יום הסטודנט

Lir האחת

New member
יום הסטודנט ../images/Emo41.gif

אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת חיפה גאה להציג...
ב-29.5.8 מתקיים יום הסטודנט באוני' חיפה. ההופעות שתהיינה הן של... רן דנקר ועילי בוטנר - השווים
infected mushroom ברי סחרוף מוש בן ארי אייל גולן
מה קורה אצלכם?

ebi83

New member
בב"ש, ב28-29.5

החברים של נטאשה, הדג נחש, הג'ירפות, פשוטי העם (השאריות של שוטי הנבואה
) וinfected mushroom. פלוס מסיבת בריכה והופעות של להקות סטודנטים, ומסיבות אפטר בפורום. וזהו בערך, מאמין שיהיה טוב.

בר אילן - 18.6

ברי סחרוף ורמי פורטיס (ביחד). ריטה מארחת את עברי לידר. יוצאי כוורת (דני, גידי, אפרים, אלון, הדבורה מאיה... רגע...נמסר לי שהדבורה מאיה לא תוכל להגיע למופע יוצאי כוורת).

יוקאס

New member
../images/Emo4.gif כוורת?! אולי שיביאו לי את בצל ירוק וזהו!

וכל שנה יש את עברי לידר. באמת שמתחיל להמאס לי! אולי אם מאיה הייתה מגיעה עוד היה מעניין בארץ זמזומיה. אבל לא...

בצל ירוק מופיעים בפקולטה לחקלאות ברחובות ../images/Emo6.gif

כוורת הם דווקא אחלה לדעתי. בכל מקרה, תבואי, מה רע? מקסימום אם ההופעות לא משהו תמיד אפשר ללכת לדוכן הזה עם המיץ הברזילאי ולשתות משהו. אני מקווה שהשנה הוא יהיה.

יוקאס

New member
מיץ... ברזילאי?! ../images/Emo5.gif

לא מציעים לפרינצצה לשתות מיץ ברזילאי. אולי ביום שאני אראה כמו רקדנית ברזילאית אני אברר מה זה בדיוק.

idanshaf2

New member
aaaaaaaaaccccccccccaaaaaaaaaiiiiiiii

זה לא משקה זה אמור להיות מין עיסה כזאת זה הדבר הכי טעים בעולם רק שלצערנו הזבל שמגיע לארץ לא משתווה לדבר האמיתי... אסאי+גרנולה+דבש+בננה= גן עדן!!

בדיוק../images/Emo70.gif

גם אם מה שבארץ לא משתווה לדבר האמיתי (ואין לי מושג אם זה ככה), זו אחת הסיבות שאני אבוא ליום הסטודנט בבר אילן. בתקווה שגם השנה זה יהיה.

idanshaf2

New member
עזוב מי שאכל אסאי אמיתי

לא יכול לאהוב את הדבר הזה שהם מוכרים בארץ... אבל למי שלא מכיר...זה תחליף טוב

חחחח.. לבוא ליום הסטודנט בגלל משקה.. ../images/Emo13.gif

זה צריך להיות משהו פאקינג טוב אם זו אחת הסיבות שבגללן אתה מגיע.. טוב. ..אני גמבה.

אני לומד שם בכל מקרה, גם באותו היום

וכמובן שההופעות השוות הן הן הסיבה האמיתית לבואי, אחרי זה האנשים שאני אפגוש, ובסוף - המשקה...

silverhawk

New member
באמת עשית ../images/Emo4.gif על כוורת?!

(לא שזה ממש כוורת, אבל עדיין).

למעלה