יום המעשים הטובים

יום המעשים הטובים

זהו יום ראשון מסוגו בארץ, יום שכולו נתינה. כל-אחד מוזמן לבחור את המעשה הטוב שביכולתו לעשות באותו יום, וביחד כולנו נתרום לחיזוק הערבות ההדדית והנתינה, האכפתיות והרצון ליצור חברה טובה יותר. אז מה את/ה עשית בשביל מדינה? אני החללטתי שהיום אני לא ירוץ אחרי אף אחד עם המקל שלי ואני יחצה את הכביש עם מי שינסה לעזור לי גם אם אני לא צריכה לעבור לצד השני.

אם תמצאי משהו שירצה לעזור לך

לחצות את הכביש תודיעי לי...את אולי צריכים להוסיף לשיאי הגיניס....בעוונתי הרבים נאלצת לנסוע באוטובוסים...לא ראיתי שמשהו קם לקשיש או לאשה שכרסה בים שיניה...בהצלחה..

בהנחה שאני לא חייבת לאהוב אותך אבל יכולה

להנות מההומור שלך אז - חחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי וי, הזיכרון כבר לא מה שהיה פעם

אבל אני זוכרת שביקשתי מזה שלמעלה פעם שישמור אותי מאוהביי כי משונאיי אשמר בעצמי.

אני לא רואה כאן ים אז בואי לא ניסחף ...

שונאיי ? לא ולא ....את לא מספיק חשובה ש"אשנא" אותך ... האמת? אני לא מצליחה להעלות בזכרוני מישהו שאוכל להגיד עליו שאני שונאת אותו. אוהבת את ההומור שלך מפני שאוהבת הומור ציני אבל חושבת שלכל הומור יש מקום המתאים לו ..מקום בו לא יפגע באף אחד.

בורוך השם,כבר התחלתי לדאוג

בגיל שלי להיות חשובה למישהו זה נורא מחייב ובצוואה שלי כבר אין מקום לעוד מועמדים.אז טוב שסגרנו את הנושא הזה ולא ניסחפנו.שתינו בים אחד יכול היה להיות צונאמי רציני ביותר.

סויה 1

New member
למה יש לי הרגשה בקשר אליך... ../images/Emo6.gif

לא כל כך שומרת... יותר מתאים , עוכרת...

למה להגיד מילים כלכך קשות?

אני?עוכרת?בחיים שלי ואני חיה כבר המון המון זמן לא עכרתי כלום ושום דבר..בטח שלא את ישראל.למדתי גם בחיים שלא אומרים דברים אם אין להם בסיס.והדיבורים שלך אין להם בסיס,אין להם יסוד ואת סתם משמיצה.לגמרי לא יפה.ואפילו מעליב לך את האינטיליגנציה.

סויה 1

New member
למה "קשות " למה?...

הרי התכוונתי לטוב...
ביקשתי לברך...ויצאתי מקלקלת... התכוונתי להחמיא לך...ואת הרי יודעת... הדרך למחמאות רצופה...מכשולים ומהמורות... "תגידי, בינינו...איך זה לשמור על ישראל?...לא קשה? לא כבד מידי? ואני הצעתי להעביר אותך את הכביש...

התאמצתי לבוא ולענות לך

כי ראיתי שהתנצלת.מיידעלה להבא אם את לא בטוחה שמשמעות של מילה פשוט אל תשתמשי בה.כי עוכרת ישראל היא שונאת ישראל.ואני הרי ממקימיה אז איך אני יכולה לשנוא אותה.לילה טוב.אני צריכה לנוח קצת אחרי התרגילים שעשינו היום בערב במתנס כדי שלא יחרקו יותר מידי העצמות.

סויה 1

New member
רבקל'ה...מזמן לא קראו לי מיידעל'ה...

ולחריקת עצמות...אין כמו שמן קיק...טוב גם לשימון צירי חלונות ודלתות. אגיטע נעכט...

שמן דגים

בוקר טוב. התעורתתי וראיתי את ההודעה שלך ורציתי להגיד לך שאני מעדיפה שמן דגים.זה טוב גם למוח כדאי גם לך לנסות.

סויה 1

New member
עוד חזון למועד... רבקל'ה...

דרך אגב, מה את עושה עם השמן דגים? בולעת או מורחת? בבניין ירושליים ננוחם...

סויה 1

New member
למה יש לי הרגשה בקשר אליך... ../images/Emo6.gif

לא כל כך שומרת... יותר מתאים , עוכרת...

סויה 1

New member
ראית מה עשיתי בשביל מדינה?...

פעמיים שלחתי את ההודעה... ואם תגידי היכן את גרה, אבוא להעביר אותך את הכביש.

יום ג פעמים כי טוב

אז שלחת הודעה פעמים בשביל יום ג' הטוב תגידי סויה אולי פעם תספרי משהו על עצמך אני סקרנית לדעת מהי הכותבת בפורום השם שלך זה כי את אוהבת מוצרי סויה?

את אוהבת את כלבתך?

פה למדתי שיש כאילו הכלבה אהובה כמו בן/בת ,ובזכות הכלב/ה בית מתמלא בחיים לא אשכח את התגובה של הידיד שלי למות כלבו לא היה מוכן לשמוע על כלב אחר עדש שיום אחד גור נכנס לחצר שלו , הוא שמח אליו אמץ אותו ללבו נשבעת לך, לכלבים שלו הוא התייחס יותר טוב, מאשר אל חבריו בני האדם

למעלה