום הוא התקשר לספר לי ש.... צריך לקלף קולורבי - למה לא סיפרו לי קודם??? דווקא טעים - אני אוהבת עם לימון - ממש נחמד לנשנש - ככה אני בטוחה שאני בדיאטה

אוף אוף אוף ואוף!! יום גרוע....איזה באסה../images/Emo4.gif דווקא התחיל טוב בוקר: שוקו דיאט 11: בר גרנולה צהריים: מרק מינסטרונה ביתי עם קרקרים 99 קלוריות ותפוח לקינוח אחה"צ: שקית של תפוחונים 80 קלוריות וה-שוס: ארוחת ערב באשמת בעלי - פיצות! הוא הביא מההורים שלו מגש פיצה מרובע גדול ודי חסלנו אותו ביחד.... אני יודעת בדיוק למה לא הצלחתי להגיד לא - אני כל כך כל כך מותשת מהיום הזה ספציפית ובכלל מהשבועות האחרונים, שאבדתי כל יכולת עמידה מול אוכל ניחומים פחמימתי כזה. עכשיו אני ממש בדכאון מהעניין. מקווה שלא אתנפל על איזו חבילת שוקולד כדי להעלות את המצב רוח בחזרה..../images/Emo4.gif

לילית462

New member
../images/Emo201.gif אפילו עם נשברים, לדעתי האישית

העובדה שאת יכולה לזהות למה נשברת שווה המון, זה הצעד הראשון בזיהוי האכילה הרגשית וההתמודדות איתה. יש יתרון בכל ערב - למחרת מגיע יום חדש, ואפשר להתחיל מההתחלה.

michal@gal

Active member
מנהל
מנסה להצטרף גם כן

היום החלטתי שאי אפשר יותר להמשיך ככה. בצהריים קניתי היביתה רוגלך, בורקסים ואוזני המן ולא נגעתי בהם עד עכשיו.

לילית462

New member
מעולה, שישארו בפינה, שיתביישו להם !

משמינים כאלה.... כל הכבוד לך שאת עומדת בפיתוי

michal@gal

Active member
מנהל
דווקא הפריזר הוא בעייתי

אם זה בפריזר, רק אני נגשת לשם ומפשירה מדי פעם. אם זה על השולחן, הילדים יחסלו הכל תוך יומיים והפיתוי יעלם.

r122

New member
קצת באיחור

בוקר-סנדויץ עם חומוס 2 נס 3 פתית צהרים- לחמניית בגט +סלטים ערב סלט קטן+ביצה קשה+כף טחינה+חלבה לייט פומלה

למעלה