יום הולדת

tailka

New member
יום הולדת

יום מוזר תמיד נדמה לי שבשבוע שלפני היומלדת שלי יפול עליי טיל \ עץ \ קיר ... בקיצור כל האסונות שבעולם יקרו לי והיום הגדול הגיע ... וכולם מאוד שמחים בשבילי קנו לי מתנות הולכים להרים לכבודי כוסית... ממש טוב שלא קבעו תהלוכה במרכז העיר בביל לציין את יומהולדתי... פיתאום אני המרכז ממש מוזר..... מזל שיש רק יום אחד כזה...

chenby

New member
תהני לך ותתפנקי לך

ואמן תהני כל כך שכשיגיע היום המיוחל בשנה הבאה, את תשמחי לקראתו ולא תחששי ממנו. וכמובן!!! המון המון מזל טוב!

לנושנוש

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif

יום הולדת זה רק סיבה למסיבה. כל משמעות שיש ליום הולדת רק אנחנו מעניקים לו. תהני. תזכרי שיש אנשים כמוני שלצערי אולי מלבד השנה בשנים קודמות לא היו לי לא חגיגות ולא מתנות(כמעט). סבל נעים

מזל טוב

לפי הנומרולוגיה את הפתחה של שנת ההזדמנות החדשה מתחילה מעגל חדש עם ים של כוחות לעשות דברים חדשים שנה ראשונה ממחזור של 9 שנים תמיד חודש לפני יום ההולדת זה חודש קשה שמגיעה יום ההולדת הכל נפתח לרווחה מבקשת לאחל לך חיים טובים מלאים באור ואהבה

tailka

New member
יאווו

איזה חמודות אתן ממש תודה העידוד.. באמת היום הרבה יותר טוב מאתמול

עכשיו הזמן לעשות

עכשיו הזמן להתחיל לעשות דבריעם שחשבת לבצע ותרגישי שיש לך כוטחות לזה להתחיל בתהליכים שרצית להתחיל בחיים שישפרו את חייך תרתי משמע

למעלה