יום ה-
מ-ח-ר

יום ה-../images/Emo23.gif מ-ח-ר ../images/Emo9.gif

וואי השבוע עברררררר בטילללל ומחר יום האהבה!!!
טוף אז כל אחד ירשום מה הוא עושה מחר, ויכתוב שיר שקשור לאהבה או שיר שהוא אוהב.. טוף אני כותבת שיר חבל''ז סוף הדרך של רינת בר/מלאכים בוכים בשמיים קראת לי בתי נישמתי וכתבת את חלומות ילדותי קלעת לי צמות, ובנית סביבי חומות, היא יושבת מולך ובוכה
לא רוצה את המנוחה רק אותו רוצה הוא אוהב הוא מאיר
לי את הלב
2Xמלאכים בוכים בשמיים
והגשם שוב יורד
בוא נעצום עניים
ולעולם לא ניפרד
מחשבות עמוסות רגשות,
אותי עכשיו אליי ידיי ורגליי ניחלשות נופלות לזרועתיו, אחוז אותי חזק אל תרפה אפילו לרגע עשה שאצחק ליפני שאשתגעעעעעעע
4Xמלאכים בוכים בשמיים
והגשם שוב יורד
בוא נעצום עניים
ולעולם לא ניפרד
וואי זה שיר סוף הדרך
!!!
תורידו מקאזה!!!

ט2רייJי

New member
אז ככה :....../images/Emo23.gif

קודם כל יום אהבה שמח לכולם דבר שני מחר ביום האהבה אני עם החברה שלי מור שאני כל כך אוהב והשיר שאני מקדיש הוא... ביצוע: חיים משה ויואב יצחק שם שיר: עד סוף העולם מאז שנפגשנו היה לי ברור שזאת התחלה מתוקה של סיפור מרגע לרגע הבנתי יותר שכאן זה התחיל ולא יגמר רוצה להגיד לך, כדאי שתדעי אני בעננים שאת לצידי, וגם ברגעים שאני לא איתך יש מי שלנצח אוהב רק אותך. ואין בעולם כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני אמשיך לאהוב אמריא לשמים החצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים החצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם כשאת מאושרת אז טוב לי בלב ואם את נשברת גם לי זה כואב כי את משלימה בי את מה שחסר אוספת אותי כשאני מתפורר הביטי אליי ותראי שאני חצוי וזאת את החצי השני באש ובמים הייה לך חומה אתן את חי בשבילך נשמה ואין בעולם כזאת אהבה כמו אז בתנ"ך כמו אדם וחוה אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים החצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב המריא לשמים החצה את הים הלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים החצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב המריא לשמים החצה את הים הלך אחריך עד סוף העולם אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב אמריא לשמים החצה את הים אלך אחריך עד סוף העולם רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב המריא לשמים החצה את הים הלך אחריך עד סוף העולם אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף לטוב ולרע אני המשיך לאהוב המריא לשמים החצה את הים &nb

Queeny

New member
אהבה היא כמו...../images/Emo15.gif

אהבה היא כמו
, רצית להשתזף אבל נשרפת! אהבה היא כמו שמיים, אין לה גבולות! אהבה היא כמו ורד
דוקרת, דוקרת, אבל יפה! אהבה היא כמו שוקולד, משאירה טעם של עוד! ועכשיו לאחרון, הכי יפה. אהבה. 4 אותיות. 3 הברות. 2 מטומטמים. 1 לב שבור...

../images/Emo140.gif

תגידו שאני בת חמש, תגידו שאני בת שנתיים אבל יש כמה שירים ילדותיים שאני כ"כ כ"כ חולה עליהם !!! הנה כמה ! זה שיר מקטנטנות, של קמילה ופליפה... ומה שלא תגיד, בעיני הוא- יפה
!! Pienso en tí / Chiquititas Te imagino Tan dulce frente a mí Me imagino Tan frágil frente a ti Tus manos en mis manos Tus ojos en mis ojos Te miro lentamente Pienso en tí. Me imagino Que llegas y te abrazo Y ya siento Perfume de jazmín Te tomo de la mano Los dos nos escapamos Te veo y soy tan grande Pienso en tí. Cae la noche Pienso en tí Luna llena Pienso en tí Me recuesto y entre sueños Pienso en tí Amanece Pienso en tí Sale el sol Pienso en tí Otro día sin tus besos Pienso en tí.

הילדה הכי יפה בגן!

ק-ל-א-ס-י-ק-ה-! לפני כמה ימים חזר לי לראש השיר ילדות המדהים הזה... יפה יפה יפה... וחמודדד ! הילדה הכי יפה בגן הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה יפה בגן כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי בגן

ת-י-ק-ו-ן

הילדה הכי יפה בגן הילדה הכי יפה בגן יש לה עיניים הכי יפות בגן וצמה הכי יפה בגן ופה הכי יפה בגן וכמה שמביטים בה יותר רואים שאין מה לדבר והיא הילדה הכי יפה יפה בגן כשהיא מחייכת אז גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן

ליליוש

New member
לדעתי שיר הכי יפה הוא.....

שיר שאני מאוד אוהבת ואני יקדיש אותו לבחור מאוד מאוד מתוק... שם שיר: פרפרים לבנים עוד הריח שלך עלי מאתמול ועוד הטעם שלך בפה אני רוצה לדעת הכל מהכל מה בעצם אומר כל זה. עוד נושר עלה מהעץ על החול ועוד צומח אחר חדש. אני רוצה לצייר לי עולם עם מכחול בצבעים של מתוק מדבש. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה. שוב אותה תחושה שכדאי להמשיך ושאפשר להרים מבט גם ששוקעת השמש גם שמחשיך זה שנינו יחד אני ואת. פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים הספורים נכנסים לתוך פרפרים לבנים שוב עפים לאור כמו השירים, הסיפורים נכנסים לתוך הנפש פנימה נכנסים לתוך הנפש פנימה עוד הריח שלך עלי מאתמול.....
חג אהבה שמח לכולם
.·:*¨`*:·. .·:*¨`*:·. ::: love ::: *: you :* ·.. all!! ..· *-:¦:-*

מתוק לי

New member
../images/Emo23.gifמתוקה וחצי!

יווווווווווווווווווווווו ליליוש מה שלומך? אני לא רושם הרבה תגובות בפורום אבל יש לציין שאת הילדה הכי מקסימה שהכרתי מעולם! חברה אתם לא יודעים איזה כיף לנו שהיא נמצאת בפורום!!! פשוט מתוקה! ואני חולה עלייה!!!!!!!!!

Queeny

New member
אוי אוי אוי...../images/Emo15.gif

זה השיר של חברה שלי וחבר שלה לשעבר... זה מביא לי את החרארה... למרות שזה שיר מדהים!!!

למעלה