יום הסטודנט

יום הסטודנט

משהו מכאן היה ? אני הייתי והיו אחלה הופעות . מונקה סקס נתנו ממש הופעה טובה וככה גם ארקדי , בסוף יוני בלוך לא הגיע , והבמה הבאה הייה די אכזבה , בשבילי .

הצלוי

New member
אני הייתי, היה מעולה לדעתי:)

באתי רק בארבע, אבל היה ממש טוב. ארקדי דוכין ומאיר בנאי נתנו הופעה טובה מאוד, וההופעה של תערובת אסקוט הייתה ממש מעולה! הזיקוקים הכי טובים שראיתי אי פעם... מישהו יודע אם הם באמת מתאחדים או שזה היה רק משהו חד פעמי כזה? שמעתי שמוניקה סקס והדורבנים היו לפני שהגעתי.. לבמה הבאה לא הלכתי, כי החבר היחיד שהצלחתי לשכנע לבוא איתי אוהב מוזיקה אלקטרונית, אז הייתי צריך להצטרף אליו אחר כך...:\ אבל היה ממש טוב, אני נורא נהניתי:)

ב ר 3

New member
היה ממש ממש כיף!!

מוניקה סקס והדורבנים נתנו אחלה הופעה!!! ותערובת אסקוט בכלל... נהנתי מכל רגע!! ואני חושבת שבינתיים הם מתאחדים לכמה הופעות, אם ילך הם בטח ימשיכו עם ההופעות ואולי גם יהיה איזה אלבום חדש... בכל מקרה הם מעולים! הבמה הבאה באמת היה קצת מאכזב, ושייגעצ היה בזמן של אסקוט אז לצערי לא ראיתי :(

S h A b i T

New member
היה אחלה

מוניקה סקס נתנו הופעה בסדר... לא עד כדי כך טובה.. תערובת אסקוט היו מעולים.. הזיקוקים האלה ומה שהם ניגנו.. היה ממש יפה.. בספטמבר שהיו ת'זיקוקים אז אביב גפן הופיע, והוא המשיך לשיר תוך כדי.. אז מה שהם עשו היה יותר חכם. וזהו.

A N I g M A

New member
המפ יש גם בירושלים :)

יום שלישי בערך מאחת והייתי מתה ללכת אבל מכירה בקופות לאורחים זה 110 שקל... ואני דלה בכסף :)

sonic_green

New member
זה עולה 110 שקל...

רק למי שיבוא אחרי פתיחת הקופות... בתוך איזור האוניברסיטה שוכנים להם כמה בתי ספר ככה שבבוקר ניתן יהיה להיכנס למתחם כנראה עד 11-12 בחינם...

BabyGirl 17

New member
אני הייתי ../images/Emo13.gif

אבל הגעתי לשם רק באיזה חמש ושוב, כמו ברוק העצמאות, פספסתי את מוניקה סקס
אז בעיקרון הופעה ממש ראיתי רק את שייגעצ, שלדעתי לא הייתה משהו
ושמעתי את ההופעה של תערובת אסקוט - בחלקיות... בעיקרון היה לי ממש כיף! נהנתי לאללה! ראיתי 2 אלילים שלי, זה מספיק

פלקט

New member
הסאונד בהופעה של שייגעצ

מהנוראים ביותר ששמעתי אי פעם הבאס היה נוראי, חזק ללא פרופורציה, ממש כאב באוזניים והקשה על הבנת המילים. אם לא היה תערובת אסקוט כפינאלה הייתי יוצא מאוכזב ועם כאב אוזניים רציני :p

שלמונזה

New member
יום הסטונדט בת"א ../images/Emo168.gif

גמני הייתי, היה ממש כיף: הגעתי בדיוק לסוף ההופעה של הדורבנים, הם ירדו מהבמה חזרו ועשו מחרוזת שירים שכזו (עולה עולה אבניבי, ועוד). מוניקה סקס: נתנו הופעה ממש טובה, אני פחות מכירה את השירים שלהם אז פחות נהניתי. שחר אבן צור נתן אותה יפה עם עירומים. והשיא שלהם מבחינתי היה השירים האחרונים שכולם חיכו להם: מכה אפורה ועל הרצפה, בקיצור היה טוב. מאיר בנאי וארקדי דוכין: מאיר בנאי נתן שואו ממש טוב עם כל הלהיטים שלו, ארקדי היה איתו לממש קצת שירים וחבל, ציפיתי שישיר יותר שירים של נטאשה... מאיר בנאי המשיך עוד קצת לבד עם עוד להיטים, ירד מהבמה וחזר לסיום הגדול: שירו של שף שף, באמת שהיה טוב. אח"כ הלכתי קצת לבמה השנייה היה את יהושע או משו כזה, דווקא קצב חביב, גם שמעתי קצת שייגצ, לפני שברחתי לבמה המרכזית. ולסיום שלי: תערובת אסקוט: היה פשוט ענק!!! ירמי אסף וג'נגו זה פשוט שילוב מעולה!!! השירים של אסקוט, אסף ירמי ואפילו ג'נגו ביחד וכל אחד לחוד היה פשוט טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב! ירמי על התופים פשוט ענק, ויותר ענק במיקרופון, אגב הוא אפילו הסכים להצעה של מישהי מהקהל לעשות לה ילד (רגע ילד או ילדה, וכמה את רוצה... חחח הוא גדול). אחרי הופעה כזו לא יכלתי להמשיך ולחכות לאומנים אחרים והלכתי הביתה ממש מרוצה... אז אין לי מושג איך היה גידי גוב ו(י)רמי קליינשטיין... אני משערת שהיה טוב!

היה ענק!!!

וואי, היה ממש כיף!!! כל כך נהניתי!!! הדורבנים היו ממש כיפים, הם עשו שמייח!!! מוניקה סקס היו ממש טובים, נתנו הופעה ממש ארוכה (היו לא מעט שירים שלא הכרתי, אבל בכל זאת היה כיף...). וכמובן שמאיר בנאי היה ענק ענק ענק!!! ממש נתן הופעה, שיחק אותה! רק חבל שארכדי לא נשאר עוד קצת, קיויתי שלפחות ישירו את מלנכולי... לא נורא... חוץ מההופעות שהיו מעולות היו גם מלא אטרקציות נחמדות (אפילו התחרות מיץ תפוזים הייתה ממש נחמדה, התחרתי מול ידידה שלי - ניצחתי :) ). הזיקוקים היו ממש מיוחדים, יום העצמאות הזה לא יצא לי בכלל לראות אז זה היה פיצוי... קיצר, לא היה משעמם אפילו רגע אחד!!! לא התאכזבתי מכלום! להפך... רציתי להשאר יותר (לצערי האוטובוס האחרון שלי היה בתשע... :( ) יביב

Vdrums

New member
הייתי בגידי גוב וקליינשטיין

הכי טוב היה יו-יה. ביצוע מצויין, נתנו שם אחלה סולואים, אלכס פולק שבכלל נתן אחלה שואו, בנצי גפני הבסיסט דפק סולו משובח לחלוטין, אלון הילל היה מצויין וגידי גוב, לא משתנה כבר 20 שנה, יש לציין שהוא מחזיק מעמד.

oliverk

New member
קצת מוזרות התגובות...

לגבי תערובת אסקוט - היו בסך הכל שניים שלושה שירים של הלהקה המקורית - כל השאר היו של ירמי, אסף וג'נגו. אז מה ההתלהבות הגדולה מהאיחוד הזה?! לפי דעתי ההופעה של כל אחד בנפרד הרבה יותר טובה - ירמי משתולל עם הקהל יותר, ואסף מפלרטט איתו ומשתולל על הבמה. (מדובר על ירמי ואסף, כי ג'נגו מעולם לא הצליח לעשות שואו משהו). מוניקה סקס עדיין שרים המון שירים מהדיסק הראשון,כנראה בגלל שהוא היחיד שתפס ממש טוב, ומשם הם רק יורדים... בסך הכל דווקא הדורבנים נתנו הופעה מעניינת ומחדשת יותר. הם הצליחו להרקיד את הקהל ולעשות שמח. גם ההופעה של בנאי עם ארקדי דוכין הייתה טובה מאוד (שמתם לב לזה שבנאי כל הזמן הסתכל על האנשים קופצים בבאנג'י ולא התרכז בכלל בהופעה?). לא נשארתי להופעה של גידי גוב, אבל מנסיון אני יודע שהוא אחד המופיעים הטובים יותר... הלהקות הצעירות היו מעניינות דווקא. יש איזשהו עתיד... שיהיו עוד הרבה הופעות בחינם/ 20 שקל והכל יהיה טוב. ואם כבר מדברים - מה קרה לעיר הנוער שפעם היו עושים בכל עיר?!

ב ר 3

New member
לא בדיוק...

בקשר לאסקוט, הם שרו הרבה שירים מהדיסק של הלהקה, כל אחד מהחברים שר שניים שלושה שירי סולו... ולדעתי זה רק הוסיף! אני נהנתי מאוד מההופעה שלהם!!!

הצלוי

New member
אין תקציב לעיר הנוער:)

אבל אני בכל זאת חושב שבתערובת אסקוט הייתה הופעה ממש מוצלחת. אני זיהיתי לפחות שלושה שירים של הלהקה המקורית (ואני לא ידעתי שהייתה להקה עד יום הסטודנט..), וכל אחד נתן שלושה שירים משלו או משהו כזה. אז יצא שילוב יפה- בהתחשב בכך שזאת הייתה הופעה שנייה שלהם אחרי 11 שנה שהם לא ניגנו שירים של הלהקה המקורית. והזיקוקים הוסיפו המון:) הדורבנים לא ראיתי באותו יום, אבל מאיך שאני מכיר אותם, הם תמיד נותנים הופעה מעניינת ורק משתפרים עם הזמן:) אני גם מניח שזה בעייתי להתרכז בהופעה כשאתה רואה אנשים נופלים ממנוף בגובה של בניין בזמן שאתה שר...

למעלה