אז ככה
כשתומר היה בן שנה עשיתי חגיגה אצלנו בגינה עם כל המשפחה המורחבת (דודים ובני דודים). תומר לא נהנה בשיט כי הוא היה עם חום ובעיקר בגלל שכל האנשים האלה שהוא בכלל לא הכיר, הלחיצו אותו וגרמו לו לעצבנות נוראית. אני סבלתי מעייפות ובלגן אין סופי, ומההבנה, שזה פשוט היה בזבוז זמן ואנרגיות. במקביל חגגנו לו ביום של היומולדת עצמו, רק עם המשפחה המצומצמת, בפיקניק על חוף הים - וזה היה כיף אדיר! ביומולדת שנתיים שלו, הבנתי עד כמה החגיגה הגדולה של גיל שנה הייתה מיותרת, בגלל שבגיל שנתיים, הוא הבין לחלוטין שזה יומולדת שלו, שהוא במרכז ושכולם באים בשבילו. הוא התרגש ונהנה מכל רגע גם מהמשפחה המורחבת וגם מכל החברים שבאו גם אם הוא לא הכיר את כולם טוב. היה לו פשוט כיף, ולמרות שזאת הייתה הפקה שדרשה לא פחות אנרגיות, זה היה שווה את כל המאמץ. לכן, עם דניאל הפקתי ויישמתי את הלקחים. ביומולדת שנה לא עשיתי לה שום הפקה. הזמנו את המשפחה המצומצמת לפיקניק בפארק הירקון והיה נפלא. כיף של בוקר נינוח של כולנו. אני יודעת שמה שחשוב זה ימי ההולדת הבאים, שאז יש הבנה של גודל המאורע, ולכן את האנרגיות אני אשקיע החל מגיל שנתיים שלה. יכולה לספר לך שביום ההולדת שנתיים של תומר הבאתי לגינה שבה עשינו את יום ההולדת כל מיני עבודות יצירה עבור הילדים שבאו. תבניות גבס עם צבעי גועש, כדורים, בועות סבון ועוד כל מיני הפתעות קטנות. אם תחליטי לעשות אירוע ואת מחפשת הפעלות לילדים הגדולים יותר מקרב בני המשפחה שיגיעו, ממליצה בחום להכנס לאתר "יומולדת בשני שקל" (חפשי בגוגל) ושם את יכולה להזמין כל מיני הפעלות קטנות כאלה במחירים מאוד זולים. בהצלחה.