יום חמישי-מה אכלנו...

יעל י

New member
יום חמישי-מה אכלנו...

אוףףףףףףעלי אוףףףףףףףףףףףףףףף גדול התחיל מצויין ועכשיו גיליתי את המחבוא השוקולד וישבתי על חטיף שוקולד ו 3 קוביות.

יומטוב5

New member
בשעות כאלה אני עדין שומרת למרות שעל הבוקר

פתחו בעבודה חבילת עוגיות ולא נגעתי אבל בערב ויום שישי ושבת ?

אצלי אם זה קורה אז רק בערב או אחרי הצהריים

עד אז אני ילדה ממש טובה. וחוץ מזה שבזמן האחרון זה קורה לעיתים יותר ויותר רחוקות. אז זללת יום אחד לא קרה כלום, תנשמי עמוק, מחר יש יום חדש וממשיכים הלאה. אה.....טוב שהזכרתן לי אני צריכה להכין עוגיות קנמון. אז ביי.

יעל י

New member
לא מחר יום חדש!!עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מחכה למחר אם זללתי על הבוקר מעכשיו אני מתחילה ל"כפר" על החטא ירקות ירקות ירקות הכי הרבה עם קצת אחרים.

כמו בחתימתך .....

המודעות והראש המורם, בסוף זה מה שחשוב

לילית462

New member
מצטרפת לדיווח אמצע היום

בוקר...
לא הספקתי, התבאסתי שלא לקחתי איתי עוגיית גרנולה. 14:00 ניסיתי לאכול את כריך הטונה המפורסם, אבל היה לי ממש לא טעים- אכלתי ביס אחד. מאתמול בערב אני כבר מזילה ריר על פיצה שהעובדת שלנו הכינה, אז החלטתי ללכת על זה - חיממתי לי את הפיצה, תוצרת בית מא' ועד ת' אכלתי בערך חצי - לא היה לי כל כך טעים, והרגשתי מפוצצת. בשביל לסבר את האוזן אני אספר שבעבר הייתי אוכלת שתיים או שלוש כאלו (פיצות אישיות) אני מתכננת לאכול בארבע חמש ארוחת ערב - סלט עם גבינה מלוחה, ואז לסגור את הבאסטה.

לילית462

New member
סוגרת את הבאסטה

כמו שהחלטתי המשכתי - 17:00 קערה גדולה של סלט ירקות עם חתיכה קטנה של גבינת רוקפור - ההיא מהשרשוש על היוגורט
19:00 קערה מרק כתום ושקית קטנטנה של חטיף תפוציפס - או משהו בסגנון - 30 גר' זהו, סוגרת את הבאסטה. אני מרגישה שאכלתי היום המון. אני שמחה שהצלחתי לאכול שלוש ארוחות ולא הסתפקתי באחת.

היום באמת אכלת כמו שצריך../images/Emo45.gif ואיזה כיף לך שהיום אצלך נגמר כל כך מוקדם! אולי גם אני אעבור לאפריקה כדי שגם היום שלי ייגמר יותר מהר? ../images/Emo6.gif

לילית462

New member
יאללה בואו - יש מקום לכולם

יש כאן עוד הרבה יתרונות.... לא עושים כלים, ספונג'ה כביסות.... לא מבשלים ועוד כל מיני דברים שאנחנו לא אוהבות לעשות...

קרמבו 112

New member
עד עכשיו היה לי אחלה יום אגב למי שעוקבת אחריי

שמתן לב שאני דיי מקובעת בתפריט נכון
אז ככה כרגיל בבוקר : 2 כוסות
נס קפה עם 1 כפית סוכר חום בכל אחת. בשעה 10.30 : יוגורט דנונה 3% עם 2 כפיות גרנולה ו-
כמובן (אגב כמות ה-
שאני אוכלת בהריון הזה לא תבייש חבורה שלמה של קופים
חחח) ארוחת צהריים: בשעה 13.00 מנת הודו דל עם רוטב 2 כפות אורז (גם לגבי האורז כמו תהאורז שאני אוכלת הריון הזה לא תבייש חבורת סינים חחחח) והמון המון ירקות עגבניות כרוב ו-צנון, עם כף חומוס. זהו בנתיים עד עכשיו

IAM20072007

New member
אני בהריון של הראלוש אכלתי המון

פסיפלורות. ממש מלא מלא כל הכבוד לך!!

לילית462

New member
בסוף התינוק יהיה קוף סיני... ../images/Emo8.gif

כל הכבוד לך שאת שומרת בהריון, מעריצה אותך על זה. אני יודעת כמה זה קשה

קרמבו 112

New member
בערב אכלתי שתי עוגיות סנדויץ עם ריבה ומעדן

טריפל וניל תות מכורה על שני הדברים האלו.... זהו ליום חמישי

jesie12

New member
סוגרת את הבאסטה להיום

ארוחת בוקר: פרוסתלחם קוביות עם גבינה ונס צהריים: שווארמה והמון סלט כרוב אחה"צ-ערב: יוגורט עם פרוסת לחם קוביות נוספת יוצאת לרקוד הערב ונמנעת מלאכול סמוך ליציאה

הי ג'סי../images/Emo140.gifאפשר בבקשה לדעת היכן ניתן לקנות

את הלחם קוביות?כך הוא נקרא ע"י היצרן? תודה

jesie12

New member
בכל סופר ניתן למצוא

בדיוק כך הוא נקרא "לחם קוביות". אני מתה עליו

למעלה