יום המשפחה ++טו באב?.............

14 לפברואר !!

יום האהבה הלועזי זה קבוע ביומן, ומי שגר בחו"ל רואה כמה יפה היום הזה. הידעתם שביום הזה למשל מותר לנשים להציע נישואים, לשלוח גם ]רחים וכו' וכו' ? זה יום שכולו אדום בחו"ל ועוד שבוע וקצת אחרי ראש השנה הלועזי כל החנויות יתמלאו בים כרטיסי ברכה, כוסות שמפניה מעוטרות ומיוחדות (לי יש גם זוג למזכרת) והמון המון פינוקים ושוקולדים.

מותר ../images/Emo6.gif אבל זה יום

רשמי שאם יש גברים שלא בדיוק חושבים לעשות את זה, אז יש להם יום במיוחד בשביל זה
בד"כ רוב ההצעות מגיעות בכריסמס ואם הם לא...........
אז יש להן הזדמנות

eytcor

New member
../images/Emo9.gif יום האהבה בארה"ב נראה כי הומצא

ע"י רשת הולמראק, רשת חנויות למכירת כרטיסי ברכה, כדי להגדיל את המכירות בתקופה המתה (מבחינת קניות) לאחר חג המולד וראש השנה האזרחית. בכלל, על כל החגים בארה"ב "השתלטו" החברות המסחריות להגדלת רווחים וכל חג שם נראה כמו חג של קניות נטול תוכן.

גם באירופה יש תחושה כזאת

שעוד לא נגמר חג מתחילים אחד אחר הכל כדי למכור עוד ועוד שוקולדים ממתקים ושאר ירקות
השנה מתחילה בלוואין שהוא חג התחפושות עם ים ממתקים עד שבא להקיא בסופר מרוב שיש, דקה אחרי חצות מתחילים להכין הכל לכריסמס שהוא חודשים קדימה !! ואחר כך לשנה החדשה ומיד לאחר מכן עוד חודשים קדימה ליוםה אהבה, ומשם לאיסטר (חג הפסח שלהם) שעד היום לא הבנתי מה הם חוגגים בו בדיוק חוץ מביצים משוקולד, איך אנחנו משיגים אותם בכמויות שוקולד זה לא מובן לי
אחרי הפסח יש הפוגה עד לסיילים של הקיץ
ואחר כך כולם בחופש.

עד כמה שזכור לי יום האם

שהפך ליום המשפחה הוא 14.2 וטו באב זה יוצא (זה לא קבוע בלועזי מכיוון שזה לפי תאריך עברי כמו שאת שמה לב)השנה יחול ב - 20.8 יום שבת

למעלה