יום הסטודנט באריאל....

יום הסטודנט באריאל....

לא אין שמה עברי אבל יש שמה הרבה מאוד דברים שווים אחרים: 18:00 מה קשור 20:00-גאיה 21:30-איתמר וחברים (או בשם שרובכם מכירים אותו-הפרוייקט של עידן רייכל[
]) הלאה- דיג'י יהל בקיצור אחלה יום סטודנט, אם מישהו נוסע להתקשר לומר לי כדי שאני אבוא איתו:) אה וגם כרגע כתבתי את הבגרות שלי בחיבור. ישבתי שם כמו איזה פלוצה שלוש שעות וכתבתי בגרות בחיבור, לא יאמן. העניין המשעשע הוא שבחרתי בנושא 6 (אמנות כמחאה חברתית) וכתבתי את זה על השיר "אלף בנות דתיות" של עברי לידר. אוי ואבוי. אם יהיה בוחן דתי יהיה רע (צוטטתי קטעים מהשיר)

ואייי רעיון גדוללללללללל

מי בכלל חשב על מחאה בשירים בנושא הזה? הרעיון של אלף בנות דתיות ענק!!!

heaven is here

New member
יום הסטודנט בראשון ../images/Emo9.gif

בפרטים בצד תראו מי מי מי בא לראשל"צ :)

Tleilaxu

New member
של הדבר הכחול שמפריע בדרך למעלה?

לייק NOT
*מכות* לא מדברת ככה על ריטה אבר אגיין

lollapalooza

New member
יואבי, תיזהר.

לא מתעסקים עם מרוקאים, ברור לך
ריטה מעצבנת. נקודה. הדבר היחיד שטוב בה זה רמי.

Tleilaxu

New member
ריטה לא מעצבנת ../images/Emo46.gif

תגידו לה
רמי גם אדיר, ברור. *נימת זלזול* מרוקאים גמכן.

lollapalooza

New member
מה זה בושה../images/Emo35.gif

סתם. אבל סליחה, עם כל הכבוד, זה שמשום מה מישהו החליט שריטה טובה (על סמך מה, אלוהים יודע) לא אומר שאני צריכה להסכים עם הדעה הזו. היא דרמטית מדי לטעמי והשירים שלה פשוט לא עושים לי את זה, בלשון המעטה.

אממ...

אני חושבת שהשילוב בין רמי וריטה הוא המוצלח באמת.. יש להם אנרגיה על הבמה והם יודעים מה הם עושים... כל אחד לבד הוא גם מוצלח, אבל השילוב של שניהם הוא מאוד מיוחד... מקווה שהם יחזרו להופיע ביחד.. **הדסי אני צריכה לדבר איתך!**

A N I g M A

New member
מה?....

לא היא המלכה שלי! של צוות חאבר! ואסור להשמיץ אותה! *אגב אין לי שומדבר נגד ריטה...

אני מקווה שלפחות כולם מסכימים שרוני

לא אמורה להיות שם, לצערי כבר הייתי ב-2 הופעות שלה (רוק עצמאות,ובבית-ספר שלי) וזה ממש ממש מספיק לי!

למעלה