יום הולדת

mic75

New member
יום הולדת

בוקר טוב אני צריכה עזרה הבונבון שלי עוד מעט בן שנה אני עדיין לא קולטת איך עברה ככה שנה ואני לא יודעת איך לחגוג לאדירי כולם אומרים לי לא צריך הוא לא מין אבל אני רוצה זה האפרוח שלי ואני רוצה לחגוג אז למי שיש רעיון נחמד אני ישמח זה יוצא ב 2 למאי אז יאללה רעיונות יום נפלא מיכל

דיא

New member
תלוי בשביל מי החגיגה

עם בועז לא חגגנו את לידתו. עשינו ברית קטנה ומשפחתית בבית הקטן שלנו. אז ניצלנו את יומולדת שנה לצורך "הצגתו" למשפחה המורחבת. זה היה נחמד, והילדון שמח מכל תשומת הלב, אבל זה היה בעיקר מפגש בשבילנו, הגדולים. כמה ימים אחר כך חגגנו בשבילו, רק עם המשפחה המאוד קרובה, שכוללת את אמא שלי, אחותי בעלה ואחיין שלי (בגיל של בועז) ועשינו יום כיף עם
. היינו בפיקניק, במקום עם דשא וקצת מתקנים, מספיק כדי לשמח מאוד ילד קטן, זוחל ומתעייף בקלות. הוא היה מאושר, זה לא דרש שום מאמץ וכולנו הרגשנו חגיגיים בזכות עוגה נפלאה שאפתה אימי ושאת הנר היחיד שלה בועז והאחיין שלי התחרו בלכבות. ולהדליק. ולכבות. ולהדליק.ולכבות.
באופן כללי בעיניי מאוד מוצא חן לחגוג בטיול/פיקניק. עצם היציאה מהסביבה המוכרת, ההתלהבות מההליכה ומהנוף הם בעיניי חגיגה. אבל בטח כל יציאה מהשיגרה - מסעדה (אם הוא מתנהג יפה במסעדות), משחקייה או כל דבר אחר יהיו לו כיף. בהצלחה

קיטי08

New member
מזל טוב מיכלי

זה קודם כל. לעמרי יום הולדת שנה חגגנו בעיקר בשבילנו, אבל כדי להתאים את זה עבורו, הזמנו את כל המשפחה לגינת השעשועים החביבה עליו, הוא היה בשמים, כל הבני דודים נדנדו אותו גלשו איתו וכן הלאה. בשבילונו היה גם סבבה. מזל טוב לכולכם ולהרבה חגיגות מוצלחות

עדיקים

Active member
אני יגיד לך מה אני עשיתי

ביומולדת שנה פשוט חגגתי עם המשפחה שלי ועם המשפחה של החצי - עשיתי שתי חגיגות כי חלק מהמשפחה של החצי לא הצליחה להגיע לחגיגה הראשונה וביקשה מן שדור חוזר. רק אחים ואחיות אחיינים והורים והיה ממש כייף. עשיתי ארוחת ערב עוגה חמודה לא התפרעתי בכל זאת זה בשבילנו יותר מאשר בשבילה. גם השנה למרות המחשבות הרבות שהיו לי מתגבשת לי דעה שאני יעשה משהו אינטימי רק למשפחה הקרובה ביותר כמו שנה שעברה. ההמשך ב

נייטי

New member
אז ככה

כשתומר היה בן שנה עשיתי חגיגה אצלנו בגינה עם כל המשפחה המורחבת (דודים ובני דודים). תומר לא נהנה בשיט כי הוא היה עם חום ובעיקר בגלל שכל האנשים האלה שהוא בכלל לא הכיר, הלחיצו אותו וגרמו לו לעצבנות נוראית. אני סבלתי מעייפות ובלגן אין סופי, ומההבנה, שזה פשוט היה בזבוז זמן ואנרגיות. במקביל חגגנו לו ביום של היומולדת עצמו, רק עם המשפחה המצומצמת, בפיקניק על חוף הים - וזה היה כיף אדיר! ביומולדת שנתיים שלו, הבנתי עד כמה החגיגה הגדולה של גיל שנה הייתה מיותרת, בגלל שבגיל שנתיים, הוא הבין לחלוטין שזה יומולדת שלו, שהוא במרכז ושכולם באים בשבילו. הוא התרגש ונהנה מכל רגע גם מהמשפחה המורחבת וגם מכל החברים שבאו גם אם הוא לא הכיר את כולם טוב. היה לו פשוט כיף, ולמרות שזאת הייתה הפקה שדרשה לא פחות אנרגיות, זה היה שווה את כל המאמץ. לכן, עם דניאל הפקתי ויישמתי את הלקחים. ביומולדת שנה לא עשיתי לה שום הפקה. הזמנו את המשפחה המצומצמת לפיקניק בפארק הירקון והיה נפלא. כיף של בוקר נינוח של כולנו. אני יודעת שמה שחשוב זה ימי ההולדת הבאים, שאז יש הבנה של גודל המאורע, ולכן את האנרגיות אני אשקיע החל מגיל שנתיים שלה. יכולה לספר לך שביום ההולדת שנתיים של תומר הבאתי לגינה שבה עשינו את יום ההולדת כל מיני עבודות יצירה עבור הילדים שבאו. תבניות גבס עם צבעי גועש, כדורים, בועות סבון ועוד כל מיני הפתעות קטנות. אם תחליטי לעשות אירוע ואת מחפשת הפעלות לילדים הגדולים יותר מקרב בני המשפחה שיגיעו, ממליצה בחום להכנס לאתר "יומולדת בשני שקל" (חפשי בגוגל) ושם את יכולה להזמין כל מיני הפעלות קטנות כאלה במחירים מאוד זולים. בהצלחה.

happy

New member
אצלנו אני חגגתי עם המשפחה

הזמנתי את המשפחה לארוחת ערב. הכנתי עוגה עם נר. לבעל השימחה זה לא ממש הזיז הוא לא הבין מה בדיוק רוצים ממנו. אבל אני מאוד נהנתי

mic75

New member
תודה תודה

יש לי עוד שבועיים לשבור את הראש בנתיים לילה טוב מיכל

עדיף ראש שלם../images/Emo122.gif

לי יש כלל אחד "אני לא משתגעת" צריך לחשוב שמה שתעשי יגרום שמחה לכל המשתתפים כולל אותך. אם תעבדי קשה מידי ותהי עצבנית או תזמיני מפעיל שיהיה יקר מידי והחצי יהיה יהיה מרוצה מהבחירה היקרה או תתחילו מאוחר מידי ואדיר לא ישתף פעולה או תזמינו את הסבתא ובדיוק יהיה לא חוג יוגה או או או.... הבנת על מה אני מדברת כל הבלגאן לא יהיה שווה את הכאב ראש. לדעתי תחשבי על משהו שיתאים לכוחות שלכם וישמח אם לא את כולם לפחות את המשפחה הקטנה שלך (אבאאמא אדיר) מזל טוב לגברבר הקטן בריאות ושמחה עד 120

טרום ../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

לדעתי להזמין כמה קרובי משפחה / חברים ששמחים עימכם לארוחה/ על האש ובסוף עוגה. אפשר גם פיקניק.

למעלה