אני תמיד עשיתי על כוורת. חווה אלברשטיין לעומת זאת ...
י יוקאס New member 22/5/08 #18 אני תמיד עשיתי ../images/Emo4.gif על כוורת. חווה אלברשטיין לעומת זאת ...
E el Cantante New member 23/5/08 #30 עלל כורת???? ככה ת מדברת על כוורת?? את יודעת שאל דברים כאלה שוכלים באבנים??? בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 |מתרפיח|
עלל כורת???? ככה ת מדברת על כוורת?? את יודעת שאל דברים כאלה שוכלים באבנים??? בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 |מתרפיח|
I idanshaf2 New member 25/5/08 #39 סתם את יודעת.. סתם הלהקה שעיצבה בו סגנון מוזיקלי... היוותה נקודת מפנה במוזיקה הישראלית (הגיעה גם לאירווזיון ) והייתה נקודת מפגש של טובי המוחות המוזיקלים בארץ..
סתם את יודעת.. סתם הלהקה שעיצבה בו סגנון מוזיקלי... היוותה נקודת מפנה במוזיקה הישראלית (הגיעה גם לאירווזיון ) והייתה נקודת מפגש של טובי המוחות המוזיקלים בארץ..
ה הבחורה של וורונסקי New member 21/5/08 #8 אחלה הופעות ../images/Emo45.gif אני באה... אתם יודעים כמה עולה כניסה?
א אפרשקסית New member 21/5/08 #10 ../images/Emo2.gifנשמע מעולה!! כוורת זה מעולה!! כמה כניסה ללא תלמידים?
י יאיר הדרקון האמיתי New member 24/5/08 #36 כי באת"א יש מפרסמים שבטח מכניסים לקופת יום הסטודנט כסף. בבר אילן כמעט ואין (בטח שלא דברים גרנדיוזים, ומן סתם לא חברת R3), ולכן הנכנסים במחוץ משלמים יותר. זה מה שנראה לי.
כי באת"א יש מפרסמים שבטח מכניסים לקופת יום הסטודנט כסף. בבר אילן כמעט ואין (בטח שלא דברים גרנדיוזים, ומן סתם לא חברת R3), ולכן הנכנסים במחוץ משלמים יותר. זה מה שנראה לי.
ה הבחורה של וורונסקי New member 25/5/08 #41 כל פעם שאני רואה את ההודעה הזו.. אני קוראת "באנג זה 85" אישפוז דחוף...
ה הבחורה של וורונסקי New member 25/5/08 #43 חשבתי שהתכוונת... "לארגן לך באנג.". ולא הבנתי... כי את ילדע טובה! לירי! בושי והכלמי לך! חזיז וזעם! פשוט חזיז וזעם!
חשבתי שהתכוונת... "לארגן לך באנג.". ולא הבנתי... כי את ילדע טובה! לירי! בושי והכלמי לך! חזיז וזעם! פשוט חזיז וזעם!
S silverhawk New member 25/5/08 #47 ../images/Emo6.gif גם אני ניסיתי בשניה הראשונה להבין מה קרה לה... אח ליר, איך נפלו גיבורים!
א אפרשקסית New member 21/5/08 #11 מכללת אריאל../images/Emo3.gif שלישי הבא [27.5?] יום הסטודנט, מוש בן ארי דנה ברגר וירמי קפלן סטלוס ואורן חן [אנחנו בהכחשה שהם באים]
מכללת אריאל../images/Emo3.gif שלישי הבא [27.5?] יום הסטודנט, מוש בן ארי דנה ברגר וירמי קפלן סטלוס ואורן חן [אנחנו בהכחשה שהם באים]