יום הסטונדט בת"א ../images/Emo168.gif
גמני הייתי, היה ממש כיף: הגעתי בדיוק לסוף ההופעה של הדורבנים, הם ירדו מהבמה חזרו ועשו מחרוזת שירים שכזו (עולה עולה אבניבי, ועוד). מוניקה סקס: נתנו הופעה ממש טובה, אני פחות מכירה את השירים שלהם אז פחות נהניתי. שחר אבן צור נתן אותה יפה עם עירומים. והשיא שלהם מבחינתי היה השירים האחרונים שכולם חיכו להם: מכה אפורה ועל הרצפה, בקיצור היה טוב. מאיר בנאי וארקדי דוכין: מאיר בנאי נתן שואו ממש טוב עם כל הלהיטים שלו, ארקדי היה איתו לממש קצת שירים וחבל, ציפיתי שישיר יותר שירים של נטאשה... מאיר בנאי המשיך עוד קצת לבד עם עוד להיטים, ירד מהבמה וחזר לסיום הגדול: שירו של שף שף, באמת שהיה טוב. אח"כ הלכתי קצת לבמה השנייה היה את יהושע או משו כזה, דווקא קצב חביב, גם שמעתי קצת שייגצ, לפני שברחתי לבמה המרכזית. ולסיום שלי: תערובת אסקוט: היה פשוט ענק!!! ירמי אסף וג'נגו זה פשוט שילוב מעולה!!! השירים של אסקוט, אסף ירמי ואפילו ג'נגו ביחד וכל אחד לחוד היה פשוט טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! ירמי על התופים פשוט ענק, ויותר ענק במיקרופון, אגב הוא אפילו הסכים להצעה של מישהי מהקהל לעשות לה ילד (רגע ילד או ילדה, וכמה את רוצה... חחח הוא גדול). אחרי הופעה כזו לא יכלתי להמשיך ולחכות לאומנים אחרים והלכתי הביתה ממש מרוצה... אז אין לי מושג איך היה גידי גוב ו(י)רמי קליינשטיין... אני משערת שהיה טוב!