יום הסטודנט באריאל....

A N I g M A

New member
בלאכס מסכנה שלי בבצפר שלך?!?!

למה להרוס ילדים תמימים? למה להנחיל עקרונות רעים בגיל קטן? ככה יוצאות הפרחות ומציצים הערסים! ובקשר לרוק עצמאות - כבר אמרתי שהיא לא צריכה להיות שם... היא לא רוק היא פופ. וגם את זה היא לא עושה בצורה מי יודע מה.

mesh33

New member
בבית ספר שלי כנראה יופיעו סאבג'יפה

והסייד קיק הגרוע שלו......
.... עצוב עצוב, אני יודעת... ולחשוב ששנה שעברה מוניקה סקס הופיעו!!!!! לאן בית הספר שלי מדרדר??

A N I g M A

New member
אצלינו אין תקציב להופעות :))

במקום זה יש להקת בצפר ביום בריכה מש אני מחליפה אותה!

Tleilaxu

New member
../images/Emo6.gif

גאד, ככה זה גם אצלנו :| גם אהבתי "סאבג'יפה"
אני נוטה להשתמש בכינוי סאבפיכסינעל
.

A N I g M A

New member
הוא עוד מגיע לשם? :)

נצל"ש - הממ... לכל המעוניין בדבר - אני כנראה פורשת. מהלהקה. באילוץ. אווווווווווף
<helpless>

A N I g M A

New member
כי....

נו אין כימיה זה לא מסתדר ואני לא אוהבת את איך שאני נשמעת אני פרפקציוניסטית מידי בקטע הזה ותסלחי לי - אבל אני פשוט לא מסוגלת לשמוע את עצמי מוציאה צלילים נוראיים כאלו. וגם נראה לי שהם מחליטים ברגעים אלו להעיף אותי :( *הלפ!*

Tleilaxu

New member
וה-י-ה-ו-ד-י-ם!

לייק דאהה
חוצמזה, מה? יוני בלוך, מוניקה, שייגעץ ואלה - לא נחשבים לפחות רוק קל? יש כאלה שיגידו פאנקרוק מוזר (מוזר לפחות במקרה של בלוך
).

Ez sLeeP

New member
שייגעץ הם גם לא רוקיסטים במיוחד.

פאנקיסטים, אין עוררין. מוניקה והיהודים - אוקיי.

Tleilaxu

New member
לעע, פאנק זה משו אחר לג-מ-ר-י

דוגמאת "גואנו אייפס".. פאנק רוק = בלינק\סאמ41.. סטייל שייגעץ, ממש זה. שייגעץ לא פאנקיסטים, אלא כן רוקיסטים. לא ה"רוק" המקובל, אלא פאנקרוק - רוק פופי וזבלי. גמני לא הייתי מסווג את זה כרוק.

A N I g M A

New member
גואנו אייפס ../images/Emo99.gif

נצל"ש - הרג הגיע לידיעתי - ולתודעתי שהאמא הנחמדה של העברי כותבת בבמה... פירסמה שיר אחד. מאד יפה :)

A N I g M A

New member
מתנצלת שכחתי :)

סנילית שכמותי.. ידעתי ששכחתי משו הנה:http://stage.co.il/Authors/3744

blue pill

New member
לא לא לא לא לא!

גואנו אייפס זה לא פאנק! סקס פילסולס, רנסיד וכו' זה פאנק.... ופאנק רוק זה כן רוק.... גם שייגעצ, גם בלינק, גם סאמ41- כולם נכללים תחת הקטגוריה של רוק....

Tleilaxu

New member
ממ.. קיי..

מקבל את התיקון. כאילו, עד כמה שידעתי הם פנקיסטים ששרים על סקייטבורד ונשים. חפיף. כן, פאנקרוק זה בהחלט רוק, רק הרוק הזבלי ביותר שיש.

לא הייתי נותן את "גואנו אייפס"

כדוגמא לפאנק.nofx,אקספוליטד וסקס פיסטול כבר נחשבים ל-פאנק.

Tleilaxu

New member
מעל איזו הודעה האצבע הזאת? *מבולבל*

*מחכה לתשובה נכונה, לטובתך*

למעלה