יום המשפחה

קרן ט

New member
במ' יש מזונות

באות ה' יש הסדרי ראיה זה לא קשור למשפחה?! טוב אני צוחקת לכבוד יום המשפחה הוא החליט לקחת אותם לשבת אליו... (זה חג לא?) אז כנראה (וכמובן לא אמרתי כלום לילדים) תיהיה לי שבת חופשית!!!!! אך איזה תכנונים יש לי

ye44

New member
" משפחה " זאת קלשאה יפה לילדים

ביני לבינך שאף אחד לא ישמע
המושג משפחה לא קיים אצל גרושים ,זה טוב לילדים הקלשאות הללו ,משפחה זה שהקן שלם ! ואת יודעת בפינה הקטנה של ה
שלך שהמושג הזה עכשיו בגדר חלום , אז למען הילדים שחקי את המשחק , אבל לפחות לא כדאי לשחק בנדמה לי זה מונע טלנובלות
אז בשביל הילדים תשלחי תמונה גם של הפרוד

NoaModiin

New member
לא מסכימה איתך.

גם כשהורה אחד חסר, או לא מתפקד, או מתפקד אבל מבית אחר - עדיין אפשר להרגיש משפחה שלמה. אני בהחלט רואה את משפחתי ככזאת: אני וילדי מהווים עבורי משפחה לתפארת, ואני מקווה מאוד שגם הם רואים זאת כך. ולמעשה, לא חסרים גרושים שנמצאים ביחסים טובים ולכן אינני רואה מדוע אינם יכולים להרגיש כמשפחה לכל דבר גם כשאינם מתגוררים ביחד.

ye44

New member
כן " משפחה " עם מועקות

" מתי תהיה לי זוגיות מלאה " חברים יש באגד , אנחנו יכולים לשכנע את עצמינו כמה שאנחנו רוצים אבל זאת האמת המושג " משפחה " נכון לזוגיות מלאה,אצל הרוב זאת משאת חייהם וברגע שאין להם את זה השאלות הללו כל הזמן יעלו .דהיינו הם לא מרגישים שלמים ובטח לא עם משפחה . זה לא יעזור גרושין זאת צלקת יש כאלה שחיים איתה ויש כאלה שמיבבים בגללה, במצבנו הכי בריא לא להכניס את ראשנו לטלנובלות .

NoaModiin

New member
גם משפחה שבה ההורים גרושים היא משפחה

ולעניין התמונה - איך שאת מרגישה. אם לא מתחשק לך לתת תמונה שבה הפרוד מופיע, את יכולה לרמוז לילדים לבקש תמונה כזאת מאביהם, כך שילכו לביה"ס מצוידים בשתי תמונות

kleo patra

New member
לי אין תמונות משפחתיות

אלא רק מהשנתיים הראשונות של חייהם. עכשיו הם כבר בני שש פלוס- אח"צ התחלתי לחטט באלבומים למצוא תמונה משפחתית ולא מצאתי. \אמרתי לילדים, אני מעבירה לגן תמונה של שלושתינו- אין לי תמונה שלנו עם אבא- אלא אם תרצו לקחת תמונה שבה הייתם תינוקות- הם החליטו ששלושתינו זה מספיק "משפחה".
< הם גם הוסיפו ש אבא וZ (אשתו) גם נחשבים משפחה שלנו וגם התינוקות שהולכת להיוולד..
.ופעם נצטלם כולנו יחד ויראו איזו משפחה גדולה אנחנו ..
.מי אמר חיוביות ולא קיבל? הילדים שלי האלה..הכי חיובים והכי מכילים שיש.

Es Ti

New member
גם לי יש רק תמונה אחת של כולנו ביחד

וכבר פעם שלישית שאני שולחת אותה לגן (בפעם הראשונה עוד היינו יחד, בפעמיים האחרונות שלחתי אותה פעמיים) בגלל שהקטן כבר בן 3.5 ובתמונה הוא בן 4 חודשים.... החלטתי שבימי הולדת (כשכל המשפחה יחד באופן "טבעי") נצטלם באופן יזום, וכך יהיו להם שתי תמונות מכל שנה עם שני ההורים. מאוד מסכימה עם הגישה שמשפחה זה לכל החיים - גם אם לא ביחד. בגן של הבכור לא עשו השנה תמונות (יותר מידי משפחות יותר מידי מורכבות) והוא ביקש לעשות בבית - עשינו 2 מסגרות ובכל מסגרת 2 תמונות - אחת של כולנו ואחת של שני הילדים עם אבא/אמא - כשזה בתוך אותה מסגרת הסיפור המשפחתי שלנו מסופר יפה :)

יערית

New member
כל מה שקשור למשפחתיות

לא הלכתי לפי "החשק האישי" שלי. כי ידעתי, שמי שייפגע אלו הילדים שלי, גם ככה המשפחה מפורקת, למה להבליט את זה ביום המשפחה ולא לאפשר להם להיות גאים בהורים שלהם מול כולם למרות מה שעובר עליך ? גרושים הוא תהליך של פירוק משפחה, אך משאיר את הילדים תחת הכותרת=משפחה, כי משפחה מעבר לנפשות הפועלות בה, משפחה היא מה את יוצרת עבורם, ומבחינתי ומינסיוני הרב שנים, תמיד נתתי מקום של כבוד לאקס גם בחגיגית הבר מצווה שחגגנו שבוע שעבר, האקס לא רצה להשתתף אבל אני הכנסתי אותו בקליפ, כתבנו עליו ועל משפחתו מילים חמות, איפשרתי לילדים להרגיש שלמים כמה שרק ניתן בתוך החוצץ הזה שעשינו לפני 10 שנים. <אמל'הההה אני הרבה זמן גרושה>.

0אחד0אחד

New member
הייתי נותן לה תמונה של משפחת פשע

שתעשה אותם עם כל מה שעשתה לי כי לא רוצה להיות משפחה שלה ולא לראות אותה אם לא צריך. רק הילדים זה המשפחה בשבילי היא מחוקה כי גם להתגרש צריך לדעת איך ולהשאר בנאדם. תעשי מה שאת מרגישה שתרגישי טוב איתו, ואל תכריחי את עצמך לכלום.

נק' ההנחה היא שגם כשמתגרשים תמיד נשארים משפחה

משפחה אלטרנטיבית עם 2 בתים אבל לא יעזור לאף אחד מכם - כל עוד יש ילדים משותפים אתם משפחה. אני קראתי לגרוש, הצטלמנו יחד כולם ושלחנו תמונה משותפת לגן של המתוק. הילד שלי לא צריך להרגיש יוצא דופן כי ההורים שלו התגרשו ואצלנו הוא נחשב יחסית ליוצא דופן. מצד שני - אין ספק שכל המשפחה שלנו יוצאת דופן - אנחנו באמת מאמינים (גם אני גם הגרוש) שאפשר גם אחרת ומוכיחים את זה כל יום מחדש. והילדים? רק מרוויחים. במלחמות אין מנצחים, רק מפסידים!!!

ממש לא

הויתורים הם הדדים, לפעמים אני צריכה לוותר על משהו ולפעמים הוא. כל עוד שומרים על הדדיות וכבוד - הכל מסתדר. אתה יוצא מנק' הנחה אישית שלך - אני לעומת זאת יוצאת מנק הנחה אישית שלי שעד היום (3 שנים) אצלנו זה עובד יפה.

מייקי73

New member
אצלי הילדה בחרה תמונה בה מופיעים כווווולם

אבא , אמא, הגרושה הראשונה של אבא, האחים שלה והכלב. היא אמרה בטבעיות שזאת המשפחה שלה. אבא שלי קפץ ישר עם המילים: הזוי וכו' , אבל לי זה מחמם את הלב. זאת באמת משפחה לכל דבר

למעלה