יום חדש

יום חדש

מחר בבוקר כשאור החמה יפציע תסובבי מעט את גופך תפקחי את העיניים ויגיע יום חדש. יום מלא תקוות וציפיות מבלי לערב את היום הקודם. זה תמיד מה שאמרת לי כאשר יש כאב בלב לפעמים הפתרון הוא למחוק אותו עם השינה מתערבב לנו עם החלום יש אנשים שמקבלים תשובה בחלום ויש כאלה שסתם רואים שחור. אתמול חלמתי עלייך היית שונה כאילו היית במקום אחר לא קשור לכאן או אליי. נראית שלו ומאושר יותר כאילו דברים הסתדרו לך מעצם הפרידה אולי אני טועה אך החלום העציב אותי כי ממך אני זוכרת דברים אחרים ותקופות יותר שמחות. או שאולי השתנית אולי הסקת מסקנות לגבי עצמך ועשית שינוי דרסתי או שאולי אינך רוצה שאכיר אותך כמו שהכרתי. אני לא יודעת מה לחשוב וזה נמאס כבר כל היום לצפות שאולי הפעם הטלפון שצילצל יהיה ממך אך לא. אמרת לי גם שלפעמים אתה לפני שינה מדמיין את עצמך לבד לא חשוב באיזה מקום וחושב מחשבות טהורות,לא יודעת אני ניסיתי אך כל פעם אתה נכנס לתמונה וזה מרגיז כאילו אתה חלק בלתי נפרד ממני. פעם היית כזה אך יותר לא אולי זה לטובה אתה יודע איך זה אצלי אני תמיד מנחמת את עצמי עם המשפט הזה לא יודעת לפעמים זה עוזר. בינתיים המכתב הזה גורם לי להתגעגע אז מוטב שאפסיק לילה טוב וחלומות נעימים. אוהבת תמיד יעלי

ה מוזה

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב ..מקווה שהבוקר

וקרני האור יבהירו את הגעגוע יטשטשו את הכאב .. תני לך זמן ילדה ..תני לך זמן זה טוב שאת חולמת , הנפש משחררת תני לה לחלום , תני לך זמן ..לרפא את הלב

למעלה