יום הזיכרון

nobodys wife 17

New member
יום הזיכרון

טוב אני צריכה עזרה... אני צריכה להכין פעולה ליום הזיכרון אז תעזרו לי בבקשה...

גם אני צריכה עזרה..

לפעולה ליום הזכרון לגדוד שלי (חמשושים-כיתה ט'). המטרה העיקרית של הפעולה היא להעביר להם למה הגדוד שלנו נקרא כך. (נקרא על שם בוגר שנפל....) מממממ תעזרו לי בקשה! נעם

יש דברים ממש טובים../images/Emo39.gif

בפורום צופים בוואלה (פרסומת סמוייה..אבל תפוז הרבה יותר נוח)- אפשר להיכנס דרך אתר הצופים- www.zofim.co.il או דרך וואלה.. אני מפרסמת פה פעולות שהיו בפורום בוואלה, בהנחה שהמפרסמים מסכימים (כיח הם פרסמו בוואלה.., אז אם יש בעייה, סליחה מראש). הפעולה הבאות בקישורים נכתבו על ידי מתן אברהם- קרדיט: ועל ידי נטע קלנר- שבט ניצני הנגב (שנה"ב) את יכולה גם להסתובב שם ולחפש אם פספסתי משהו- או לבקש שוב עזרה:) מקווה שעזרתי, שירי

2003 SkiPeR

New member
לכל פורום צופים תפוז ../images/Emo43.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

שלום לכולם! *********** אני חושב שהקטע הזה, שאנשים מבקשים מידע על פעולות, זה הדבר הכי חשוב שהפורום יכול לתת! ולכן, אני מצפה מכולם פה, להיכנס ולעשות כמה שהם יכולים (לדוגמא, אני הסברתי פה לפני יומיים בהודעה של יותר מ-800 מילים איך כותבים מערך ופעולה) ובקשר לפעולה...... ****************** עצות מפעול יום הזיכרון לשואה...
תמיד תצטיידו בעיתון!
תנו לחניכים לדבר, ותכינו נקודות לדיון. |לכו על דברים של בחן את עצמך ובסגנון- המטרה העיקרית של יום הזיכרון היא למעשה, שהחניכים יבינו שהם חיים םה היום, תודות להקרב עצומה של אחרים ערכים הבאים לידי ביטוי ביום זה זה: ערך חיי אדם, הקרבה, אהבת המולדת, זיקה לזולת וכו'. אני באופן אישי לא מעביר פעולה ביום הזיכרון, כיוון שהשכב"ג עושה את הטקס הישובי, וכל החניכים מגיעים על חאקי חגיגי (ואתם יודעים איזה יפה זה 550 חניכים עם חאקי חגיגי, שלכל אחד יש מדבקה על החאקי "שבט עמית זוכר" ושכולם מדליקים נירות בשיר הסיום שלנו שהוא: "הנה הם באים- ימים של שקט" ???

matansolomon

New member
אז יש לי רעיון../images/Emo70.gif

תבקש מנועה שתעשה כזה דבר שנקרא בפורום "שאלות נפוצות, ואז כל דבר כמו "איך להכין פעולה?" היא יכולה להכניס לשם...

2003 SkiPeR

New member
וואלה- אתה צודק ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

למעלה